Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מבקש את חוות דעתכם

ברשותי פורד פיאסטה 97 ידני. אני רוצה להחליף על פיג׳ו 306 98 אוטומט 1800

מה אתם אומרים?

איך הפיג׳ו מבחינת אמינות וצריכת דלק ?

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

הפיגו 306 רכב נהדר רק אם הוא שמור וטיפלו בו כמו שצריך .1800 אטומט ישחט אותך בהוצאות הדלק.בסביבות 1 ל9 .

אם אתה כבר הולך על הרכב הזה חפש רק גיר רגיל שלא יעשה לך צרות כמו גיר אוטומט בגיל כזה .

פורסם

ל-306 שנת 98 כבר הוחלפו עם השנים 5 גירים כך שאין ממש מה לדאוג...:-o

היא נוחה מאד שקטה ויחסית לשנתון תמורה סבירה מול הפייסטה.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אצלי היה 306 אוטומט 1800 סמ"ק שנת 95 עם 190 אלף ק"מ (במכירה) לתקופה של כ- 4 שנים.

בגדול רכב די נוח לנסיעה עם הרבה פינוקים (ח"ח, הגה כוח, נ"מ ומזגן טוב).

בדלק עשה לי בערך אחד לעשר בעיר ומחוצה אחד ל -12 בערך.

אמינות?.... לא בדיוק הצד החזק שלה, בעיקר בעיות בחשמל/חיישנים ולא כ"כ קל למכור רכב כזה אבל בתמורה למחיר אתה מקבל הרבה אוטו.

פורסם

מה האינטרס להחלפה? אתה מדבר על החלפה של רכב ישן ברכב שצעיר ממנו רק בשנה. מה מביא אותך לרצות להחליף? הפיאסטה שלך חסכונית יותר, זולה יותר לאחזקה, ואתה מכיר אותה כבר. מה ההגיון בלהחליף לרכב ישן באותה מידה, שאתה לא מכיר את ההיסטוריה שלו? כי הוא אוטומט? כי הוא גדול יותר? תסביר את המניעים, ועד כמה הם דחופים לך, כי במקומך הייתי נשארת עם הפיאסטה עד שתישבר ובינתיים חוסכת לרכב צעיר וחדיש יותר בהרבה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
מה האינטרס להחלפה? אתה מדבר על החלפה של רכב ישן ברכב שצעיר ממנו רק בשנה. מה מביא אותך לרצות להחליף? הפיאסטה שלך חסכונית יותר, זולה יותר לאחזקה, ואתה מכיר אותה כבר. מה ההגיון בלהחליף לרכב ישן באותה מידה, שאתה לא מכיר את ההיסטוריה שלו? כי הוא אוטומט? כי הוא גדול יותר? תסביר את המניעים, ועד כמה הם דחופים לך, כי במקומך הייתי נשארת עם הפיאסטה עד שתישבר ובינתיים חוסכת לרכב צעיר וחדיש יותר בהרבה.

רכב לאשה. היא הוציאה רישיון על רכב אוטומט והידני לא יכול לשרת אותה.

חשבתי למכור את הפיאסטה ולקנות פיג׳ו 307 2002 אוטומט 2000 סמק

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

איזה דגם בדיוק ה 306 ?

לי היה 5XR SUPER דלתות 1.8 אוט שנת 99 .

דלק - זוועה שתה יותר דלק מאשר הוולוו שלי עכשיו

אמינות , זוועה החל מ 130000 ק"מ לערך התקלקלו רכיבים וחלקים שמיררו לי את החיים (מזגן, חימום ,מחשב מנוע) ואחכ התפרקה כל הפלסטיקה ברכב (ידית הילוכים , לוח מחוונים) ... בקיצור לא הייתי ממליץ לך .

אני מכרתי את הרכב עם 140000 ק"מ בשנת 2009 ב 6000 שח.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
רכב לאשה. היא הוציאה רישיון על רכב אוטומט והידני לא יכול לשרת אותה.

חשבתי למכור את הפיאסטה ולקנות פיג׳ו 307 2002 אוטומט 2000 סמק

זה כבר כיוון יותר טוב, בעיקר כשהוא משודך למנוע 2000. שים לב שהגיר הוא נקודת תורפה, ואם הוא לא עבר שיפוץ בידיים הקודמות- סיכוי טוב שזה ייפול עליך, והעלות לא זניחה.

אם האינטרס הוא חיסכון בעלויות אחזקה, אולי אפשר ללכת לכיוון היפניות המשפחתיות של אותה תקופה- לנטיס, קורולה או ניסאן אלמרה. חסכוניות בדלק הן לא (סטנדרטיות למשפחתיות מאותה תקופה), אבל אם הנסועה נמוכה מדובר גם ככה בחיסכון זניח.

פורסם
זה כבר כיוון יותר טוב, בעיקר כשהוא משודך למנוע 2000. שים לב שהגיר הוא נקודת תורפה, ואם הוא לא עבר שיפוץ בידיים הקודמות- סיכוי טוב שזה ייפול עליך, והעלות לא זניחה.

אם האינטרס הוא חיסכון בעלויות אחזקה, אולי אפשר ללכת לכיוון היפניות המשפחתיות של אותה תקופה- לנטיס, קורולה או ניסאן אלמרה. חסכוניות בדלק הן לא (סטנדרטיות למשפחתיות מאותה תקופה), אבל אם הנסועה נמוכה מדובר גם ככה בחיסכון זניח.

מה עדיף פיגו 206 או 307

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

עם גיר אוטומט? תלוי מה אתה צריך. ה307 גדולה יותר וחזקה יותר (הרצוי: מנוע 2000 סמ"ק). ב206 יש עדיפות למנוע 1.6 כשמדובר באוטומט, אבל לנהגת יחידה בנהיגה שרובה עירונית, גם ה1.4 יעשה את העבודה. אם אתה צריך רכב לנייד בו משפחה באופן קבוע- ה307. אם לנהג יחיד + טרמפיסטים מזדמנים- ה206. בשניהם הגיר האוטומטי הוא נקודת תורפה, בעיקר בשנתונים הראשונים (תחילת-אמצע שנות ה2000). ה206 יותר זולה לקנייה ותיאורטית גם לאחזקה, אבל אם הבנתי נכון את התקציב הלא מאוד גבוה שלך, בשניהם מדובר ברכבים שיהיו כבר בני 10 שנים ומעלה, אז גם עניין התחזוקה הקודמת והמזל משחקים כאן תפקיד.

פורסם

בעברית מחליפים משהו במשהו לא על משהו.

לא חייבים להפוך לערבים בכל. העברית יעילה ומתחדשת (ערביי ישראל משלבים עברית בחצי מהביטויים שאין להם בערבית) הרבה יותר מאשר הערבית .

פורסם
ל-306 שנת 98 כבר הוחלפו עם השנים 5 גירים כך שאין ממש מה לדאוג...:-o

היא נוחה מאד שקטה ויחסית לשנתון תמורה סבירה מול הפייסטה.

אני דווקא הייתי דיי חושש אם בוצעו 5 החלפות גירים משנת 98.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...