Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בניגוד לסיפור המקומם של עמוס, רציתי לציין לטובה נהג דן אלמוני בקו 18 בתל אביב אשר נהג בצורה הפוכה:

בני שב השבוע ממילואים (גוייס ללא צו בקריאה טלפונית) וכשעלה לאוטובוס הוציא ארנק כדי לשלם. הנהג שאל אותו אם יש לו צו , וכשהשיב בשלילה אמר לו הנהג שאינו צריך לשלם.

לעמוס אני מציע לדווח על האירוע גם לקמל"ר. אם חברת אגד לא תגיב ולא תנקוט צעד משמעתי כנגד הנהג, אפשר להתלונן גם במשרד התחבורה.

פורסם
אני מחכה לתגובות של הגורמים שאליהם הועברה הפניה.

האם כדאי לפנות לקמל"ר בנושא?

תפנה לכל מי שאתה יכול, אם זה לא עולה לך כסף או לוקח לך זמן.

הפגנת את הכוח שלך כנהג אוטובוס והתעקשת שאני ארד מהאוטובוס? תישא בתוצאות.

והתוצאה צריכה להיות אובדן פרנסה?

זה עונש מידתי והולם?

זה בדיוק מה שאני טוען, אובדן טוטאלי של פרופורציות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
והתוצאה צריכה להיות אובדן פרנסה?

זה עונש מידתי והולם?

זה בדיוק מה שאני טוען, אובדן טוטאלי של פרופורציות.

לדעתי, ואני מאמין שלדעת הרבה אנשים,

ישנם עובדים במדינה שמשתייכים לגופים גדולים ופשוט מרשים לעצמם לעשות מה שעולה על רוחם כי יש להם גוף גדול מאחוריהם

שיגבה כל צעד שלהם.

גם אני משתייך לגוף גדול יחסית (4000 עובדים זה גדול?), אבל גם אני יודע שדברים שאני אומר יכולים לגרום לאובדן פרנסה.

פשוט לחשוב פעמיים לפני שאתה עונה ללקוח, לפעמים גם הנהגים של אגד שוכחים שהם מייצגים חברה גדולה.

אם אתה לא יכול לייצג את החברה שלך בכבוד, אלא גורם לה רק נזק, חביבי - אין לך מקום בחברה.

כמובן שמדובר בדעתי האישית.

פורסם

falou, אגד לא יפטר נהג בגלל אירוע כזה.

מספיק שיינזף , יקבל התראה או קנס סימלי על מנת שהמסר יעבור.

אם לא תהיה תגובה לאירוע, אגד לא ירענן את הנוהלים של הסעת אנשי מילואים.

פורסם

לחסל לבן אדם את מטה לחמו בגלל תקרית אחת?!

בגלל זה הוא צריך לאבד את מקום עבודתו?!

מישהו מת בגללו?! נפצע?! סבל נזק בלתי הפיך?!

טעות, לא בסדר, מתנצלים, מפצים וממשיכים הלאה.

לא הכל זה חיים ומוות.

קצת, קצת, מידתיות ושכל ישר.

אולי לא לפטר אותו אבל כן להכאיב לו מאוד.

לא יתכן שמישהו יקל ראש בניוד חיילי מילואים.

לא מדובר כאן בזכויות של חייל זה או אחר שניתנות לו בת"ש, אלא ביכולת של צה"ל לנייד חיילי סדיר ומילואים לבסיסים וחזרה.

ואם החוק קובע שהנהג צריך להסיע את החייל הזה, והנהג לא עשה זאת צריך להתייחס אליו כמי שפגע בעבודה הסדירה של צה"ל ולא כמישהו שפגע באיזו זכות שולית של חייל בזמן חופשה.

