Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגבלה האם הדבר באמת יעזור או רק יפגע?

מבחינת הרכבים החדשים 130 זה כמו ה 80 בישנים .

ההגבלה מיותרת יש מקרים שאתה צריך את את ההעצה מ 110 עד ל 130 .

בסופו של דבר הסקרים אומרים שאחוז התאונות נמוך כתוצאה של מהירות. להבדיל החברים שמדברים בטלפון בכביש, גם בדיבורית.

כל מי שנוסע כחוק שיסע בנתיב הימני ויפנה את המסלול השמאלי לאנשים שנוסעים מהר ממנו כמו בשאר מדינות בעולם.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיקר סיכמת את מה שאני חושב^

מצחיק שכולם נופלים עלי שאני עבריין ושצריך להרחיק אותי מהכביש, אז כתוב 90 אבל אם הכביש בנוי להרבה יותר אז למה לא לנסוע יותר?

כמו שאמרו- לא נתפסת אז כאילו לא עשית את זה מעולם, אני נתפסתי ואין לי שום בעיה לאבד את הרישיון לכמה חודשים, אני רק מנסה להבין לאן אני הולך ולמזער נזקים, אז מה רע?

הרי בגרמניה לא היתי אלא נטל על אנשים באוטובן במהירות הזאת אז שם אני לא עבריין ופה אני כן? אז את האמת שלא אכפת לי.

לדעתי אלא שנתקעים בשמאלי או כאלה שמדברים בטלפון או כאלה שנוהגים שיכורים הרבה יותר מסוכנים מאלה שנוסעים מהר בנתיב השמאלי.

אני יודע מה אני עושה, עברתי הכשרות נהיגה בצבא וגם באזרחות, ראיתי אין סוף סרטים של נהיגה ונהגתי בהמון סימולטורים, אני לא אומר שאני איזה שומאכר ויש לי עוד המון ללמוד, אבל אני בהחלט יודע איך לנהוג על 130 בכביש שמאפשר זאת ולא לסכן את אלא שמסביבי.

GOOD DAY SIR!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

IceCold - אתה נוהג בכבישי ישראל, לא בכבישי גרמניה. וזה אומר שהכבישים פחות טובים (ומדובר בדברים שלאו דווקא נראים לעייין, כמו התשתיות מתחת לאספלט או שיפועי צד בעקומות), ובעיקר שהנהגים האחרים על הכביש מנהגים בצורה פחות צפויה.

ד"א - אתה מדבר על גרמניה, אז קבל תיקון חשוב מאוד - בכביש עם צמתים המהירות המותרת תהיה 80-90 קמ"ש לכל היותר, במרבית האוטוסטראדות (כבישי B) ל-100 קמ"ש. רק באוטובאהנים, אותם "כבישי על" מפורסמים - המהירות תוגבל ל-130 קמ"ש (ובקטעים ארוכים ל-90-110) ורק בחלק קטן יחסית המהירות בלתי מוגבלת. אילו נתפסת בגרמניה על אותה עבירה היית נפרד לפחות מכמה מאות אירו, ואולי אף יותר. בקנדה (מדינה עם כבישים משובחים ומרחקים עצומים, אבל מגבלת מהירות 100 קמ"ש ב קטעים המהירים ביותר, לפחות במקומות בהם ביקרתי) היה לך סיכוי טוב להפרד מרשיון הנהיגה ומהמכונית לכמה חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

IceCold - אני לא מצדיק אותך אני פשוט חולק על דעות שנאמרו פה.

אגב הכבישים שלנו טובים אבל יש אנשים שמעלינו קצת יותר מביני עניין והם אלו שקובעים חוקים.

ראיתי כתבה פעם שבאיטליה הורידו את המהירות לנמוכה יותר רק בגלל למזער את הנזק הכספי לנהג הרי ש 130 ק"מש אתה צורך יותר דלק מאשר ב 100 ק"מ.

אני יותר מדבר על תרבות הנהיגה .

שמאלי לעקיפה ימיני לנסיעה שגרתית זהו ואם ישמרו על החוק הזה נמזער את תופעת התאונות. (ד"א אחד הנמוכים בעולם)

ונחזור לפוסט לנושא

תבדוק אם עדיף להשאיר את את הדוח על שם אימך.

פורסם
בעיקר סיכמת את מה שאני חושב^

מצחיק שכולם נופלים עלי שאני עבריין ושצריך להרחיק אותי מהכביש, אז כתוב 90 אבל אם הכביש בנוי להרבה יותר אז למה לא לנסוע יותר?

