Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כולם יד אחת בסיפור הזה, משרד התחבורה שקיבל את תגובתה של אגד, אגד שהציעו לי לבזבז את הזמן שלי מול החדל אישים בניסיון לצאת צודק, וזה הכל.

הכל דעך אפילו פורום החפ"שים שכח מזה.

זאת תופעה ידועה, יש יותר מדי חלאות ושרצים שצריך לקחת אותם ולזרוק אותם במדבר, פשוט עוד תעודת עניות לשירות ההסעות של העולם השלישי העלוב והמסכן בישראל, זה וודאי לא ראוי להקרא תחב"צ.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כרגיל תמיד הש"ג אשם, לא חס וחלילה צה"ל שמנפיק שוברים פגומים.

חוץ מההתנהגות הברוטאלית (לטענת הקצין), הנהג בסה"כ פעל על פי החוקים והנהלים של אגד (ומשהב"ט).

פורסם

ואיזה סיבה יש לנהג לסרב למלא את התאריך בכרטיס הנסיעה?

ולהוריד את הקצין/חייל/מילואימניק מהאוטובוס?

ולהתנהג ככה? ולנסות למנוע מהחייל להתלונן?

איזו זכות יש לו בכלל להוריד מישהו מהאוטובוס?

יותר מדי שאלות אומרות דרשני, מה שאין כאן זה לא פעילות לפי חוקי המדינה, ולא הנהלים של אגד או משהב"ט.

למען הסר ספק, לפי תקנות משרד התחבורה אסור לנהג ברכב ציבורי להוריד נוסע באמצע הנסיעה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תקנה של משרד התחבורה כמוה כחוק, תקנות מקבילות קובעות את צורת הנהיגה שלך והסנקציות שיופעלו אם לא תנהג ככה.

תקנה של משרד התחבורה למשל אומרת שאסור לנסוע באור אדום.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההתנהגות של הנהגים לא מקובלת בכלל!! מצד שני צה"ל שולח טפסים מצד אחד ומצד שני מודא להוראות שיש לאגד .

נהג שיעלה חייל עם כרטיס כזה במקרה הטוב לא יקרה לו כלום , במקרה הרע יעלה מבקר והוא יקבל כנס כבד (בין 500 ל1000 ש"ח).

כול עוד לא מדובר על אוטובוס אחרון הוא לא היה צריך להעלות את החייל , הוא היה צריך להסביר לו בשקט שהוא לא יכול להעלות אותו ולהראות לו את ההוראה (חולק לכול הנהגים) , וכמובן להבהיר לו מה הוא עלול להפסיד אם יעלה מבקר.

אני בטוח שהחייל/קצין יעשה אחורה פנה לשלישות או ישלם מכיסו.

כול זה במידה ולא מדובר על אמצע המדבר/לילה/אוטובוס אחרון וכוי..

פורסם

לצורך העניין כרטיס נסיעה עם תאריך פתוח הוא כמו צ'ק עם תאריך פתוח, אתה יכול להשלים עליו תאריך.

אבל בלי קשר, הוא כבר העלה אותו לאוטובוס - בעיה של הנהג, אסור לו להוריד אותו מהאוטובוס.

אין תאריך? היה צריך לא להעלות אותו בתחנת המקור ולהגיד לו מה הבעיה.

הנהג הזה קיבל נכשל בכל הסעיפים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לצורך העניין כרטיס נסיעה עם תאריך פתוח הוא כמו צ'ק עם תאריך פתוח, אתה יכול להשלים עליו תאריך.

אבל בלי קשר, הוא כבר העלה אותו לאוטובוס - בעיה של הנהג, אסור לו להוריד אותו מהאוטובוס.

אין תאריך? היה צריך לא להעלות אותו בתחנת המקור ולהגיד לו מה הבעיה.

הנהג הזה קיבל נכשל בכל הסעיפים

http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=2345

זה מהאתר של אגד.

מה שאני יכול להגיד לך שעד עכשיו התחום היה פרוץ , אתה יכול ליפול על נהג שיקבל את השוברים בקלות , או נהגים שיעשו לך בעיות.

הבעיה התחילה שהיא לא מילה את הצוו בכתב יד לפני ביחד עם השילוב של נהג "קשה".

תתפלאו כמה אנשים מתחזים לחיילים/מילואימנקים ומנצלים את השוברים (לא בעיה להשיג אותם) , וכמה נהגים אוכלים אותה בדוחות כבדים בגלל אותם אנשים.

\

האם הנהג התנהג בסדר? ממש ממש לא!! נקווה שצהל יתנהג בהתאם ויתחיל להנפיק שוברים ממוחשים (לא יקרה)

פורסם

ההתייחסות היחידה שמצאתי לתאריך זה:

שובר המילואים יכובד רק בתאריך הנקוב עליו ובהתאם למסלול המצויין בשובר מוצא/ יעד.

אם לא נקוב תאריך משמע הוא תקף לכל תאריך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ואיזה סיבה יש לנהג לסרב למלא את התאריך בכרטיס הנסיעה?

ולהוריד את הקצין/חייל/מילואימניק מהאוטובוס?

אולי חשד שהשובר היה מזוייף, אולי סתם הקטנת ראש. עושה רושם שמדובר בתחום אפור וזה נתון לשיקול הנהג.

ולהתנהג ככה? ולנסות למנוע מהחייל להתלונן?

איזו זכות יש לו בכלל להוריד מישהו מהאוטובוס?

יותר מדי שאלות אומרות דרשני, מה שאין כאן זה לא פעילות לפי חוקי המדינה, ולא הנהלים של אגד או משהב"ט.

למען הסר ספק, לפי תקנות משרד התחבורה אסור לנהג ברכב ציבורי להוריד נוסע באמצע הנסיעה.

מצד שני לאף אחד גם אין זכות לעלות על אוטובוס בלי לשלם.

שמענו רק צד אחד.

זה לא מסתדר לי איך הקצין, לטענתו, הורד אחרי כמה מאות מטרים מהתחנה, חיכה שעה, עלה על האוטובוס הבא, הדביק פער של יותר משעה ב-10 דקות והצליח לפגוש את הנהג מהאוטובוס הראשון בתחנה שאחרי.

בכל מקרה, נכנסתי לקישור שצורף פה ושמחתי לראות שסוף סוף החליטו להנפיק שוברים מודפסים

פורסם

אולי כל נהג אגד יפתח גם מעבדה פורנזית כדי לבדוק זיופים, יודע מה שלא יסיע בכלל אנשים מהעיר X, ידוע שאצלם יש שטרות מזויפים.

אם הבעיה הייתה בתשלום על הנהג לא לצאת בכלל לדרך עם הנוסע ה"בעייתי", קרה לי לא מעט פעמים שמסיבה כזאת או אחרת של חילוקי דעות בין הנוסע לנהג בא מנהל התחנה ואישר את הנסיעה או שהוריד את הנוסע.

מבחינת התקנות - התחיל את הנסיעה - אסור לנהג להוריד את הנוסע באמצע הדרך, נקודה. זה לא משנה אם זה חצי קילומטר או 500 קילומטר מתחנת המוצא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...