Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הסוכן עמוס,חייל מילואים על מדים וחמוש, לוחם ומפקד, מגורש בבושת פנים מקו 301 מתל אביב לאשקלון, בשעה 08:20 בבוקר,הנהג הוא ישראל זנדני, שכנראה חינוך ודרך ארץ אינם דרכו של אדם זה. לאחר תחילת הנסיעה כיוון שהנהג מתנהג באופן וולגרי ובריוני ולמרות שמוצגים לו שוברי נסיעה חתומים בחותמת צבאית וחוגר ותעודת לוחם במילואים, הוא מסרב להמשיך בנסיעה,כיוון שהוא רוצה גם צו מילואים בתוקף שכמובן אני לא חייב לספק לו כי ביחידה שלי אני לא מזומן כמעט עם צווים אלא טלפונית. הנהג מתקשר למשטרה ואומר לי שאני אראה שאני אעוף מהאוטובוס כמו טאטאל'ה ושאני גנבתי את השוברים,ושאני אשלם על הנסיעה כי גם ככה אני אקבל החזר. אני מצידי מסביר שאני סטודנט ואין לי את הכסף הדרוש לנסיעה,וזאת הסיבה שצה"ל נותן לי שוברים. עוד טוען הנהג כי אני מעכב את האוטובוס, מדבר עם שוטרת ואני מסביר לה. בסופו של עניין אני יורד בצומת הולץ בתל אביב ונאלץ ללכת ברגל לתחנת רכבת ההגנה, ברכבת ישראל כבר מכבדים את השוברים בהצגת חוגר מילואים הפלא ופלא אני בדרכי לעשות את העבודה שלי,לאפשר אורח חיים ושגרה תקינה לתושבי מדינת ישראל. בעכבות אירוע זה נגרם לי נזק, שכן הואשמתי ע"י עובד המועסק על ידיכם בפשע, והוכפש שמי ברבים. אוסיף ואומר כי איחרתי בזמני החזרה ליחידה משמעותית, מה שפגע במחלקה שלי ועיכב יציאה לפעילות שהייתי אמור לבצע. הפוסט פורסם הבוקר והופץ בפייסבוק כדי לחשוף את הבריונות המזעזעת של נהג זה. אוסיף ואומר כי הנהלים נבדקו בשלל מישורים והתנהלותי בעניין זה נמצאה תקינה לכל דין ועניין.

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מריח לי כמו תביעה קלאסית.

בשילוב עם העיתונות שלנו זה יכול לקבל את החשיפה הנכונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה מפקד בצה"ל?!

אתה מקבל פקודות והוראות?!

אתה מקיים אותם?

גם נהג אגד מקבל הוראות מאגד ואלו ההוראות שלו:

http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=2345

זה שהיחידה שלך לא שולחת לך צו, זו בעיה שלך ושל היחידה שלך.

אתה חייב לספק לנהג צו או לשלם ולגבות אח"כ.

לנהג יש את ההוראות שלו.

אלו הכללים ואלו החוקים וזה שאתה במילואים לא אומר שהעולם צריך להתכופף אוטומטית כל פעם שיש לך אימון, עם כל הכבוד.

דרך אגב, גם לבסיס שלי לא מכניסים אותי בלי צו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שים לב לניסוח:

"השובר יכובד רק בצמוד לצו מילואים או תעודת מילואים."

"או" - פשוטו כמשמעו, לא חייב צו מילואים, מספיק את החוגר מילואים.

ליחידה שלי מכניסים אותי ללא צו (זומנתי טלפונית). אז?

לפותח השרשור - אני במקומך הייתי כבר מזמן מגיש את הכתב תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות. שילמדו.

