Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן Up!

Kutter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין מזכיר במידת מה את שלישיית האחיות סיטרואן C1/פיז'ו 107/טויוטה אייגו. גם הן אותו רכב מאותו מפעל.

לאחר איחור של שנתיים שלוש הגיע האייגו בתמחור של כ- 5 אלפים יותר. למרבה הפלא , או שלא , אני רואה לאחרונה הרבה

טויוטה אייגו (באופן יחסי). מעניין ששמתי לב לעובדה מרתקת - בניגוד ללקוחות אופיניים לצמד האחיות ה"צרפתיות" הרי ראיתי

הרבה לקוחות מבוגרים/זקנים באחות ה"יפנית".

הוכחה מצויינת לתופעת הלקוחות העיוורים, שקונים לפי מותג ותדמית.

פורסם

בדקתי לכם את נתוני איגוד יבואני הרכב נכון לסוף ינואר 2013.

בינואר 2013 נמכרו 89 מיי ו-135 סיטיגו. לזה תוסיפו עוד 89 מיי ו-160 סיטיגו שנמכרו ב-2012.

אפשר לקבל לינק לנתונים?

פורסם

לפי דעתי האפ ממש מכוערת אני חושב שמיי וסטיגו הרבה יותר יפות אם הייתי בוחר בין הרכבים האלה הייתי הולך על מי

פורסם

מדובר בהנדסת מותג קלאסית.

אתה בונה מכונית אחת ב-3 עיצובים מעט שונים, רמות אבזור מעט שונות ואולי אפילו כיול מתלים ומנועים שונים ומוכר תחת שמות מותג שונים ובתמחור בהתאם. באופן כזה, אתה למעשה מפתח רק מכונית אחת, אבל תופס נתח רחב יותר של הסגמנט (A במקרה הזה). כנראה ש-UP! חורגת ממה שצ'מפיון החליטו שהוא הגבול העליון של הסגמנט בארץ.

כמו הרבה דברים אחרים, גם זאת לא ממש המצאה של VAG (למרות שיש כאלו שחושבים אחרת, אותם אנשים שחושבים שהחיפושית ומנוע הבוקסר הם גם המצאות מבית VAG), המציאו את השיטה הזאת בארץ המכוניות המתנדנדות - בארה"ב.

שם בלי בושה לשברולט עם קצת יותר אבזור קראו ביואיק ולאותה מכונית עם עיצוב "אגרסיבי" ומנוע חזק (שהיה אופציה בתשלום) קראו פונטיאק, אם היית בקטע של ספורט-אלגנט אז היית רוכש את אותה המכונית תחת המותג אולדסמוביל ואם את נראת כך, אז רכשת את אותה מכונית בדיוק עם סמלון קדילאק נוצץ וקרני באפלו עצומות בחזית החרטום המוארך.

פורסם

אני אישית ראיתי מספר מי וסיטיגו באיזור תל אביב, מסתיימות ב 12. הרכב הזכיר לי קצת את הדייהטסו סיריון בצורתו.

צריך לברך כל כניסה של רכב מיני חדש לשוק. הרבה אנשים לא מבינים שרכב מיני זה מה שמתאים לצרכים שלהם, וקונים רכב גדול יותר, סתם "שיהיה". אין בזה שום טעם.

• תוכן חדש...