Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדחה לדבר עבירה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב להזמנה הבאה שקיבלתי - לפי רצף הפעילות המוצע הרי , לכאורה , יש פה הדחה לדבר עבירה.

מעניין כיצד ייראו נסיעות המבחן לאחר "טעימת סיגר Brickhouse בליווי אלכוהול משובח"...

אני מתעתד לשלוח העתק למתנ"א - אולי יכבדו האירוע בנוכחותם.

הזמנה פסח 2013.jpg

פורסם

וְלַמַּלְשִׁינִים אַל תְּהִי תִקְוָה...

הבחירה לשתות מעבר לכמות המותרת היא של כל אחד ואחד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הם מזמינים אותך לאירוע שבו תוכל לבצע נסיעת מבחן, ובמסגרתו יוגש גם אלכוהול. אף אחד לא מחייב אותך לשתות אלכוהול ולנהוג ואם תבחר לעשות זאת ותיתפס נוהג בגילופין, האחריות תהיה נטו שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמה מרירות יכולה להיות באדם אחד? כמה קנאה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוי איזה בולשיט...

כן על אותו נייר יש אלכוהול ונהיגה..

אבל בבקשה אל תסבך אנשים אם לא היית שם.

הצירוף הוא קטלני. אבל עד שלא היית שם וחווית את סדר ההגשה, אל תלכלך.

אם תלך ותגלה שמוציאים שיכורים לכביש - אהלן וסהלן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תגיד, מה לכל הרוחות הבעיה שלך? חש רגשי נחיתות על כך שלא קיבלת הזמנה אישית לאירוע? הספק צדקנות ספק צרות עין שלך ממש, אבל ממש אינן במקום.

במקום להיות עסוק באיך להחריב אירוע של מישהו שטרח ועמל לקראתו, אתה יכול להגיע, לעשן איזה סיגר, לעשות סיבוב באלפא, לשתות אלכוהול משובח ולחזור הביתה במונית. מי יודע, אולי בטעות גם תצליח להיפטר מגל המרירות ששוטף אותך.

נ.ב.: בשבוע הבא אני עושה מסיבה לכמה חברים אצלי בבית, במהלכה יוגש אלכוהול. אני מקווה שלא תלך עם זה למתנ"א, אני לא רוצה שיאשימו אותי אם מישהו מחבריי ייתפס נוהג כשהוא שתוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה מרירות יכולה להיות באדם אחד? כמה קנאה?

אני חושב שהוא אמר את זה בציניות :?:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני לא רואה שיש כאן עבירה כלשהיא על החוק-מצד המפרסם, לא משהו שצריך לעניין את מתנ"טא, לכל היותר אולי שיקול דעת לא מוצלח במיוחד. אם דאגתך לשלום הנהגים כנה ואמיתית, אז תעמוד מחוץ לארוע עם "ינשוף" ותציע ליוצאים אפשרות לבדיקת אלכוהול ללא תשלום או התחייבות!.

פורסם

אני בטוחה שהאינטרס של היבואן הוא להשאיר את הרכבים שלמים ובלי שירסקו אותם לתוך קיר או תעלה.

אפשר ללכת לאירוע הזה לשתות ולעשן ולא חייבים לנהוג ולקחת את הרכב לנסיעת מבחן.

לא כל האנשים שותים אלכוהול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי לא קראת את המיפרט של הרכב.

אלפא פיתחו לאחרונה בר משקאות אינטרגלי ברכב, מורכב מתחת משענת היד שבין שני המושבים הקידמיים. כמובן שיש מערכת קירור קבועה, גם כשהרכב חונה, כדי לשמור על האיכות. [אגב, יין באיטליה הוא זול, לפעמים במסעדות מחיר כוס גדולה של יין אדום טוב היה פחות או זהה למחיר משקה קל].

בספר הרכב מצויין במפורש כי השתיה המותרת היא רק בכמות זעירה, מעל גיל 62 ומשקל 104 ק"ג, כך שפיזור האלכוהול בגוף יהיה זניח. בגיל אחר השתיה מותנית בפיקניק ליד אגם או בתצפית בהר גבוה, אבל ממילא מתמסטלים שם באופן טבעי מהנוף והאויר שגורם שכרון חושים. את היין שומרים לרגע נינוח בבית או במסעדה טובה.

מערכת חדשה נוספת ברכב היא לטיהור האויר: סדרת מסננים ויוניזטור יסננו את העשן הסיגר כדי שלא יפריע לנוסעים (במיוחד נוסעות) ברכב, יש ערכת נפרדת לכל מושב. אבל כאן זו כבר פזילה לצרפת ששם שכרון החושים הוא מהריחות הטובים שסובבים את הנשים המקמיות (לא זרות שלא בדיוק השתלבו בשיק ובהרגלים).

בדור הבא המערכת תחובר לשואב אבק רובוטי מתקדם שינקה את הרכב בכל חניה מעל חצי שעה.

אז קח כוסית פיוז ותהנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא בטוח שפניה למתנ"א היא הנכונה אלא הייתי מסב דווקא את תשומת ליבו של היבואן לחוסר הטעם באיך שהדברים מוצגים. בניגוד לכל המתלהמים פה, גם אני בהחלט חושב שמיותר לשלב אלכוהול בערב נהיגת מבחן. ואין לכך קשר אם המשתתף יבוא במונית ויחזור עם נהג תורן אלא מה שנקרא "מראית עין". נהיגה תחת השפעת אלכוהול היא מכת מדינה ויש להילחם בה בכל דרך ובטח שלא לעודד אותה או להתייחס בזלזול למי שמתריע על כך. כמי שבן של חבר שלו נהרג ב"תאונת אלכוהול", אני מכיר לצערי מקרוב את הנושא. שלוש שנים אחרי וההורים עדין שבורים לרסיסים. אל תזלזלו בבקשה בכך.

פורסם

אני מאד מצטער על הטון של מה שהולך להיכתב בהמשך, אבל אף אחד לא אמור לספוג את הריקושטים מטרגדיות אישיות של פלוני או אלמוני, גם אם המדובר רק במראית עין. גם "אור ירוק", להשכירכם, קמה על אותו עיקרון והרבה טוב לא יצא מזה.

האנשים שקונים מכוניות (והם המוזמנים לארוע) הם בוגרים ובידיהם היכולת לקבל החלטות.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...