כמו שאמרו- לא נתפסת אז כאילו לא עשית את זה מעולם, אני נתפסתי ואין לי שום בעיה לאבד את הרישיון לכמה חודשים, אני רק מנסה להבין לאן אני הולך ולמזער נזקים, אז מה רע?

הרי בגרמניה לא היתי אלא נטל על אנשים באוטובן במהירות הזאת אז שם אני לא עבריין ופה אני כן? אז את האמת שלא אכפת לי.

לדעתי אלא שנתקעים בשמאלי או כאלה שמדברים בטלפון או כאלה שנוהגים שיכורים הרבה יותר מסוכנים מאלה שנוסעים מהר בנתיב השמאלי.

אני יודע מה אני עושה, עברתי הכשרות נהיגה בצבא וגם באזרחות, ראיתי אין סוף סרטים של נהיגה ונהגתי בהמון סימולטורים, אני לא אומר שאני איזה שומאכר ויש לי עוד המון ללמוד, אבל אני בהחלט יודע איך לנהוג על 130 בכביש שמאפשר זאת ולא לסכן את אלא שמסביבי.

GOOD DAY SIR!

אם אתה משווה כניסה לצומת (באור צהוב!!) לנסיעה באוטובאן, כנראה שאתה לא יודע מה אתה עושה.

תחזור לסימולטורים...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מתעלק על השרשור, אני קיבלתי פלאש אחד ממצלמת רמזור בצומת אלונים שיורדים מטבעון לכיוון רמת ישי, עברתי את הצומת במהירות של 125 קמ''ש. הבנתי שהמהירות החוקית לחציית צומת הינה 70 קמ''ש.

עברו כבר שלושה שבועות ועדיין לא קיבלתי דבר בדואר, האם זה מגיע בדואר רשום או ע''י שליח או כמכתב רגיל

ראוי לציין כי כארשר חציתי את הצומת היה בנתיב הימני ממש מקביל אליי רכב נוסף.

האם בתמונה מראים את קטע הכביש וכל הנתיבים או רק את הרכב שלי?

בתודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

איני מכיר את מצלמה האמורה, אבל המהירות לחצית הצומת שוה למהירות המותרת בקטע הכביש שלפני הצומת, כלומר אם בדרך מותרים 90 קמ"ש גם הצומת מותרים 90 קמ"ש.

מצלמות הגאטסו מבחינות בין נתיבים, החישן שלהן נמצא מתחת לכל נתיב בנפרד ואין למצלמה קושי להבחין בין הרכבים בשני הנתיבים. הדבר היחיד שאולי "יציל" אותך מדו"ח הוא אם הרככב שלצידך הפעיל את המצלמה חלקיק שניה לפניך ואז הוא יזכה לדו"ח.

מכל מקום, אם קיבלת פלאש אני ממליץ לך להמתין למכתב ולהכין את עצמך לתשלום קנס וצבירת נקודות. חריגה מהמהירות המותרת ב-35 קמ"ש מוגזמת מאוד, בודאי בצומת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד שרשור הזוי של נהג עבריין מועד, שלא מבין אפילו את חומרת העבירות שמבצע.

תסבירו לי למה בכלל עונים לכזה נהג?

מבחינתי - שתשב בכלא על אופן נהיגתך.

ברור שגם אחרי הפסילה הצבאית אינך מבין את השלכת מעשייך.

ברור שגם הפעם אתה לא מבין שאתה סכנה לציבור (לא אכפת לי שתתפרק על איזה עמוד, לבד), בפעם הבאה אתה עלול לקחת איתך לאבדון נשמות תמימות, שכל חטאן הוא שהיו בקרבתך.

אני מאחל לכולנו שבית המשפט יחמיר עימך, ויכניס לך צינור שיצליח לחדור עד המוח, ואולי אז תבין שגם אם החוק לא נראה לך, זה עדיין החוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
IceCold - אתה נוהג בכבישי ישראל, לא בכבישי גרמניה. וזה אומר שהכבישים פחות טובים (ומדובר בדברים שלאו דווקא נראים לעייין, כמו התשתיות מתחת לאספלט או שיפועי צד בעקומות), ובעיקר שהנהגים האחרים על הכביש מנהגים בצורה פחות צפויה.

