Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן Up!

Kutter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם התאומה לסקודה סיטיגו וסיאט מיי צפויה להגיע לישראל?

אם כן, מתי?

לא מצאתי מידע ברשת חוץ מכתבה באתר מתחילת 2012 שהיא צפויה להגיע בסוף קיץ 2012.

Audi A3 8V Sportback

פורסם

אותי מעניין אם צ'מפיון יחליטו להביא גרסאות ספורטביות עתידיות של האפ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדקתי לכם את נתוני איגוד יבואני הרכב נכון לסוף ינואר 2013.

בינואר 2013 נמכרו 89 מיי ו-135 סיטיגו. לזה תוסיפו עוד 89 מיי ו-160 סיטיגו שנמכרו ב-2012.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא אמורה להגיע לארץ בתקופה הנראית לעין כי היבואן לא הצליח לתמחר אותה במחיר הנכון.

וזה הופך את היבואן ל...

בדיוק מה שחשבתם.

פורסם
איך המכירות של סיטיגו ומיי? עד עכשיו עוד לא יצא לי לראות אף אחת מהן בכבישים.

אני ראיתי סיטיגו .. נכון שהיא לא יפה .. אבל היא גם לא מכוערת כמו שאר המיניות, וזה הפתיע אותי.

פורסם
וזה הופך את היבואן ל...

בדיוק מה שחשבתם.

יבואן שרוצה להרוויח כסף? לגיטימי לחלוטין לדעתי. צ׳מפיון זה לא מלכ״ר אלא חברה למטרות רווח.

יש הרבה רכבים שלא מגיעים לארץ כי המחיר שלהם לא נכון. למה האימפרזה לא פה למרות שברור לכולם שהיא המכונית החשובה ביותר של סובארו בישראל? למה כבר שנה אין פה סיד וסיד סטיישן?

מה שכנראה יקרה עם האפ זה שבעוד שנתיים המכירות של הדגם באירופה ירדו, היצרן יוריד מחיר ליבואן ואם עדיין יהיה שוק לקטגוריה הזאת יביאו את הרכב אחרי איזה פייס-ליפט קטן.

פורסם
נסעה אחריי לפני כחודש סקודה סיטיגו ירוקה עם איזה פס משונה שחור על המכסה מנוע. עמדה יפה בקצב של 120 קמ"ש.

מניסיון בפיקנטו במהירות 120 קמ"ש למנוע פשוט לא נשאר אוויר. אני די משוכנע שמנוע 3 צילנדרים של קונצרן VAG מציג ביצועים דומים.

פורסם
יבואן שרוצה להרוויח כסף? לגיטימי לחלוטין לדעתי. צ׳מפיון זה לא מלכ״ר אלא חברה למטרות רווח.

אז זה אומר שסיאט וסקודה לא מרוויחים ממכירת ה-MII והסיטיגו? אה שכחתי, ה-UP מצופה זהב כי יש לה סמל של VW. שלושתן אגב מיוצרות באותו מפעל.

מאחורי הקלעים הם יודעים שבגלל שמדובר בפולקסווגן, הם לא יוכלו להציע אותה במחיר של ה-MII או הסיטיגו, ואז למה בעצם להעדיף אותה על התאומות?

פורסם

זאת כבר החלטה מיתוגית של היצרן, לא של היבואן.

כמעט כל הדגמים של פולקסווגן יקרים מהדגמים המקבילים של סיאט וסקודה כי זה המיצוב שהיצרן קבע - הג'טה יקרה מהאוקטביה, הגולף יקרה מהלאון ובשניהם בטוח שאין עיטורים של זהב. עובדה שיש אנשים שקונים ג'טה ויש כאלו שקונים גולף, למרות שיש בתוך הקבוצה אלטרנטיבות זולות יותר.

השאלה היא לא האם האפ תיהיה יקרה יותר מהמיי והסטיגיו כי ברור שהיא תיהיה יקרה יותר. השאלות הן בכמה היא תיהיה יקרה יותר וכמה קונים יהיו לה במחיר המיועד.

• תוכן חדש...