פורסם

פנייה למייל האדום של YNET או NRG בשילוב תלונה למשרד התחבורה תחולל פלאים-נוסח שובר הנסיעה אומר שאפשר להציג תעודת מילואים או צו מילואים.

falou-יש שני דברים שלא נוכחים כאן-הפעלת שיקול דעת בהתאם לסיטואציה, והתחשבות בזולת. בשניהם הנהג כשל כישלון חמור וראוי לשלם על כך-גם בקנס כספי וגם בטיפול משמעתי עד כדי סכנה לאובדן משרתו עקב טיפול של הגורמים המתאימים בגלל הטמטום שלו. במה שונה קופאית ברכבת ישראל מנהג אגד? הקופאית התנהגה כמו אדם מתורבת בעוד שהנהג התנהג כמו אידיוט מושלם (ועוד בשיא חוצפתו האשים אדם בגנבה והזמין משטרה).

פותח השרשור-אם אתה רוצה, שלח לי את לשון הפנייה ואני אשתף בפייסבוק אצלי. וכן, מגיע לך תודה גדולה על המילואים.

אני מאחל לאותו הנהג שיעוף על טיל, ומצטרף לstio-תגיש תביעה ושהנהג ועו"ד של אגד ישתינו במכנסיים מול השופט.

פורסם
שים לב לניסוח:

"השובר יכובד רק בצמוד לצו מילואים או תעודת מילואים."

אוקיי... בכל הטקסט המצופף הזה לא הבנתי אם יש לו חוגר מילואים או לא, כי החוגר הסדיר לא תקף...

פורסם
אוקיי... בכל הטקסט המצופף הזה לא הבנתי אם יש לו חוגר מילואים או לא, כי החוגר הסדיר לא תקף...

אהממ...

ברכבת ישראל כבר מכבדים את השוברים בהצגת חוגר מילואים הפלא ופלא אני בדרכי לעשות את העבודה שלי,לאפשר אורח חיים ושגרה תקינה לתושבי מדינת ישראל.
פורסם

זה מה שקראתי וזו ההוראה של הרכבת, שהיא גוף אחר.

יש בעיה קשה בצה"ל עם מכירת שוברים לאוטובוסים ומכאן הנוקשות של ההסדרים.

פורסם
תגיש תביעה ושהנהג ועו"ד של אגד ישתינו במכנסיים מול השופט.

אתה חי בסרט.

איזו תביעה, על מה תביעה... ראית פעם בית משפט מבפנים?!

פורסם

falou, הזלזול שלך פשוט לא מוסיף לך כאחראי פורום, וצר לי לאכזב אותך-התשובה היא כן-ראיתי בית משפט מבפנים כצד תובע.

שנית, הביטוי "סייג לחוכמה שתיקה" די מתאים כאן לאור התגובה שלך כי בפייסבוק של אגד יש מקרה על נהג שהתנהג בצורה זוועתית לאיש מילואים. הנה התגובה של אגד:

"אגד אינטראקטיב תודה רבה על הסבת תשומת ליבנו לנושא חשוב זה. אכן לפי הנהלים יש לכבד שובר מילואים בצמוד לצו מילואים או תעודת מילואים כך שאחד משניהם מספיק.

הנהגים בחברה מתודרכים לפי נהלים אלה, ואומרים לפעול לפי זה. בעקבות תיאור המקרה שלך, נראה כי הנהג לא פעל כך ואנחנו נפעל לחדד את הנהלים בנושא זה מול כל נהגי אגד, על מנת שמקרים מסוג זה לא ישנו."

מסתבר שכבר קרו מקרים מעולם לגבי יחס של אגד למילואימניקים או מלשב"ים וכנראה שחידוד הנהלים לא מספיק. אני מקווה ששופט יעזור להכניס להם קצת שכל לראש.

פורסם

תראה לי בקטע שהבאת היכן בדיוק יש שופט ונהג "שעושה במכנסיים"?

השטות החוזרת הזו, ששולחת כל אחד שקרתה לו תקרית לתבוע (מה בדיוק?) צריכה להפסק. אין כאן על מה ואת מי לתבוע.

• תוכן חדש...