Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,חלקכם תזהו אותי לפי פניתי לפני חודש וחצי שהתגלה אצלי סדק באטם ראש מנוע מדובר בשברולט אפלנדר 2008 עם 140 אלף קילומטר.

לפני חצי שנה השתמשתי בתוסף k44 כחלק משימוש בו כל תקופה מסוימת.לאחר השימוש בחומר הופיעו רעידות בטורים בבוקר מלווה בדפיקות בתחילת נסיעה.

בבדיקה שנעשתה במוסך לאחר רדיאטור שהתפוצץ כתוצאה מלחץ במערכת הודיעה שיש פגיעה באטם ראש.הרכב מעולם לא עבר התחממות. לפני כשבועיים הפסיקו הדפיקות בתחילת נסיעה אך התורים המשיכו לשחק בבוקר שהמנוע קר.

לפני יומיים הוספתי תוסף גודל לייבל רציתי לבדוק את תגובת הרכב לתוסף או שמה מה שקרה לי היה מקרי בהחלט, לאחר שהכנסתי את התוסף בהתנעה היום בבוקר חזרו גם דפיקות בתחילת נסיעה והאוטו התחיל לחתוך טורים בתחילת נסיעה. הגעתי למסקנה מנסיון אישי וכואב התוספים האלה בבירור לא מועילים לרכב אך לא תיארתי לעצמי שהם יזיקו בצורה כזו.

מכיר את כל הדיונים בנושא אך נפגעתי באופן אישי מהתוספים האלה.

הדברים לא באים להמליץ או לגרוע אלא רק מנסיוני האישי במוצרים.יום נעים.

פורסם

אין דבר כזה סדק באטם ראש המנוע- או שיש פריצת אטם ראש מנוע בגלל התחממות יתר ורתיחה של המנוע (כנראה שזה מה שקרה לך,הרדיאטור התפוצץ,הרכב רתח מבלי שראית והראש התעוות) או שיש דפיקות מהמנוע בגלל חוסר שימון/בוצה/סתימה במעברי השמן או שיש סדק בבלוק המנוע עצמו,שמחייב את החלפת המנוע כולו.

באף אחד מהמקרים הללו התוסף אינו יעיל.אם יש בעיה במנוע צריך לפתור אותה ע"י תיקון הטעון תיקון ולא באמצעות שום תוסף.

התוסף הזה טוב רק בשביל למנוע התהוות של בוצה במיוחד ברכבים,שאינם נוסעים יותר מידי ק"מ בשנה ונוסעים בעיקר בעיר,נסיעות קצרות ,המנוע לא מספיק להגיע תמיד לטמפ' עבודה והשחיקה והבלאי למנוע גבוהים גם אם הרכב נסע מעט יחסית.

אם יש דפיקות מהמנוע,יש אולי עדיין סיכוי קלוש להציל אותו- פירוק אגן השמן וביצוע פלאשינג- זה רק למקרה שאין בעיה בראש או במנוע אלא בוצה בלבד שגורמת למנוע לדפוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אין דבר כזה סדק באטם ראש המנוע- או שיש פריצת אטם ראש מנוע בגלל התחממות יתר ורתיחה של המנוע (כנראה שזה מה שקרה לך,הרדיאטור התפוצץ,הרכב רתח מבלי שראית והראש התעוות) או שיש דפיקות מהמנוע בגלל חוסר שימון/בוצה/סתימה במעברי השמן או שיש סדק בבלוק המנוע עצמו,שמחייב את החלפת המנוע כולו.

באף אחד מהמקרים הללו התוסף אינו יעיל.אם יש בעיה במנוע צריך לפתור אותה ע"י תיקון הטעון תיקון ולא באמצעות שום תוסף.

התוסף הזה טוב רק בשביל למנוע התהוות של בוצה במיוחד ברכבים,שאינם נוסעים יותר מידי ק"מ בשנה ונוסעים בעיקר בעיר,נסיעות קצרות ,המנוע לא מספיק להגיע תמיד לטמפ' עבודה והשחיקה והבלאי למנוע גבוהים גם אם הרכב נסע מעט יחסית.

אם יש דפיקות מהמנוע,יש אולי עדיין סיכוי קלוש להציל אותו- פירוק אגן השמן וביצוע פלאשינג- זה רק למקרה שאין בעיה בראש או במנוע אלא בוצה בלבד שגורמת למנוע לדפוק.

