Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-raanan

ככל הניראה הייתה לך כמות רצינית של ג'יפה במיכל הדלק וזה מה שגרם לבעיה- זה מה שהייה קורה גם אם הייתה מנסה תוספת מתאנול/אתנול (קיימים בתוספים השונים)שהייתה מפרקת את הגיפה וסותמת את כל החלקים בהמשך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לדעתי אין שום קשר בין התקלה בראש המנוע לתוסף, אך בתור אחד שגם מוכר תוספים אלו אני לא ממליץ להשתמש בו

ברכב ישן מאוד מהסיבה שהמשקעים במיכל הדלק והשימוש בתוסף כמו K44 שהוא חומר פעיל ומרוכז מאוד גורמים

למשקעים אלו "להתעורר" ולזרום עם הדלק ולגרום לסתימות וזיופים.

התוסף הוא תוסף טוב ויעיל, אך בהתאם לשימוש בו.(בתור דאליזה הוא מצויין).

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

מנסיון

רוקנתי לתוך מיכל הדלק גם GOLD LABLE וגם K44 ביחד על רבע מיכל, נסעתי ככה מחיפה עד נתניה ואחר כך החלפתי פילטר דלק.

מה קרה? שום דבר

למה עשיתי את זה? האוטו לא היה שלי אז עדיף לנסות עליו

פורסם

mosacosa,

מה הייתה מטרת ה"ניסוי"?

למה שמת כמות כפולה של תוסף? המינון של כל אחד מן התוספים הוא מיכל אחד על מיכל דלק מלא.

האם לרכב הייתה בעייה כלשהי שניסית לפתור באמצעות התוסף?

אם רק רצית לבדוק אם אפשר להזיק למנוע, היית צריך לשים סוכר ולא תוסף דלק.

פורסם
mosacosa,

מה הייתה מטרת ה"ניסוי"?

למה שמת כמות כפולה של תוסף? המינון של כל אחד מן התוספים הוא מיכל אחד על מיכל דלק מלא.

האם לרכב הייתה בעייה כלשהי שניסית לפתור באמצעות התוסף?

אם רק רצית לבדוק אם אפשר להזיק למנוע, היית צריך לשים סוכר ולא תוסף דלק.[/q

לא אמרתי "ניסוי " אמרתי "מנסיון"

אז ככה

לחבר יש דייהו לאנוס והוא נכשל על זיהום אויר בטסט

הוא קנה GOLD LABLE ושם באוטו שהמיכל על רבע , אבל לא אמר לי שהוא עשה את זה

אז היה לי K44 ברכב ושמתי לו גם, בקיצור הוא נלחץ ואז הצעתי שאם כבר ככה נעשה נסיעה ארוכה לקרוע קצת את האוטו,

בחיפה קנינו פילטר דלק, ויצאנו לנסיעה לכיוון נתניה, במחלף חבצלת עצרנו בתחנת דלק החלפנו את הפילטר , תדלקנו וחזרנו,

יש לציין שהאוטו עבר טסט(עם קשר או בלי) ועדיין חי ונוסע

פורסם
לא הבנתי את עיקרון הקריעה של הרכב אם הוא נלחץ ...

נסביר לך י ו ת ר ל א ט

החבר נלחץ כמו 80% מהלחוצים כאן בפורום

לקרוע את האוטו- לנסוע הכי מהר שהאוטו יכול

שזה בערך 160 וקצת

בקיצור עזוב חצי מהפרטים בסיפור. רק הגבתי לחבר הפורום שמאשים את תוסף הדלק שהרס לו את האוטו

אני רק רציתי להגיד שהוא טועה וזה לא קשור לתוסף

זה הכל

נשבע

באמת

לא התכוונתי למשהו אחר חוץ מזה

פורסם

מתנצל שאני א י ט י

אבל, גם ב א י ט י ו ת אני לא מצליח להבין מה הייתה המטרה, לקרוע או לסוע מהר או איך שלא תקרא לזה.

להוכיח לו שהכל תקין ? לשרוף את הדלק כמה שיותר מהר? לא היה יותר נכון למהול בטנק מלא ע"פ הוראות ?

פורסם

mosacosa,

הבעיה היא לא במה שעשית , אלא במסקנה הנחרצת שלך "מה קרה? שום דבר".

אם ממלאים שתי פחיות על רבע מיכל , המינון של החומר הפעיל בתוסף הוא פי 8 מן המתוכנן.

אתה פשוט לא יכול לדעת מה תהיה ההשפעה על המנוע לאורך זמן או אם נגרם לו נזק כלשהו.

אבל מה זה חשוב, הרי לא מדובר ברכב שלך.

פורסם
mosacosa,

הבעיה היא לא במה שעשית , אלא במסקנה הנחרצת שלך "מה קרה? שום דבר".

אם ממלאים שתי פחיות על רבע מיכל , המינון של החומר הפעיל בתוסף הוא פי 8 מן המתוכנן.

אתה פשוט לא יכול לדעת מה תהיה ההשפעה על המנוע לאורך זמן או אם נגרם לו נזק כלשהו.

אבל מה זה חשוב, הרי לא מדובר ברכב שלך.

פגעת בול

האוטו לא שלי אז לא אכפת לי

עברה בערך שנה מה"נסיון" הזה והאוטו עדיין נוסע מצויין בגלל זה אמרתי שלא קרה שום דבר

• תוכן חדש...