Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה המשפט, העונש:750 ש"ח ושלילה על תנאי לחודש למשך שנה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב הגעתי לבד ללא עורך דין, הסברתי לשופט שאני מודע לעברה ואין לי שום תירוץ רק מבקש שלא ישלול לי את הרישיון ויתחשב בגובהה הקנס, זה הכול לקח בידיוק 10 דקות.

אז לכול מי שאיחל שיורידו אותי מהכביש, אנחנו ניפגש בכביש עוד הרבה! IN YOUR FACE!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

כן לגמרי, אנשים אמרו לי שאם אני יבוא בלי עורך דין אני יקבל כמה חודשים שלילה וסכום גדול של קנס וזה לא יצא ככה אז בסוף יצא לי להוציא רק 750 ולא איזה 3 אלף על עורך דין, אז כן אני מרוצה.

פורסם
שלום חברים, צולמתי על 136 ואחרי הפחתה זה 131, עכשיו בתמונה שלא רואים האוטו צולם כשהוא נכנס לצומת כשהצהוב דולק, האם זה ישפיע במשפט?

הייתי בידיוק לאחר עקיפה ואז הרמזור הבהב ולא היה לי הזדמנות לעצור.

אני נהג צעיר בן 23 ללא עבירות תנועה, 7 שנים רישיון נהיגה.

הדוח הוא על שם אמא שלי, כאשר אני יעביר אותו אלי ויראו שאני נהג צעיר האם יזמנו אותי לקצין בישביל שלילה מנהלתית?

מישהו יכול להגיד לי כמה בערך יעלה עורך דין?

ועוד טוויסט:אני שלול בבית דין צבאי ואני צריך להפקיד שם לחודש את הרשיון הצבאי והאזרחי, בזמנו הפקדתי הכול וקיבלתי חזרה את הרישיונות אך לא רשמו שהפקדתי, הלכתי לתחנת משטרה בדקתי במסוף והרישיון בתוקף והכול בסדר,

אבל כאשר הלכתי למשרד התחבורה כדאי להוציא עוד רישיון נהיגה (כי שלי נגנב מהאוטו) אמרו לי שהם לא יכולים להוציא לי רישיון ולא לחדש כי כתוב במחשב שלהם שאני אמור לפנות למשרד רישוי צבאי, עכשיו השאלה זה אם הקצין יביא לי זימון ויביא לי שלילה מנהלתית ל30 יום הוא יבקש את הרישיו נהיגה, ואין לי את הפלסטיק מה יכול לקרות במצב כזה?

שלום לך קודם כל אתה לא מוזמן לקצין זה ישר כתב אישום לבית משפט, כשתגיע יהיה שם תובע משטרתי תודה ותקבל קנס שנע בין 750-850 שח ואז אתה ניכבס לשופט והוא חותם על העיסקה וזהוא זה בדוק

פורסם

לא "ההצתה המאוחרת" היא שמדאיגה אלא שביעות הרצון של פותח השרשור מגזר הדין הקל שנגזר עליו ומכך שהצליח "לקמבן"

מה שמלמד שהוא אפילו אינו מבין את מעשיו וחומרתם. בפה מלא אני מציין שאכן הייתי שמח לשמוע שהורידו נהג כמוהו מהכביש- ולו לתקופת מה. נקווה שלא נשמע עליו בנסיבות טרגיות.

פורסם

"לקמבן"? מה קימבנתי בידיוק? הגעתי למשפט, הודאתי בעבירה ואמרתי שאני מוכן לקבל עונש, זה מה שקיבלתי.

לקמבן זה מישהו שיש לו 60 תנועות עבירה והוא מגיע עם עורך דין ולא מקבל כלום! זה לקמבן!! והיו שם עשרות כאלה! פאקינג עשרות אנשים עם מעל 50 עבירות תנועה!

פורסם

בואו לא ניתמם.כמעט כל אחד מאיתנו טועה על הכביש בהיסח הדעת..

גם אני חושב שחציית צומת במהירות גבוהה כזו היא סוג של קלות ראש,אבל כפי שציין פותח השרשור. הוא הגיע ללא עו"ד והודה בעבירה.השופט וודאי פשפש בעברו והחליט מה שהחליט אז אין צורך לצלוב את הבנאדם שמבין את טעותו וחומרתה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...