Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאן דוגמא מצויינת למציאות.

אתה כותב 3 פעמים שהיית קונה. ואולי היית קונה אחת.

ככה זה בדיוק. כולם כותבים שיקנו ויקנו ועוד פעם יקנו.

הרב מברברים.

ולגבי הערכך לשילוש ואף יותר. לתחושתי את חולמת...

מדובר על מכונית ידנית - אני חוזר על שכתבתי. הGTI הידנית נמכרה במחיר לא רע. רכשו אותה 2-4 משוגעים בשנה...

אתה שוכח שהידנית מוצעת ב- 3 דלתות בלבד. לו היתה מוצעת ב- 5 דלתות, סביר שהייתי רוכש אחת כזו כיום אם לא היינו בסוף הדגם. היה פה שרשור ולהערכתי היו בפורום זה בלבד ארבעה רוכשים של ה- ST TOURER, ועם קצת פרסום עוד כמה. לא מדובר באוקטביה סטיישן שנראית כמו הצרות שלי, אלא ברכב שנראה לא רע, וגם נוסע לא רע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש כאן דוגמא מצויינת למציאות.

אתה כותב 3 פעמים שהיית קונה. ואולי היית קונה אחת.

ככה זה בדיוק. כולם כותבים שיקנו ויקנו ועוד פעם יקנו.

הרב מברברים.

ולגבי הערכך לשילוש ואף יותר. לתחושתי את חולמת...

מדובר על מכונית ידנית - אני חוזר על שכתבתי. הGTI הידנית נמכרה במחיר לא רע. רכשו אותה 2-4 משוגעים בשנה...

אתה אומר שנמכרו רק 2-4 ידניות מהGti?

מוזר כי כרגע ביד 2 יש יותר למכירה

אני חושב שנמכרו הרבה יותר ידניות ממה שאתה חושב, ודווקא יש להם שוק טוב גם כמשומשות, כך שיש שוק טוב לידניות ספורטיביות רק צריך פה מחיר אטרקטיבי תראה מה קורה היום עם s3 ידניות בנות שנתיים ברגע שהם מגיעות לאיזור ב 140-160 הם נחטפות, ורק תזכור שרכבים כאלה שהיו במחירון 220-180 לא נמכרו יותר משנה.

יש פה ביקוש רק צריך לתמכר נכון

פורסם

בסה"כ כתבה טובה של רועי צוקרמן, לא מבין מה נפלתם עליו.

אני אישית ראיתי יותר מ-10 GTI דור 6 ידניות, אז מה ראיתי את כל מה שיש בארץ?!

S3 וגם GTI שמורות נחטפות כשהמחירון הגיע ל-100-120 אלף, זה צפוי כי עכשיו הן בהישג יד של יותר חובבי רכב.

זה מה שהיה גם עם EVO ו-STI שמורות כשהגיעו לרמת מחירים של 150K.

בקשר ל-ST,

מה ההתלהבות? מדיבורית בלוטוס?

גם ב-180K לא הייתי מתקרב. גם ידני, גם מכוער (בעייני לפחות) וגם אין 3 דלתות.

אם כבר רכב מכוער 5 דלתות ידני, אז תיזכרו שהלאון FR הייתה נמכרת בכ-135K-140K על הכביש כולל תוספות!

כ-100K פחות מהפוקוס הזאת. כמה שיפצורים ומקבלים אחלה רכב בהרבה הרבה פחות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא הייתי משווה את התמחור של השוק הבריטי לישראלי.

השוק הבריטי הוא שוק מאוד חזק לרכבי הוט האץ', יש שם תחרות גדולה והמכירות בהתאם.

אתה צריך להבין את ההבדל בין דילר בריטי שמזמין שהיצרן עשרות חתיכות, לעומת ייבואן ישראלי שמזמין כמה מכוניות בודדות בשנה.

דוגמא לתמחור מול יצרן אפשר לראות בפיאט 500.

שהיא הגיעה לארץ המחיר הבסיסי היה 135,000 שקלים, כי חשבו למכור כמה בודדות כאלה.

לאט לאט עם הרחיבו את ההיצע וגם המחיר ירד.

ואם פריחת שור רכבי המיני ניתן לראות מה קרה השנה, המחיר בפועל תמיד היה נמוך מ-100,000 שקלים, כי זה המחיר מחירון של הטווין-אייר וכל פעם הביאו גם גרסאות ב-90,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא הייתי משווה את התמחור של השוק הבריטי לישראלי.

השוק הבריטי הוא שוק מאוד חזק לרכבי הוט האץ', יש שם תחרות גדולה והמכירות בהתאם.

אתה צריך להבין את ההבדל בין דילר בריטי שמזמין שהיצרן עשרות חתיכות, לעומת ייבואן ישראלי שמזמין כמה מכוניות בודדות בשנה.

אז תסביר בבקשה את הפער בין הגרסאות של הפוקוס עצמה. לא מונדיאו, לא גולף - למה יש כזה הפרש במחיר בין פוקוס אקובוסט ידנית (רחוק מאוד ממכונית מיינסטרים) ופוקוס ST.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בקשר ל-ST,

מה ההתלהבות?

מהיכולת הדינאמית בשילוב עם חבילה פרקטית במחיר שאינו מתבלט לרעה אל מול המתחרות.

-------

נ.ב. אם כבר לבוא בטענות לדלק, אז לא בגלל התמחור של הפוקוס ST מול המתחרות אלא לעומת הפוקוס אקובוסט 1.6.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הפער נובע מכוחות השוק.

הפוקוס אקו-בוסט לא תתומחר גבוה יותר, כי אז אתה מציב אותה מול ב.מ.וו. 118 ידנית.