ד"א - אתה מדבר על גרמניה, אז קבל תיקון חשוב מאוד - בכביש עם צמתים המהירות המותרת תהיה 80-90 קמ"ש לכל היותר, במרבית האוטוסטראדות (כבישי B) ל-100 קמ"ש. רק באוטובאהנים, אותם "כבישי על" מפורסמים - המהירות תוגבל ל-130 קמ"ש (ובקטעים ארוכים ל-90-110) ורק בחלק קטן יחסית המהירות בלתי מוגבלת. אילו נתפסת בגרמניה על אותה עבירה היית נפרד לפחות מכמה מאות אירו, ואולי אף יותר. בקנדה (מדינה עם כבישים משובחים ומרחקים עצומים, אבל מגבלת מהירות 100 קמ"ש ב קטעים המהירים ביותר, לפחות במקומות בהם ביקרתי) היה לך סיכוי טוב להפרד מרשיון הנהיגה ומהמכונית

אתה טועה! כ50% מהאוטובנים בגרמניה אינם מוגבלים במהירות! ישנו שלט ייחודי לגרמניה של מהירות מומלצת 130 והוא ממוקם בכל אוטובן בו המהירות לא מוגבלת. בכבישים בין עירוניים עם או בלי שטח הפרדה בנוי- המהירות המותרת 100.

פורסם

משה - נהגתי קצת בכבישי גרמניה. באמת לא הרבה, רק מספר שבועות. אמנם רשמית למעלה ממחצית האוטובאהנים הם קטעים במהירות לא מודבלת, מעשית חלק נכבד מהם זוכים להגבלה אלקטרונית לסרוגין, בהתאם לתנאי התנועה, מזג האויר והעבודות בדרך.

הצד החשוב יות של העניין הוא שמדובר בהנדסים גרמנים שבונים כבישים שתשתיותיהם מספקות ל-100 שנה, ביצוע גרמני שלא מעגל פינות ולא מחפף כלום, ונהגים גרמנים ששומרים מרחק, מקפידים על נסיעה בנתיב הימני ביותר הפנוי, מאותתים ושומרים על שאר החוקים, כך שחבריהם לדרך נתקלים במספר קטן יחסית של הפתעות. והכבישים מנוטרים על ידי מערכת יעילה, כולל שיטור יעיל וקפדני. איני יודע בדיוק את דרגות הענישה בגרמניה, אבל סביר שנהג שהיה נלכד כשהוא עובר את המהירות המותרת ב-45 קמ"ש היה מקבל עונש שאותו לא היה שוכח די הרבה שנים.

פורסם

הפסילה הצבאית שקיבלתי לא קשורה לנהיגה ברכב אלא רק בגלל שהיתי באזור של הרכב שלי, אל תשאלו כי אני לא יסביר.

בכול מקרה, עד כמה זמן יש לי להעביר את הדוח? על הדוח כתוב עד 14 יום מקבלת הדוח, באתר של משטרת ישראל כתוב עד 90 יום!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
הגבלה האם הדבר באמת יעזור או רק יפגע?

מבחינת הרכבים החדשים 130 זה כמו ה 80 בישנים .

ההגבלה מיותרת יש מקרים שאתה צריך את את ההעצה מ 110 עד ל 130 .

בסופו של דבר הסקרים אומרים שאחוז התאונות נמוך כתוצאה של מהירות. להבדיל החברים שמדברים בטלפון בכביש, גם בדיבורית.

כל מי שנוסע כחוק שיסע בנתיב הימני ויפנה את המסלול השמאלי לאנשים שנוסעים מהר ממנו כמו בשאר מדינות בעולם.

במגבלת התבטאות שלא תימחק ע"י ההנהלה אגיד רק שה "130 זה כמו 80 בישנים" היא אמירה סתומה.

ישנים ממתי ? איזה ? בטנדר ויליס,סוסיתא קוביה וטראבי, 80 זה מסוכן מאד, על גבול אבדן שליטה והפתעות קטלניות.אפילו בלי "העצה" .

ככה 130 של היום ?

130 היום פחות מסוכן מהרבה ישנים ועדיין מסוכן ויותר מכך מיותר.

פורסם
130 היום פחות מסוכן מהרבה ישנים ועדיין מסוכן ויותר מכך מיותר.

אפשר להוסיף שהצומת הנ"ל, צומת בית קמה (ע"פ תצלום הדו"ח), נמצאת בעיקול הכביש, וללא שוליים רחבים לטעויות.

131 קמ"ש בתנאים האלה הם כנראה נהיגה ללא הרבה שיקול דעת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...