Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אינסיגניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה פוסל את כל המתמודדות בנתיים, נראה שאתה שלם אם תרכוש את האופל.

אגב, המאליבו החדשה צפויה להגיע בקרוב עם מנוע 2 ליטר טורבו (אותו מנוע של האופל רק עם 260 כ"ס) ומחיר נמוך יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנסיון של נסיעת מבחן בלבד האינסיגניה מכונית מעולה.

בדקנו אותה כשאבי חיפש מכונית בקטגוריה והיא הגיעה אצלנו גבוה, הרבה מעל קבוצת הגרמניות של VAG.

בסופו של דבר אבי רכש לנצ'יה דלתא שנתנה את החבילה המתאימה ביותר מבחינתו ואני מציע לך להכניס גם אותה לרשימת הנבדקות.

פורסם
למה לא 508?!

ישבתי ב 508 , נראית יפהפיה מבחוץ , בפנים קצת פחות, הפיניש והעיצוב הפנימי לא נראה לי ...

פורסם
כל האינסיגניות בארץ הינן בעלי אותו מנוע וגיר, ל SRI שילדה מונמכת, והדגם הבכיר ממנה עם חלון נפתח בגג ,חצאיות בצדדים וכיסאות ספורטיביות יותר ועוד כמה שיפורים מינוריים ושילדה יותר ספורטיבית עם חתך צמיגים אחר

לדגם ה OPC אשר הוזכר כאן, יש מנוע אחר.

SR הנה רמת הגימור הספורטיבית של אופל מזה כמה עשרות שנים.

נהגת ? נהנת? אם כן. מצאת!

האינסגניה וכנראה זו בפרט, הנה לא רק טובה אלא גם שונה מעדרי הפאסאט והמאזדה 6...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה פוסל את כל המתמודדות בנתיים, נראה שאתה שלם אם תרכוש את האופל.

אגב, המאליבו החדשה צפויה להגיע בקרוב עם מנוע 2 ליטר טורבו (אותו מנוע של האופל רק עם 260 כ"ס) ומחיר נמוך יותר.

האמת, אני באמת נוטה לכיוון האופל, התייעצתי כאן בין השאר לשמוע אולי קיימת בעיה שלא ידועה לי בנוגע לאופל, ומצד שני, אולי לקבל מידע מכם שישנה את הכיוון ...

פורסם
מנסיון של נסיעת מבחן בלבד האינסיגניה מכונית מעולה.

בדקנו אותה כשאבי חיפש מכונית בקטגוריה והיא הגיעה אצלנו גבוה, הרבה מעל קבוצת הגרמניות של VAG.

בסופו של דבר אבי רכש לנצ'יה דלתא שנתנה את החבילה המתאימה ביותר מבחינתו ואני מציע לך להכניס גם אותה לרשימת הנבדקות.

תודה על תשובתך

פורסם
לדגם ה OPC אשר הוזכר כאן, יש מנוע אחר.

SR הנה רמת הגימור הספורטיבית של אופל מזה כמה עשרות שנים.

נהגת ? נהנת? אם כן. מצאת!

האינסגניה וכנראה זו בפרט, הנה לא רק טובה אלא גם שונה מעדרי הפאסאט והמאזדה 6...

תודה רבה !

פורסם

עם כל הכבוד לאופל.. המנועים שלהם בכלל לא ברמה של קבוצת VAG (אני מדבר על מנועי ה 2 ליטר וגיר ה DSG6 המוצלחים יותר כמובן) ועל זה יעיד כל מי שנסע/נהג בשתיהן. יש פערים גדולים בדרך העברת הכח לכביש, במומנט המורגש למטה למטה ועוד.. - אין מה לעשות, מעל 15 שנות ניסיון עם מנועי טורבו חזקים ב MASS PRODUCTION עושות את שלהן..

אם אתה חייב חדש והתקציב מאפשר, הייתי נשאר בקבוצת VAG עם איזו פאסאט חדשה או A4.

אם תהיה מוכן לשקול רכב משומש בין שנה... BMW 320 2012. רמה אחרת. נכנס בתקציב שלך. קיבל כבר את ירידת הערך הגדולה של השנה הראשונה וטוב יותר מכל הקטגוריה במחיר הזה לשנת המודל הזו.

...CASKA for life

• תוכן חדש...