לא יביאו גרסה אוטומטית של אותו המנוע, כי אז המחיר שלה יטפס לכיוון פורד מונדיאו.

אל תצפה שיורידו את המחיר של האקו-בוסט שגרסת ה-2 ליטר טיטניום עולה 145,000 שקלים.

הבעיה אצל דלק-מוטורס זה הגמישות במחיר.

נכון שמגאן קאפ, פיג'ו RCZ וגולף GTI עולות אותו מחיר, אבל אצל צ'מפיון, לובינסקי וקרסו יש יותר גמישות בנוגע להנחות ככה שאתה יכול לקבל את הרכבים במחיר נמוך יותר.

חבל שדלק-מוטורס לא טורחים להבין שקהל היעד של הספורטיביות הוא לא אותו קהל יעד של נהגי הליסינג.

כבר יש להם נסיון עבר עם תמחור מופקע לדגם שלא מכר הרבה (ע"ע פוקוס קבריולט).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה אומר שנמכרו רק 2-4 ידניות מהGti?

מוזר כי כרגע ביד 2 יש יותר למכירה

אני חושב שנמכרו הרבה יותר ידניות ממה שאתה חושב, ודווקא יש להם שוק טוב גם כמשומשות, כך שיש שוק טוב לידניות ספורטיביות

בהחלט יתכן שיש יותר מ 2 למכירה. כתבתי שזו הייתה הכמות השנתית. במצטבר יש כנראה עשרות בודדות ל דור 5 ו 6.

אני אישית ראיתי יותר מ-10 GTI דור 6 ידניות, אז מה ראיתי את כל מה שיש בארץ?!

אני מאמין שכבעל רישיון יש לך ראיה טובה, זיכרון סביר וכישורים חשבוניים מספקים :wink:

לשאלתך/תמיהתך, יכול להיות שראית את כולן או רובן...

בכל מקרה, התשובה לשאלה - כמה כאלו יש על הכביש היא עובדתית. אמנם זכרוני אינו מושלם, אך היה כאן דיון שאחד החברים הציג ניתוח מסירות. על כך אני מתבסס. המספרים של GTI ידנית היו נמוכים באופן מפתיע ובולט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במחיר הנכון קונים הכל. זו החלטה מודעת של דלק שלא להעלות מכוניות כאלו על הכביש אלא להשתמש בה כמקדם תדמית בלבד.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תגדיר מחיר נכון וגודל שוק.

האם צ'מפיון יבאו את ה GTI כמקדם תדמית (בלבד)?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין ספק שהבחור חי בבועה משלו. קראתי כמה כתבות שלו והמכנה המשותף לכולן היה מסקנות הזויות שאין להן קשר למציאות. ניחא, הבחור הוא לא באמת עיתונאי, זה שנתנו לו בYNET לתרגם ידיעות לעיתונות מאנגלית ולנהוג על כמה מיניוואנים שאף אחד מהבוחנים האחרים לא רוצה לבחון, לא עושה אותו עיתונאי - ובטח שלא מומחה לרכב...

We are the Human Race

פורסם

לצ'מפיון יש כבר זמן רב - אולי מאז ומעולם - מדיניות של למכור את מכוניות הספורט כאזרחיות שוות זכויות, עם מטרה להרוויח ולא לקשט אולמות תצוגה. בין פולקסווגן, אודי וסיאט הם מעלים מאות ספורטיביות על הכביש כל שנה. משהו כמו 200-300 חתיכות. תכפיל את זה ב30-60 אלף שקל רווח למכונית, ואתה רואה כאן סכומים אמיתיים - שלא לדבר על מה שזה עשה לתדמית. תדמיין רגע את סיאט בלי קופרות - הם היו במצב של דייהטסו.

פורסם
אמנם זכרוני אינו מושלם, אך היה כאן דיון שאחד החברים הציג ניתוח מסירות. על כך אני מתבסס. המספרים של GTI ידנית היו נמוכים באופן מפתיע ובולט.

תקשיב - במקום לבנות תילי תלים של זכרונות, תביא את הקישור. ממה שאני זוכר, היתה חלוקה לפיה נמכרו במחצית הראשונה של 2012 45 GTI, ולצד זה היתה חלוקה כמה מתוך כלל הגולף הן ידניות (נדמה לי שכפול, לא זוכר). עכשיו תסביר לי בבקשה איך על בסיס זה בנית תיאוריה שכזו, או שתביא קישור. כי ממה שאני זוכר, כל פעם שהתעניינתי לא היתה במלאי, וגם קדימה הן היו מוזמנות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין ספק שהבחור חי בבועה משלו. קראתי כמה כתבות שלו והמכנה המשותף לכולן היה מסקנות הזויות שאין להן קשר למציאות. ניחא, הבחור הוא לא באמת עיתונאי, זה שנתנו לו בYNET לתרגם ידיעות לעיתונות מאנגלית ולנהוג על כמה מיניוואנים שאף אחד מהבוחנים האחרים לא רוצה לבחון, לא עושה אותו עיתונאי - ובטח שלא מומחה לרכב...

אולי מספיק לבלבל במוח? הקנאה ממש אוכלת אתכם אני רואה.

ר.צ הוא אחד מכתבי הרכב הטובים והישרים בישראל, מה לעשות שהוא לא שם על מה שילדוני הפורומים ה''מומחים'' אומרים עליו ומביא לכם את האמת בפרצוף?

הוא עשה צעד חכם שהפסיק לבקר בפורומים, המצב כאן על הפנים, כל צוציק חש עצמו כ-קלרקסון!

תתבגרו!

• תוכן חדש...