Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית i10 אוט' שנת 2011 מנוע 1.1 GL ב 50K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג גדולה לרכוש i10 שנת 2011 מנוע 1.1 דגם GL עם 43,000 ק"מ ב50,000 ש"ח.

לרכב אחריות יבואן של עוד 11 חודשים.

מחיר המחירון של הרכב הוא 61,000 והרכב במצב מעולה.

הרכב מיועד לאשתי והיא מאד אהבה את הרכב בנסיעת המבחן.

האם מדובר בעסקה כדאית, או שאולי מדובר במחיר גבוה מדי? אני מאמין שאוכל לקבל מהחברה בנוסף לקודן גם חיישני רוורס ומרימי שמשות (יש משהו נוסף שאפשר לבקש?).

כמו שכבר ציינתי, אני מחפש לאשתי רכב. היא מעוניינת ברכב קטן (לא יותר גדול מאקסנט), שנתון כמה שיותר גבוה, וכמה שפחות ק"מ. כל זאת במחיר של עד 50,000 ש"ח.

תודה,

פורסם

מחיר לא מאוד אטרקטיבי בהתחשב בקילומטרג', מה גם שבעוד כמה אלפים מעל המחירון אפשר כבר לקנות חדש. מחיר המחירון שציינת נשמע הזוי.

פורסם

מדובר באוטומט, כמה אלפים מעל זה ידני.

פורסם

43,000 ק"מ עבור רכב שנמצא שנתיים על הכביש זה לא נשמע לי גבוה במיוחד בהתחשב שזה רכב מליסינג.

את מחיר המחירון וידאתי במחירון לוי יצחק

• תוכן חדש...