המנוע אינו דופק כלל נוסע חלק רק בבוקר יש רעידות קלות ראו חדירה של מים לצילנדרים במהלך הלילה.יום אחרי השימוש בתוסף לפני חצי שנה התחילו רעידות לפני זה הכל עבד תקין כולל מפלס המים שנבדק כל בוקר!!

פורסם
המנוע אינו דופק כלל נוסע חלק רק בבוקר יש רעידות קלות ראו חדירה של מים לצילנדרים במהלך הלילה.יום אחרי השימוש בתוסף לפני חצי שנה התחילו רעידות לפני זה הכל עבד תקין כולל מפלס המים שנבדק כל בוקר!!

אם זה כך,כנראה שיש תקלה במנוע עצמו ומלכתחילה אין תפקידו של התוסף לפתור אותה ולכן מבחינתך כגודל הציפייה גודל האכזבה.

קשה לי להאמין,שיש קשר בין התוסף לבין חדירת מים /נוזל קירור לצילינדריםפ אבל יש כאן בעלי מקצוע ונמתין בסבלנות לדעות נוספות ומוסמכות יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא יודע איך הגעת למסקנותיך, אבל תוסף שמוכנס למערכת הדלק ואמור כביכול לנקות אותה לא יכול למיטב הבנתי לפגוע בראש מנוע בשום צורה שהיא, יש לך תקלה במנוע, במקום לפתור אותה ולהכניס את הרכב למוסך אתה דוחף תוספים למערכת הדלק.

אישית - 4 רכבים, שימוש קבוע פעם ב 10 אלף קילומטר (רשום על התוסף, שנה /10 אלף) ואף לא תקלה אחת, ואין לי דרך לדעת או להוכיח את זה אבל מעולם לא נכשלתי בזיהום אוויר בטסט, למרות שאין שום אפשרות לשייך את זה לתוסף, יכול להיות שהרכב פשוט מתוחזק טוב והכול בסדר בו.

פורסם
לא יודע איך הגעת למסקנותיך, אבל תוסף שמוכנס למערכת הדלק ואמור כביכול לנקות אותה לא יכול למיטב הבנתי לפגוע בראש מנוע בשום צורה שהיא, יש לך תקלה במנוע, במקום לפתור אותה ולהכניס את הרכב למוסך אתה דוחף תוספים למערכת הדלק.

אישית - 4 רכבים, שימוש קבוע פעם ב 10 אלף קילומטר (רשום על התוסף, שנה /10 אלף) ואף לא תקלה אחת, ואין לי דרך לדעת או להוכיח את זה אבל מעולם לא נכשלתי בזיהום אוויר בטסט, למרות שאין שום אפשרות לשייך את זה לתוסף, יכול להיות שהרכב פשוט מתוחזק טוב והכול בסדר בו.

אני אולי לא מוסכניק אבל האוטו מטופל בזמן בחלקים הכי איכותיים שיש אני מדבר עובדתית על תגובת הרכב לתוסף.

נ.ב הרכב נכנס מחר לשיפוץ מנוע שעלותו 8 אלף שקל

פורסם

שלום דוד

כמו שאמרו לך כאן כולם , תוסף לא יכול לגרום נזק כזה כמו שאתה מתאר כאן. 44k הוכח כחומר מצוין שעושה עבודת

ניקוי של פיח שהצטבר בתאי השריפה של המנוע ועל פני הבוכנות ואין ספק שהוא איננו יכול לגרום נזק.

פורסם

אחזק את מה שכתבו כאן.

אין שום קשר לבעיה שלך ולתוספים.

לנו יש נסיון של כ-20 שנה לפחות בתחום,ומה שאתה מתאר לא נובע מהשימוש בתוספים.

כדאי שתבדוק את המנוע בצורה מקצועית.

פורסם

אולי צירוף מקרים עצוב מה אני אגיד לכם.

גם אני השתמשתי בתוסף כל השנים בגלל זה הופתעתי ממה שקרה.

פורסם

שאלה: אפשרי שהיה סדק/חור איפשהו במערכת שנסתם ע"י פיח, בוצה או ג'יפה אחרת כלשהו והתוסף המיס את אותה ג'יפה מסתורית וחשף את הבעיה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שלום לכולם,חלקכם תזהו אותי לפי פניתי לפני חודש וחצי שהתגלה אצלי סדק באטם ראש מנוע מדובר בשברולט אפלנדר 2008 עם 140 אלף קילומטר.

לפני חצי שנה השתמשתי בתוסף k44 כחלק משימוש בו כל תקופה מסוימת.לאחר השימוש בחומר הופיעו רעידות בטורים בבוקר מלווה בדפיקות בתחילת נסיעה.

