Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת מכונאות-בלמים כללית:

בדקתי עובי סנדלים אחוריים, קפריס88', מה שנראו בסדר

בבדיקה חשבתי על כיוון הרגולז',

כלומר, כאשר מחליפים סנדלים, העובי שלהם עבה יותר מהמוחלפים, וכאשר מחזירים את הדראם, יש לכוון את הרגולז', בכדי לקרב את הסנדלים לחיכוך עם הדראם, כך שבסיבוב ידני יורגש קושי קל בסיבוב.

מה קורה שעם הזמן עובי הסנדל נהיה דק יותר ויותר? הרי המרחק לא משתנה, ומן הסתם אין כל חיכוך בין הסנדל לדראם (מלבד לחיצה על דוושת הבלם כמובן) הרגולז' לא "חכם" ואינו שומר על המרחק ההתחלתי.

האם צריך מידי פעם לכוונו מחדש? כלומר לסובב עד שיורגש אותו קושי כאשר הוחלפו והיו בעובי המקסימאלי?

או שכן ישנו מנגנון שכן שומר על אותה דרגת חיכוך ראשונית ואני מפספס משהו

תודה

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
אכן כיוון ידני .

שלום

אכן לא.

דרור יקרי! בשברולט קפריס יש מנגנון כיוון אוטומטי לבלמים מאחור אלא !!!

אם מכונאי דפוק ביטל את המנגנון אז אין וצריך לכוון מידי פעם.

על מנת להסיר ספק, אני מציע לבעל הרכב לצלם את מערכת הבלמים מאחור בצורה ברורה

ואז נוכל לראות ולהגיב בהתאם .

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

1) ואני מציע לו לפי (השאלה שלו והתשובות) לגשת למוסך שיבדוק ויתקן אם צריך את הבעיה בברקסים במידה והוא לא מכיר את מערכת הבלימה.

2) בכללי בהרבה רכבים ישנים גם חדשים הרצט ה"אוטומטי" של הרגולז ניתפס אם השנים והקילומטרים וכל מיני ידים לא מקצועיות שנגעו בו ולכן לא מבצע את תפקידו ויש צורך בפרוק וניקוי יסודי בשביל שיעבוד כמו שצריך.והכי חשוב גם צריך לדעת איך מרכיבים הכל בחזרה.

טל

פורסם

בסרן שלך אם אני לא טועה, הכיוון האוטומטי (לשון שיושבת על בורג הרגולז') מבצעת את עבודתה כאשר אתה בולם את הרכב ברוורס. כל עצירה מזיזה את הלשון על שיניי הבורג ומזיזה אותו במידה ועובי הסנדלים מאפשר זאת.

אני ממליץ לפרק, לנקות ולראות ששום קפיץ שם לא עייף.

• תוכן חדש...