Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומד לפני קניה של ניסן טראנו שנת 95 עם 270000 ק"מ, הרכב שמור מאוד ועם הרבה תוספות, וו גרירה, קננת, מיגונים, הגבה, ועוד כל מיני שטיות. הבעלים הנוכחי של הרכב הוא מכוני והרכב הוא בנזין ולא סולר.

רציתי לדעת עם יש איזה דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם (חוץ מהדברים הברורים ברכב זקן באשרהוא).

עם יש איזה שהוא מכון בדיקה מומלץ ואיכותי באיזור אשדוד, מרכז בערך שאפשר לסמוך עליו שיבדוק את האוטו לרמת הבורג ביסודיות.

ובכלל מה דעתכם על הרכב.

המחיר שהוא דורש הוא 30 אלף נשמע הגיוני?

הרכב ישמש בעיקר לנסיעה רגועה בכביש לעיטים רחוקות שטח לא קשה וכמעט ורק נסיעות קצרות.

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

מניסיון ארוך שנים עם טראנו 96 בנזין למשך שמונה שנים, הרכב אמין מאוד במידה וטופל היטבב, ומנוע חלש.

משאבת דלק בעייתית ושווה לבדוק את העיניין הזה (להיתקע באמצע עליה בסיבוב בירושלים בגלל משאבת דלק זה לא כיף:bad-word:)

אבל בכל זאת נהניתי ממנו מאוד מאוד במשך הזמן ועדיין יש זיכרונות וגעגועים (נמכר בשנת 2006 לטובת טראנו 2003).

לגבי המחיר: יקר מידי! במחיר כזה ניתן למצוא אקזמפלר משנת 98 לערך.

פורסם

תודה רבה על התגובה, זה טוב לדעת.

מה לגבי מכון בדיקה אמין ואיכותי באזור אשדוד? אתה מכיר במקרה?

עוד דברים חשובים לדעת?

איך אני יכול להעריך את מצב המנוע( חוץ מי מנוע דופק,מגמגם וכו..)

פורסם
תודה רבה על התגובה, זה טוב לדעת.

מה לגבי מכון בדיקה אמין ואיכותי באזור אשדוד? אתה מכיר במקרה?

עוד דברים חשובים לדעת?

איך אני יכול להעריך את מצב המנוע( חוץ מי מנוע דופק,מגמגם וכו..)

היי,

לגבי מכון בדיקה ממליץ לך בחום על "רלקס" באשדוד (טויוטה), 3 רכבים בדקתי אצלם, בדיקות מאוד יסודיות ואמינות.

כ 10 שנים אני בודק רק שם.

לפני שבועיים בדקתי רכב:

פרטי 580 ש"ח, ג'יפ 680 ש"ח

לפני תחילת בדיקה הם דורשים מבעל הרכב להציג הסטוריית טיפולים.

בתום בדיקה מקיפה אתה מקבל חוברת עם פירוט של כל הסעיפים + תמונות של כל החלקים הפנימיים והנסתרים של הרכב.

בסוף התהליך הבוחן עובר איתך על כל סעיף, מסביר לך את משמעות הליכוי, את רמת החשיבות, ומעריך בערך את עלות התיקון.

בהצלחה!

פורסם

הי אני לא יודע מה מצאת אבל יש ל רכב כזה ובמקרה הוא למכירה עם נתונים הרבה הרבה יותר טובים 30000 זה מחיר הזוי.לדוגמא הרכב שלי עבר רק 170000 הוא אף פעם לא היה בשטח אין לו מיגונים כמובן והמחיר המבוקש הוא עשרים אלף.אם אתה לא מתכוון לנסוע בשטח ממליץ לך לוותר על רכב עם הגבהות זה מתכון ל תקלות והתנהגות כביש פחות טובה מהמקור

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אכן מחיר גבוה למדי עבור השנתון. במחיר כזה ניתן לרכוש רכב שנת 98-00. כדאי ללכת על דיזל לטובת אמינות וצריכת דלק טובה יותר. גם בנזין מאוד אמין.קח בחשבון צריכה ממוצעת של 1-8 בבנזין (אם מדובר על ידני, אטומט כמובן זולל יותר). דיזל חסכוני במקצת. כדאי לחפש רכבים ידניים (אמינות גבוהה יותר + מחיר רכישה נמוך יותר+ אחזקה זולה יותר).

בגדול : רכב מאוד נוח ופרקטי. דגם ארוך מגיע עם 7 מושבים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה רבה על כל העצות המצוינות, אכן שכחתי לציין שאני מדבר על הדגם עם הגיר רגיל, הארוך, ושיש עוד הרבה תוספות, יש ברכב מערכת שמע עם 6 רמקולים בס וסאב, מערכת מולתימדיה מלאה עם gps מסך מגע והכול,צמיגים חדשים וגאנטים חדשים.

האם למרות כל התוספות הוא לא שווה עוד 10 k ? והאם 270000 זה ק"מ גבוה לשנתון?

פורסם

תראה - ההחלטה אם התוספות שוות 10K עבורך היא החלטה שלך.

קח בחשבון שכשתמכור את הרכב לא תקבל את האקסטרות שתשלם בחזרה.

אם זה מתאים לך - אז יופי.

אישית לא הייתי קונה רכב כזה עם 270000 ק"מ (גם אם הוא דיזל) כי זה עלול להתברר כבור בלי תחתית (ואז לא תצליח למכור את הרכב גם לא בשליש מהמחיר שקנית)

בעקרון לא מקובל לשלם את מחירן המלא של התוספות (במקרה הטוב אולי חצי וגם זה הרבה) אם אתה "דלוק" על הרכב כדאי שתמתין - הערכתי היא שאין הרבה קופצים והמחיר ירד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכל המגיבים.

Koka אשמח עם תיצור איתי קשר בקרוב לגבי האוטו אין לי אפשרות לשלוח ה"פ אז אני לא יכולתי לבקש זות באופן פרטי ומתנצל על הבקשה הפומבית

• תוכן חדש...