בבדיקה שנעשתה במוסך לאחר רדיאטור שהתפוצץ כתוצאה מלחץ במערכת הודיעה שיש פגיעה באטם ראש.הרכב מעולם לא עבר התחממות. לפני כשבועיים הפסיקו הדפיקות בתחילת נסיעה אך התורים המשיכו לשחק בבוקר שהמנוע קר.

לפני יומיים הוספתי תוסף גודל לייבל רציתי לבדוק את תגובת הרכב לתוסף או שמה מה שקרה לי היה מקרי בהחלט, לאחר שהכנסתי את התוסף בהתנעה היום בבוקר חזרו גם דפיקות בתחילת נסיעה והאוטו התחיל לחתוך טורים בתחילת נסיעה. הגעתי למסקנה מנסיון אישי וכואב התוספים האלה בבירור לא מועילים לרכב אך לא תיארתי לעצמי שהם יזיקו בצורה כזו.

מכיר את כל הדיונים בנושא אך נפגעתי באופן אישי מהתוספים האלה.

הדברים לא באים להמליץ או לגרוע אלא רק מנסיוני האישי במוצרים.יום נעים.

אין קשר בין השימוש בתוסף הדלק לעניין אטם ראש המנוע ,לדליפה ממנו אם קיימת, על פי דבריך היתי בודק ,האם עושה אתה שימוש בנוזל קרור תקני או מי ברז או מים צבועים וזאת עקב דבריך על סתימה במערכת הקרור אשר יכולה להגרם ממים קשים (מיט ברז) המככילים בין היתר אבנית ומלחים אשר גורמים לסתימות וקורוזיה בדרכי נוזל הקרור במנוע עד לפרצת מעברים בקירות המנוע במיוחד במעטפת הצילינדרים ובראש המנוע. לעניין אי יציבות סיבובי הסרק של המנוע ישנם מספר סיבות ,השימוש בתוסף (דטרגנט מוגבר) שבו עשית שימוש בדלק יכול להסיע מזהמים ושעווה למסנן דלק ההזרקה ולגרום לו סתימה חלקית.

יוסי אבנר

054-5400684

פורסם
אין קשר בין השימוש בתוסף הדלק לעניין אטם ראש המנוע ,לדליפה ממנו אם קיימת, על פי דבריך היתי בודק ,האם עושה אתה שימוש בנוזל קרור תקני או מי ברז או מים צבועים וזאת עקב דבריך על סתימה במערכת הקרור אשר יכולה להגרם ממים קשים (מיט ברז) המככילים בין היתר אבנית ומלחים אשר גורמים לסתימות וקורוזיה בדרכי נוזל הקרור במנוע עד לפרצת מעברים בקירות המנוע במיוחד במעטפת הצילינדרים ובראש המנוע. לעניין אי יציבות סיבובי הסרק של המנוע ישנם מספר סיבות ,השימוש בתוסף (דטרגנט מוגבר) שבו עשית שימוש בדלק יכול להסיע מזהמים ושעווה למסנן דלק ההזרקה ולגרום לו סתימה חלקית.

הרכב מאז ומתמיד היה עם מי קירור אדומים מקוריים של הרכב.

יכול להיות שזה לא ראש מנוע אלא משהו אחר??

פורסם

מצטרף לחברים מעליי אנחנו במשפחה כבר שנים משתמשים בתוסף הזה

על מספר רב של רכבים החל מגרמניות,אמריקאיות,יפניות וצרפתיות

ובשום רכב לא נוצרה תקלה ולו הכי קטנה,אלא התוסף הזה עשה רק טוב לרכב.

אני לפני שבוע שמתי אותו במיכל הדלק של המונדאו שלי ולא נתקלתי בשום בעיה.

כנראה הבעיה נמצאת אצלך במנוע.

חזור לעדכן אותנו מה הייתה הבעייה.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לא התעמקתי בתקלה. אבל, מנסיון אישי,

לא מתקרב יותר לתוספים בפרט K44 !

לי לאחר הוספתו (למנוע ורכב תקין לחלוטין) החלו "חיתוכים".

חזרה למצב תקין התאפשרה רק לאחר פירוק מזרקים וביצוע דיאליזה חיצונית + החלפת מסנן דלק.

בקיצור, המלצה שלי, אם אין בעיות, לא צריך לחפש אותן מתחת לאדמה ...

רענן

• תוכן חדש...