Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם כול מילה בכתבה

נהגי ליסנג נוהגים בפראות, כיי ממש לא אכפת לאם מהרכב

ומשאר הנהגים

מענין אותי אם כול נהגי הליסנג, היו נוהגים כך על רכב שקנות מכספם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בטוח שנגרמו כמה תאונות בכלל תרבות הליסינג שהיו נמנעות ברכב פרטי שמוערך על ידי הנהג (ללא דלקן בנוסף), אבל איך הוא יכול להגיד כמה הרוגים בשנה ? :shock:

פורסם

כרגיל וכמו לכל מטבע יש גם כאן שני צדדים. תרבות נהיגה פראית של נהגי ליסינג, אולי, לגמרי לא בטוח, תוספת מבורכת של כלי רכב חדשים ובטוחים בהרבה, לגמרי כן. וגילוי נאות מתבקש, אני אין לי וגם לא היה לי ליסינג, וכל, אבל כל אלו שאני מכיר שיש להם לא שינו כהוא זה מאופן הנהיגה שלהם, מי שהיה פסיכי עם האוטו הפרטי שלו נשאר פסיכי עם הליסינג ומי שנהג כמו זקנה ממשיך כך גם היום.

פורסם
מסכים עם כול מילה בכתבה

נהגי ליסנג נוהגים בפראות, כיי ממש לא אכפת לאם מהרכב

ומשאר הנהגים

מענין אותי אם כול נהגי הליסנג, היו נוהגים כך על רכב שקנות מכספם.

אז בשביל שלאנשים יהיה אכפת מהרכב, בוא נוציא חוק ונרשה לנהוג ברכב רק אם הנהג קנה אותו בכספו.

נאסור לקחת רכב בליסינג או לשכור רכב מחברת השכרה .

הילד הוציא רישיון ורוצה לנהוג ברכב של ההורים - לא ! הרכב לא שלו.

ויפה גם שהכנסת את זה ש לא אכפת להם משאר הנהגים,כי רק מי שקונה רכב אכפת לו מהנהגים בכביש

פורסם

עכשיו שחושבים על זה, זה באמת נכון. קרה לי מקרה בביג בבאר שבע, יש שם אזור בתוך הביג שעושים כיכר, וקילפו את כל הכביש ועכשיו יש שמה מלא חצץ ומהמורות חול קשות, כאלו שמצריכות נהיגה מאוד זהירה. בקיצור, נסעתי לאט לתומי בשביל לשמור על האוטו והיה מאחוריי קורולה, אמרתי לעצמי, בטח זה רכב חברה והוא יעקוף אותי. ואכן זה קרה, הוא עקף אותי בצורה ברוטלית, ונסע ממש מהר, חשב שהוא בבאחה 1000, ואכן צדקתי זה היה רכב חברה, עם מדבקה של ''איך אני נוהג'' ומספר הטלפון. ממשלה מטופשת, בסוף יהיה יותר מידי עודף של רכבי ליסינג :S

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
פרטי המחקר לא פורסמו, אבל אני ממניח שהסטטיסטיקה די גסה ולא בוצע תקנון לנסועה, מין הנהג, הקצאות דלק וכו'.

בכתבה לא צוין שום מחקר מסודר בנושא, ואני מניח שגם לא נערך אחד כזה. wil הראה יפה מאוד מה מחקר כזה צריך לכלול, ואם מחקר כזה היה מתקיים אני מאמין שהתוצאות היו הרבה פחות דרמטיות. בעיניי זו בושה וחרפה שאנחנו שומעים הערכה כזו מפי המדען הראשי(!) במשרד התחבורה. זה נראה כאילו כל עבודת הרקע שהוא עשה היתה לראות פעמיים את השיר "רכב חברה" מארץ נהדרת. מדען :?

פורסם

ה"מדען" הזה הוא מקורב של שר התחבורה כץ, שהביא אותו ב 2011 למשרד התחבורה, יש לו הסטוריה של פליטת שטויות.

הוא כבר הציע בעבר להרחיק לגמרי מהכבישים כלי רכב דו-גלגליים עקב הסיכוי הגבוה יותר - לקילומטר נסיעה - של רוכב להיהרג

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4144582,00.html

http://www.oryarok.org.il/?p=1190

פורסם

או שפספסתי משהו בין ההודעות הרבות, או שמתעלמים פה מעובדה אחת חשובה: עם התפשטות תופעת הליסינג ירדו מהכביש אלפי מכוניות ישנות ללא אבזור בטיחות ובמצב אחזקה לקוי שמן הסתם גרמו ללא מעט תאונות בזמנן. כמובן שזה לא חומר מתאים לכותרת של YNET, אבל מפורום של חובבי מוטוריקה הייתי מצפה להכיר בעובדה זו, לראות את התמונה הגדולה ולקחת דברים בפרופורציה.

פורסם
אז בשביל שלאנשים יהיה אכפת מהרכב, בוא נוציא חוק ונרשה לנהוג ברכב רק אם הנהג קנה אותו בכספו.

נאסור לקחת רכב בליסינג או לשכור רכב מחברת השכרה .