אם פקידה במשרד הרישוי תשלול ממני הנחה ברישוי הרכב שמגיע לי כת"ש בתור משרת מילואים פעיל, ניתן להתייחס לזה כפגיעה חד פעמית בזכויות. נהג כזה פגע בתיפקוד של יחידה בצה"ל, וצריך להענש בהתאם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובכל זאת, להכאיב לו מאד? הוא לא עשה את זה בכוונה, איזה מניע יש לו? הוא מקבל אחוזים על כל נוסע שמשלם כך שלא משתלם לו להעלות חייל?

בסך הכל לא הבין את ההוראות שלו ובגלל זה כל אי הנעימות הזאת.

צריך להתלונן כדי שמקרים כאלה לא יחזרו.

...של אובדנה טוטאלי של הפרופורציה. כאשר כל התנהלות לא הולמת ולא הוגנת הופכת ל-"מזעזעת" וכל תגובת נגד לקיצונית.

נכון מאד.

אנשים שלא קיבלו סוכריה עם החשבון בבית קפה טוענים שהשירות "מזעזע"...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנשים איבדו פה פרופורציה. אגד לא תפטר נהג בגלל יחס כזה, אבל יכול להיות שאם יש נגדו הרבה תלונות הוא יועבר לתפקיד שאינו כרוך בשירות לקוחות. יש אנשים שפשוט זו לא המומחיות שלהם לתת שירות. זה הכל. אז כן, יש צורך ואפילו חובה להתלונן, אבל מכאן ועד לפיטורין ופגיעה בפרנסתו של הנהג, מה שיביא אותו להיות כנטל נוסף על המדינה (קצבת אבטלה, בזבוז משאבים של לשכת התעסוקה, הגדלת אחוזי האבטלה ועוד) יש הבדל כרחוק מזרח ממערב.

יש מקום לפניה לאגד בראש ובראשונה, לאחר מכן לקמל"ר ולמשרד התחבורה.

בהצלחה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
falou, אגד לא יפטר נהג בגלל אירוע כזה.

מספיק שיינזף , יקבל התראה או קנס סימלי על מנת שהמסר יעבור.

אם לא תהיה תגובה לאירוע, אגד לא ירענן את הנוהלים של הסעת אנשי מילואים.

אני לא אמרתי שלא צריך להתלונן ולא חשבתי שיפטרו נהג בגלל טעות/תקרית כזו, מכוערת ככל שתהיה. אני התייחסתי לעובדה שהתגובות מתלהמות, לא פרופורציונאליות, ממליצות על צעדים מרחיקים, תוך כדי ציפייה פנטזיונרית לאיזו השפלה פומבית כנקמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מזכיר לי מקרה מהשבוע שעבר שהיה בפורומים של LFS.

עם קצת סבלנות תראו למה זה רלוונטי:

שם יש מוד שנוהגים בו כמו בכביש רגיל, עם חוקים והכל.

יש גם חוק שאם אתה פוגע במישהו אתה חייב להתנצל.

אז אני נהגתי בנתיב שלי וזוג מכוניות הגיע מולי ופגעו גם בצד שמאל וגם ימין שלי.

לי לא כזה אכפת כי אני משחק בשביל הכיף אז התעלמתי.

אחד הבחורים התעצבן שאני לא מתנצל והם החליטו לרדוף אחרי. זרמתי עם זה כי חשבתי שהם משחקים.

אז הוא העליב אותי והעיפו אותו אז הוא איבד נקודות שהוא עבד עליהן.

אחרי זה הוא התחיל להתנגח בי מילולית והגיש תלונה רשמית בפורומים, עד שכולם התעצבנו עליו והצדיקו אותי.

המטרה שלו הייתה שיעיפו אותי מהשרת לתמיד ולא יתנו להיות חלק מקהילה שאני חבר בה כבר כמה חודשים, רק כי לא התנצלתי על משהו שלא ראיתי בו בעיה.

אז גם פה זה אותו דבר, יש תגובה מתלהמת למשהו שהנהג לא חשב שהוא חשוב ופשוט המשיך את היום שלו כמו כל יום אחר.

צריך להבהיר לו את הטעות שהוא עשה ואולי לתת לו איזו צעקה ונו נו נו מהממונים עליו.

