Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטאבלט או לפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש לקנות לאבא שלי מתנה ליום הולדת, אני יודע שהוא רוצה כבר הרבה זמן לפטופ או טאבלט

כל מה שהוא עושה זה לגלוש באינטרנט ורואה סרטים, צריך שיהיה חיבור HDMI ושהמכשיר יסחוב התחברות למסך יותר גדול באת צפיית סרט, המסך המינימלי זה 10 אינץ העדפה ליותר גדול תקציב עד 2000 לא חושב שצריך יותר עם דרישות כאלה

תודה

ליאור

פורסם

בדיוק עזרתי לחבר אתמול ואני יכול למקד אותך.

השיקול העיקרי פה לבחור בין מעבד ישן (Intel Pentium B) עם וינדוס 8, לבין מעבד חדש (Core i3) ללא מערכת הפעלה.

אם אתה או מישהו שאתה מכיר יכול "לסדר" מערכת הפעלה, הרווחת.

http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17703&txt_search=&buy=&minprice=1893&maxprice=2153

פורסם

אתה צריך טאבלט, לא לאפטופ. הייתי ממליץ על IPAD אבל אני לא יודע מה המצב שם מבחינת סרטים פיראטיים. אפשר נקסוס 10:

http://buyamerica.co.il/85840-google-nexus-10-16gb.html

ה-מכשיר לסרטים. רמקולי סטריאו חזקים מאוד, מסך רחב ומדהים, נוח לאחיזה ולשימוש.

המחיר גבוה מחו"ל אבל סביר ולא רחוק ממה שיעלה לך לייבא לבד (ואם לא תרמה בחשבונית גם לא תחסוך הרבה כסף).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש גם את האסוס TF700.

גרסת ה-32GB עולה בחו"ל בין נקסוס10 16GB לבין גרסת ה-32GB, אבל כולל אפשרות להרחבת הזכרון ומעבד חזק יותר.

מצד שני, הרום של אסוס קצת מוזר.

כמו כן, המכשיר בא עם רמקול אחד בלבד, אם כי אם אתה בלאו הכי מחבר לטלוויזה זה לא משנה.

פורסם
מקפיץ...

האם נקסוס 10 מספיק חזק כדי לחבר לטלויזיה ולראות סרטים בצפייה ישירה...

תודה

ליאור

אין לו שום בעיה לעשות את זה. יש שם את אחד המעבדים הכי מהירים בשוק והרזולוציה שלו היא גבוהה מכל טלוויזיה (2560x1600, הטלוויזיה שלך היא 1980x1080 במקסימום). תבדוק לגבי זמינות המחבר עצמו, לא ניסיתי אף פעם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש גם את האסוס TF700.

גרסת ה-32GB עולה בחו"ל בין נקסוס10 16GB לבין גרסת ה-32GB, אבל כולל אפשרות להרחבת הזכרון ומעבד חזק יותר.

מצד שני, הרום של אסוס קצת מוזר.

כמו כן, המכשיר בא עם רמקול אחד בלבד, אם כי אם אתה בלאו הכי מחבר לטלוויזה זה לא משנה.

אני לא נוהג להשתמש בביטוי הזה בכלל אבל במקרה הזה פשוט אין לי דרך אחרת לתאר- המעבד בנקסוס 10 פשוט לא רואה את הטגרה 3 שבאסוס ממטר. מנגב איתו את הרצפה.

בנוגע לסרטים דרך HDMI- המכשיר מנגן 1080P בביטרייטים גבוהים בלי שידגדג לו.

*אין לי נקסוס 10 ואני גם לא מתכנן לקנות אחד, לא מדובר בדעה מוטה של בעל המכשיר...

• תוכן חדש...