Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין שני מסכי LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין פנסוניק לפיליפס....גודל 40"/42" . רק החברות האלה,לא מעוניין במשהו אחר.

מי יכול להמליץ ועל מה ?

מי יותר טוב ? איפה רואים יותר חד וברור ?

פורסם

לא יודע להגיד לך מי יותר חד/ברור, אבל ב lcd ,לפחות כשאני בררתי, האחריות של פנסוניק הייתה הארוכה ביותר-5 שנים.

לך לראות את שני המסכים, אם החדות דומה, הייתי בוחר בזה שנותן את האחריות הארוכה יותר.

בהצלחה.

סלע

פורסם

תודה על התגובה.

אני זוכר שאחד מהם יותר איכותי מבחינת החלקים וההרכבה,רק שלא זוכר מי מבניהם.

פורסם
תודה על התגובה.

אני זוכר שאחד מהם יותר איכותי מבחינת החלקים וההרכבה,רק שלא זוכר מי מבניהם.

תבדוק את החיבורים מאחור, למרות ששתיהן אמורות להציע שלל חיבורים. למשרד הלכנו על פיליפס משום שהיו יותר חיבורים רלוונטיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פיליפס 40" בסדרות גבוהות כמו אצל מיירן עולה כמו 47 אצל LG והוא אכן ברמה מעל אחרים.

בסדרות נמוכות יותר הייתי מעדיף טושיבה או פנסוניק.

פורסם

לשתי החברות מסכים שלדעתי הם ברמה קצת יותר טובה מאחרים.

הייתי בהתלבטות כזו לפני שנתיים-שלוש ובחרתי פיליפס. השיקול העיקרי פה היה תמיכה במשחקי קונסולה שנדרש בהם קצב רענון מהיר - ויש שביעות רצון מלאה, ממשחקים וסרטים.

נדמה לי שחטיבת הטלביזיות של פיליפס היתה אמורה להמכר לחברה בהונג קונג - איני יודע אם זה שינה משהו בדור הנוכחי של המכשירים שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

פיליפס כל הדרך

איכות ללא פשרות מחירן קצת גבוה משאר החברות ולא סתם.

יש לך דגמים טובים סדרה 4,5,6

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

קח בחשבון:

תמיכה בעברית (עידן+ ותרגומים)

תמיכה ב MVK

תמיכה ב DST

סמארט איכותי

למיטב זכרוני לשני המותגים הללו אין את היכולות הנ"ל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...