הילד הוציא רישיון ורוצה לנהוג ברכב של ההורים - לא ! הרכב לא שלו.

ויפה גם שהכנסת את זה ש לא אכפת להם משאר הנהגים,כי רק מי שקונה רכב אכפת לו מהנהגים בכביש

צריך להחזיר חוק שלפני כל רכב צריך לרוץ בן אדם עם חצוצרה ודגל אדום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ה"מדען" הזה הוא מקורב של שר התחבורה כץ, שהביא אותו ב 2011 למשרד התחבורה, יש לו הסטוריה של פליטת שטויות.

הוא כבר הציע בעבר להרחיק לגמרי מהכבישים כלי רכב דו-גלגליים עקב הסיכוי הגבוה יותר - לקילומטר נסיעה - של רוכב להיהרג

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4144582,00.html

http://www.oryarok.org.il/?p=1190

הוא מהנדס מוכשר ויוצא דופן, ונדמה לי שללא פעילות פוליטית. כמובן שזה לא אומר שהוא צודק בכל דבריו.

יהודה

פורסם

1. ספציפית לגבי אמיר זיו-אב, הוא אחד המוחות המבריקים שמסתובבים כאן, אם אתם אוהבים את זה ואם לא. כולנו חייבים לו המון, בדברים שהשתיקה יפה להם. (מידע אישי)

2. זה לא אומר שאוטומטית כל מחקר שהוא מפרסם הוא יצירת גאונות.

3. נהגי ליסינג, ברובם משמעותית יותר אגרסיביים על הכביש, והנסועה שלהם גבוהה משמעותית מנסועה של רכב פרטי. הסטטיסטיקה הפשוטה הזו מביאה למסקנה הפשטנית.

4. עדיין לומר שהליסינג מביא ל 30 הרוגים בשנה זו מסקנה פשטנית כי לא מוצגת האלטנרטיבה לנסועת הליסינג, והנפגעים מהאלטרנטיבה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
1. ספציפית לגבי אמיר זיו-אב, הוא אחד המוחות המבריקים שמסתובבים כאן, אם אתם אוהבים את זה ואם לא. כולנו חייבים לו המון, בדברים שהשתיקה יפה להם. (מידע אישי)

3. נהגי ליסינג, ברובם משמעותית יותר אגרסיביים על הכביש, והנסועה שלהם גבוהה משמעותית מנסועה של רכב פרטי. הסטטיסטיקה הפשוטה הזו מביאה למסקנה הפשטנית.

4. עדיין לומר שהליסינג מביא ל 30 הרוגים בשנה זו מסקנה פשטנית כי לא מוצגת האלטנרטיבה לנסועת הליסינג, והנפגעים מהאלטרנטיבה.

שכחת להוסיף שרצוי לפי אמיר זיו -אב להוריד את כל הרכבים הדו גלגליים.

פורסם

ולגבי תרומותיו ב"דברים שהשתיקה..." - באתר עליו כתוב שהיה קצין הפיתוח של חיל הנדסה. אמיר לא היה יום בחיל הנדסה , תמיד בחיל חימוש,מההתחלה כעתודאי צעיר בצוות של אלוף ישראל טל עם רעיון המרכבה ועד עזיבתו,אחרי הרבה פטנטים ממוחו שכאן ילדים שאולי לא נפגעו/פגעו באויב בזכותם מרשים לעצמם לזלזל בו. (עזיבתו הרשמית, - עשה כל כך הרבה ימי מילואים שהיה בא לחברה שלו עם מדים,מעולם לא לקח כסף)

ונכון,חלק גדול מרעיונותיו מוזרים כמו להוריד דו גלגליים מהכביש או שהאוטובוסים שמיצרים הארגז ומרכבים מסוכנים -לפני הרבה שנים. מעולם לא היסס להגיד אותם ורובם התגלו בהמשך כנכונים וקנו את זכות השימוש בפטנטים שלו רק מרצדס,בואינג,מנסמן... כמו את זכות השימוש בחכמעס של העילגים התוקפניים כאן.

פורסם
1.

אתה לא יותר טוב מאותו מהנדס. תוכל להציג לנו מחקר כלשהו התומך בדבריך - נניח על עבירות תנועה או תאונות שבהן מעורבים נהגי ליסינג בהשואה להנגי "לא ליסינג", מתוקנן לנסועה, או, אם תרצה, לנסועה בתפקיד? אם אין בידך מידע קונקרטי בבקשה חסוך מאיתנו הצהרות חסרות בסיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ולגבי תרומותיו ב"דברים שהשתיקה..." - באתר עליו כתוב שהיה קצין הפיתוח של חיל הנדסה. אמיר לא היה יום בחיל הנדסה , תמיד בחיל חימוש,מההתחלה כעתודאי צעיר בצוות של אלוף ישראל טל עם רעיון המרכבה ועד עזיבתו,אחרי הרבה פטנטים ממוחו שכאן ילדים שאולי לא נפגעו/פגעו באויב בזכותם מרשים לעצמם לזלזל בו. (עזיבתו הרשמית, - עשה כל כך הרבה ימי מילואים שהיה בא לחברה שלו עם מדים,מעולם לא לקח כסף)

יש עוד. הרבה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...