Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הכוונה זיוף?

אף אחד לא בודק את הנהג אם השובר מזויף או לא, ועל כל תלוש שאגד מעבירה צהל משלם סכום X

בנוגע לזיופים?מה תגיד על משרדי קישור של גדודי חיר בתעסוקה מבצעית של חודש וכל הפלוגות מפוזרות בחור אחר, וחיילי המילואים יוצאים בצורה לא מסודרת מין הסתם , אז מה עושה הקישור? לוקח שוברי נסיעה ריקים של 4 מצלם אותם מאות פעמים במכונת צילום של משרד, ומוסר לרספי הפלוגות.

ככה זה עובד בגדודי חיר

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל נושא הזיוף בכלל לא רלוונטי כי הנהג לא טען דבר כזה.

לא ברור לי איך עלתה בכלל הטענה הזאת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון

_______

שוברי נסיעה

החל מתאריך 1.8.13 חל איסור להשתמש בשוברי נסיעה ידניים, חיילי המילואים שבחרו בשיטת שוברי נסיעה, יוכלו להשתמש בשוברי נסיעה ממוכנים בלבד.

http://www.aka.idf.il/Miluim/templates/inner.asp?c...

אגד כבר עידכנו באתר:

שימו לב: החל מיום 1.6.2013 יונפקו שוברים חדשים לחיילי המילואים. השוברים החדשים ממוחשבים ומודפסים וללא כתב יד עליהם.

במהלך החודשים יוני ויולי 2013 יכובדו שני סוגי השוברים במקביל.

החל מיום 1.8.2013 יכובדו רק שוברים חדשים, ממוחשבים ומודפסים!

http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=2345

קיצור - הם לא מקבלים יותר שוברים שכותבים עליהם ידנית את התאריך - יעד - מוצא ומ.א

שאלתי, מה יעשו כל החיילים שעושים יותר מחודש מילואים בשנה ונמצאים בתעסוקה מבצעית שבכלל לא רואים את הקישור במהלך השירות?

עד עכשיו הקישור היה מצלם מאות שוברים ריקים במכונת צילום ומעביר אותם לפלוגות, ומרמת הפלוגה זה היה מתחלק למי שצריך לצאת הביתה ולחזור למוצב.

ואני לא מדבר על אלה שהצהירו שיש להם רכב ולא יקבלו שוברים מודפסים על שמם כלל גם אם הם ירצו במהלך המילואים.

איך מצפים מחייל מילואים לחזור לביתו אם אין לו רכב וקצינת הקישור לא נמצאת לידו עם שובר מודפס?

פורסם

קרה לי סיפור דומה. הייתי עם שובר אבל היה לי טרמפ ל-80% מהדרך. עליתי על אוטובוס עם הצו והנהג סירב לקחת אותי. כנראה שראה שאני לא עולה לאוטובוס כפי שמופיע בשובר וחשד. אין מה לעשות. עם רובוטים אי-אפשר להתווכח.

• תוכן חדש...