Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת הגיע הרכב החדש. נאמר לי לעשות על הרכב הרצה עד 1500 ק"מ

אמרו לי לא לסוע בעליות ולמעט במספר הנוסעים ברכב( שלא יהיה עמוס)

השאלה שלי האם רכב בתקופת ההרצה ניתן לסוע איתו גם נסיעות ממושכות למשל חיפה-תל אביב ולנסות לשמור על מהירות של 80 (סלד נמוך) עם 4 מבוגרים ברכב?

הרכב הוא סקודה 1.2TSI

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

ראשית כל תתחדש. שנית כל עוד לא שמעתי על הרצה לרכב שבה צריך להמעיט בכמות הנוסעים. מבחינת סלד לא לקרוע את הרכב סבבה אבל כמות נוסעים פחותה? לא מבין מדוע אמרו לך את זה....אז הרכב מעט ייתאמץ לא קרה כלום כל עוד אתה בסלד נורמאלי.

:)
פורסם

כל הנ"ל נכונים מבחינת ההשתדלות.

למשל: 300 ק"מ ראשונים מריצים גם את הברקסים, יש להימנע מבלימות פתאום (חירום) מה שמסתדר יופי עם מהירות פחותה יותר. אלא שאם קופץ לך משהו לכביש אז שים אץ השתדלות בצד ובלום בעוצמה.

לגבי עליות: באמת עדיף להימנע ולא לאמץ את המנוע, אבל אם אתה גר ביישוב בפסגה, לא תסע אליו? סע בעדינות.

נסיעה ארוכה מישורית ומתונה מעולה להרצה!

4 מבוגרים באמת לא נשמע לי כזה סיפור.

פורסם

לי הייתה יטי חדשה עם אוטו המנוע.. האמת?! לא זוכר כל כך שריחמתי עליה. פשוט נסעתי רגיל.

לא פחות נוסעים ולא פחות עליות. בלי להתחשב.

תראה, במצב נורמלי הרכב גם לא יתן לך לעבור את ה4000 סל״ד ככה שאתה מוגבל גם ככה.

לטעמי?! אל תלחץ אם אתה לא חייב / מאוד מאוד רוצה בכל זמן ולא רק בהתחלה..

שבת שלום.

פורסם
בשעה טובה ומוצלחת הגיע הרכב החדש. נאמר לי לעשות על הרכב הרצה עד 1500 ק"מ

אמרו לי לא לסוע בעליות ולמעט במספר הנוסעים ברכב( שלא יהיה עמוס)

השאלה שלי האם רכב בתקופת ההרצה ניתן לסוע איתו גם נסיעות ממושכות למשל חיפה-תל אביב ולנסות לשמור על מהירות של 80 (סלד נמוך) עם 4 מבוגרים ברכב?

הרכב הוא סקודה 1.2TSI

אפשר גם לנסוע 100 קמ"ש רק על תגרור או תעמיס מאוד את המנוע בתקופת ההרצה

• תוכן חדש...