Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסיפור הוא כזה, האוטו שלי חונה בחניה פנויה (רשומה כפנויה בטאבו) בחניון מקורה בחניון משותף של דיירים,

על החנייה הזו יודעים מספר בודד של דיירים, האוטו שלי מכוסה כל השבוע בכיסוי, ולא זז, נוסע בעיקר רק בסופ"שים

(יש עוד רכב עם דלקן)

יש שכנה שמכירה את החניה, ועד לא מזמן רק היא חנתה שם, כל יום עוברת שם לבדוק אם הזזתי את האוטו ואם כן תופסת אותה מיד כאילו זה מכרה זהב, תפסה אותי יום אחד מכסה את האוטו ושואלת אותי למה אני לא מזיז את האוטו, השבתי לה יפה שאני כן מזיז אותו אבל זו חניה פנויה לכן אין לי חובה להזיז אוטו...כנראה שהתשובה כאבה לה והיא החליטה לעשות לי נזק לאוטו כדי שאזוז (ואני בטוח שזו היא), השאלה מה עושים עכשיו?, אני לא בעד לעשות לה נזק חזרה כי אני לא אחד כזה וזה יכול להיגרר לבעיות גדולות יותר

בתמונות נראה כאילו הנזק נעשה עם פטיש

IMG_20130313_091711.jpg

IMG_20130313_101649.jpg

IMG_20130313_101652.jpg

IMG_20130313_101642.jpg

Suzuki Jimny

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנזק זה רק הפנס המרוסק? או שגם כל השריטות והמעיכות מסביבו (ובעיקר מתחתיו)?

ושאלת השאלות: למה אתה מכסה אותו אם הוא חונה בחניון?

פורסם

למרות שהיא בת ז***, אין אפשרות להתעמת עם משוגעים.

פשוט תחנה במקום אחר, למרות שזאת זכותך לחנות שם.

פורסם

יש אנשים רעים וצרי עין.

הרבה אין לי לייעץ לך אבל יש לי מילה אחת טובה שתגדיר את אותה האישה: כלבה!

אם יש לך כוח וזמן תפנה לעירייה/ משטרה ותראה אם הם מציעים אופציה טובה יותר.

אני תמיד בעד לדבר עם אנשים פנים מול פנים אבל כנראה שבמקרה הזה מדובר במקרה חסר תקנה....בהצלחה:?

פורסם

כמה אופציות שהייתי שוקל:

א. מתקין מצלמה נסתרת ותופס אותה על "חם" ודורש שתתקן הכל או שתאלץ לפנות למשטרה עם ההוכחות.

ב. מדבר איתה ואומר לה שאתה יודע שזאת היא ושאם הדבר לא ייפסק אתה תפתח תלונה במשטרה.

ג. לא מומלץ בכלל: מחזיר לה באותו מטבע רק עם נזק של פי 5. היא תבין את העיקרון.

פורסם

^

מדובר על שבעתיים, לא פי 5 :)

לפותח השרשור, אתה תמיד יכול לפנות את המקום כדי לאפשר לה לחנות שם ואז למרוח לה את כל הרכב בכל טוב :twisted:

לא שאני ממליץ פה על משהו...

אם נהיה רציניים, כיוון שזאת חניה מקורה, שווה לשקול התקנה של מצלמה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא מבין. אם כולנו ניכנע לבריונות ונתרפס מולה, איך אנחנו מצפים שהאופי הבריוני בארץ ייפסק?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ברור שמדובר בנזק מכוון ולא תאונה אקראית, אבל קודם כל לא בהכרח שהשכנה היא זאת שגרמה לנזק - אולי זה ילד משועמם שראה רכב מכוסה בתוך חניון והחליט להשתעשע קצת. קנה בקלית פנס לסוזוקי בלאנו מאיביי או פירוקיה וסגור עניין.

אם תחליט להחזיר למרות שאין לך הוכחות שזו היא אלא השערות בלבד, קח בחשבון שהיא תחזיר בחזרה ולכן אני לא הייתי נכנס לזה, אלא רק אם הייתי בטוח שהרכב שלי יצא מכלל סכנה (למשל חניה פרטית שהיא לא יכולה להגיע אליה).

מפה והלאה זה תלוי בכסף וברצון שלך: רוצה לתפוס אותה? תמשיך לחנות באותו המקום ותתקין מצלמה עם אפשרות הקלטה. כשתתפוס אותה על חם תגיש תלונה למשטרה על הנזק (לא לנוכחי. בכל מקרה אין לך הוכחות) על הנזק העתידי ותגיד תביעה קטנה אזרחית לפיצוי + הוצאות משפט לביהמ"ש לתביעות קטנות.

אם אין לך כסף להשקיע במצלמה והפסד שעות עבודה, תחנה במקום אחר. אין מה לעשות, יש אנשים חולי נפש במדינה (ובכל העולם).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא מבין. אם כולנו ניכנע לבריונות ונתרפס מולה, איך אנחנו מצפים שהאופי הבריוני בארץ ייפסק?

מצד שני אם נתנהג כמו בריונים גם זה לא יתרום להפסקת הביריונות.

במידה ונחה עליך המוזה ותמיד רצית להיות שחקן, תשאל אותה בעצבים בפעם הבאה שתראה אותה אם זו היא ששברה את זה, היא בטח תגיד שלא.

אז תתחיל לקלל את כל העולם בכל השפות שאתה מכיר ותספר לה על זה שהאוטו זה כמו אישתך, שפעם תפסת נער מוציא לך אויר מהגלגל כדי למלא כדור ואז בעטת לו בראש וכמעט פתחו לך תיק על זה, ועוד כמה סיפורי אימה. כמובן שתדאג להזכיר כמה פעמים מה יקרה כשתגלה מי עשה את זה.