אין צורך לפגוע בו, בעבודה שלו או בהלך החיים התקין שלו.

טעות, זה הכל!

הנה לינק, למי שרוצה לצחוק:

http://forum.rcruise.net/showthread.php?tid=689&pid=3460#pid3460

פורסם

זאת לא טעות רגילה פרנקוס, הבנאדם הזה פגע בצה"ל ובפעילות שלו בגלל הסירוב שלו להסיע חייל מילואים. הוא צריך לקבל על זה בראש, במיוחד על היחס המשפיל והמבזה שלו, אני יכול להגיד לך שהייתי כ"כ עצבני ונבוך שכשירדתי מהאוטובוס הייתי עם דמעות בעיניים, ותאמין לי שאני לא כוסית, אבל יש גבול.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תגובת אגד:

שלום,

מבירור ראשוני של האירוע עולה תמונה קצת שונה מזו שמתוארת בפוסט שהעלאת.

ממסקנות הבירור עולה, כי ניסיתי לעלות לאוטובוס עם שובר ריק, אותו מילאת בנוכחות הנהג – דבר שגורם לכל בר דעת לחשוד שמא מדובר בשימוש בלתי הולם בשוברי נסיעה.

נהג האוטובוס, אשר ביקש להפיג את החשד ביקש ממך צו, אשר היה מאשר את העובדה כי אתה אכן בשירות מילואים פעיל, אולם לדבריך בשל אופי השירות שלך – הנובע להבנתנו מהתנדבות לשירות שמעבר לדרישות חוק המילואים - לא היה בידיך צו שיכולת להציג.

אם לא די בכך, נהג האוטובוס אף הציע שהוא ישלם מכיסו עבור הנסיעה שלך ובלבד שלא תיסע עם שובר שמעליו סימן שאלה באשר לתקינותו, אולם אתה סירבת.

מבחינה ראשונית של ממצאים אלו, עולה כי לנהג הסביר לא היתה דרך לדעת כי אתה נמצא בשירות מילואים ולכן לא אישר הנהג בקו 301 את נסיעתך.

צר לנו על כך שהדיון באשר לשאלת הזכאות לנסיעה הגיע למצב בו שני הצדדים זוכרים את האירוע ולא לטובה, אולם מכאן ועד האשמות בוטות על כך שאגד אינו אוהב חיילי מילואים, הדרך ארוכה.

אנו סבורים כי לאירוע זה צריך להיות סוף אחר ועל כן, נודה לך באם תפנה את הנושא לפניות הציבור של אגד באמצעות לשונית "צור קשר" בדף זה.

תגובתי לאגד

אז הנהג שינה את הגרסה לטובתו, והוא ממש לא רצה לשלם מכיסו על הנסיעה, תגובה לקונית ומתחמקת הייתי אומר ולא יותר, יש עשרות אלפי מילואימניקים שאינם מזומנים בצווים ומצוידים בשוברי נסיעה ריקים שאותם הם ממלאים ע"פ היעד, עלה חשד כי אני עושה שימוש לרעה בשוברים?, סליחה, מאיפה הבאתי M4 ומדים מלאים מהמחסן שיש לי בבית?, אה סליחה עולה חשש שמא יצאתי למסע קניות בריקושט כדי להנות מנסיעות חינם על חשבון צה"ל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מאמין לך. אינני מאמין להם.

חבל שישנם גופים או לפחות אנשים פרטיים שאינם מעריכים את אלו העושים המוטל עליהם ולעיתים מעבר לכך. לצערי, זו חלק מן המציאות. הוצעו לך מספר דרכי פעולה. אינני בטוח שהנתיב של תביעה קטנה שווה את הזמן, המאמץ ואולי אף תיסכול נוסף מכל ההתעסקות בעניין האנטיפטי הזה.

היה בטוח שרבים יודעים להעריך את תרומתך וחשובה כמובן גם תחושתך העצמית לגבי תרומתך.

• תוכן חדש...