אם תהיה שחקן מספיק טוב היא תבין שיש לה עסק עם מישהו יותר דפוק ממנה.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקן את הרכב,תמשיך לכסות אותו ולהשאיר אותו באותו מקום,בו זמנית תשים מצלמה נסתרת,בדגש על הנסתרת.

אם משהו כזה יקרה שוב,תסתכל בצילומים.

אין לך כרגע מה לעשות כי אין לך הוכחות,תדבר עם השכנה ותקליט אולי היא תודה במקרה אז תוכל לפנות למשטרה/להוציא ממנה כסף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יכול לסבול את הסוג הזה של האנשים שיעשו ה-כ-ל כדי לחנות דווקא בחניה ספציפית VIP שהקצו לעצמם בדמיונם.

ואני מתמודד באופן יום יומי עם שני שכנים פסיכים שעושים בניהם הסכמים ומאמצים עילאיים כדי לתפוס חניה מסוימת.

ברור שסוג כזה של אנשים לא ממש מעוניין בהידברות, ולא מעניין אותם למה אתה חושב שגם לך מותר להחנות שם.

בכל מקרה, אתה לא יכול לדעת בוודאות שזו היא.

אם מתאפשר, מצלמה נסתרת + "פרצה קוראת לגנב" ויש לך אשמה מורשעת.

אם לא מתאפשר - אתה יכול ללכת בדרכו של SlowRide, אולי זה ימנע את הפעם הבאה.

אם בא לך להמשיך במשחקי כח - לך בגישת "אם לא אני אז אף אחד". קנה גרוטאה ב-500 שקל ותקע אותה בחניה הזאת לתמיד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

tisan4us,

קודם כל אל תזוז מהחניה. אסור להתכופף לבריונות.

המעשה אגב קלאסי, האגו שלה נפגע, אז היא הענישה אותך.

מה שslowride מציע עובד אולי על ילדים. שמור על העצבים...

(קח בחשבון שיש בכ"ז סיכוי שזאת לא היא..)

קודם כל תקן את האוטו (תאוריית החלון השבור).

לתפוס אותה ידרוש סכום כסף, מאמץ וזמן. אבל זה ישתלם לך, גם רגשית.

במקום לחכות להתנכלות הבאה שאולי לא תבוא, תזרז את העניינים.

לאחר שתיקנת את הפנס, תפוס אותה בחניה ושחרר לה עקיצה, דוגמת "אני חונה פה כמה שבא לי ולא תוכלי לעשות עם זה כלום", תצחק לה בפנים, וכדומה. מובטח לך שאם זאת היא, זמן ההמתנה שלך יתקצר.

אל תתקין את המצלמה בתוך האזור המקורה, היא תיחשף. אם אפשר תתקין 1-2 מצלמות רחוקות עם שדה-ראיה שתופס את הסביבה של הרכב, למשל מחלון חשוך בביתך. לא חשוב הרכב, חשוב הפרצוף. רעיון טוב גם להחביא מצלמה בתוך הרכב. יש סיכוי טוב שהיא תבוא לפגוע בלילה. תיערך בהתאם מבחינת תאורה. יש בשוק מצלמות עם תאורת א"א בלתי נראית.

si vis pacem, para bellum

פורסם
אני לא יכול לסבול את הסוג הזה של האנשים שיעשו ה-כ-ל כדי לחנות דווקא בחניה ספציפית VIP שהקצו לעצמם בדמיונם.

ואני מתמודד באופן יום יומי עם שני שכנים פסיכים שעושים בניהם הסכמים ומאמצים עילאיים כדי לתפוס חניה מסוימת.

ברור שסוג כזה של אנשים לא ממש מעוניין בהידברות, ולא מעניין אותם למה אתה חושב שגם לך מותר להחנות שם.

בכל מקרה, אתה לא יכול לדעת בוודאות שזו היא.

אם מתאפשר, מצלמה נסתרת + "פרצה קוראת לגנב" ויש לך אשמה מורשעת.

אם לא מתאפשר - אתה יכול ללכת בדרכו של SlowRide, אולי זה ימנע את הפעם הבאה.

אם בא לך להמשיך במשחקי כח - לך בגישת "אם לא אני אז אף אחד". קנה גרוטאה ב-500 שקל ותקע אותה בחניה הזאת לתמיד.

מסכים איתך בגישה לגמרי. לריב על מקום שהוא קצת יותר טוב זה פשוט טמטום.

אבל האיש נפגע מבריונות והוא צריך להלחם עכשיו. אנחנו כאן כדי לעזור.

לוותר על המקום הוא עוד יספיק. עכשיו אסור לוותר.

העניין עם הגרוטאה יגמר בתלונה מוצדקת שלה לעיריה והוצאות גרר.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אני הייתי עושה שני דברים:

דבר ראשון - לא משנה שום דבר בעניין חניית הרכב. מה שעשיתי עד עכשיו אמשיך לעשות - גם אם זה להעמיד את הרכב חודשיים באותה משבצת.

דבר שני - וזה בהנחה שאתה באמת בטוח שזאת היא - הייתי מגיע אל סף דלתה ושואל אותה לפשר העניין. לאחר שהיא תכחיש, הייתי צועק עליה, מקלל, מעליב, מאיים - פשוט זורק עליה את כל התסכול שלי. רצוי מאוד לעשות את זה כששכנים נוספים עדים לאירוע, או לפחות בטווח שמיעה. לעשות בלגאן, לתת תחושה שבעל הבית השתגע. המטרה שלך היא לקבע אצלה את ההבנה שדבר כזה לא עובר בשתיקה, ובפעם הבאה התגובה שלך תהיה חריפה הרבה יותר.

בהצלחה במלחמה נגד הבריונות

• תוכן חדש...