Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המאוורר של המעבד ושל הכ.מסך

כבר ישנים ולא עושים את העבודה טוב ואני מעונניין להחליף אותם.

התקציב עד 120-100 ש"ח לשניהם.

בעקרון אני כן משחק במשחקים אם כי לא הכי כבדים

מעבד I5

לוח אם של gigabyte

כ.מסך ati radeon hd4850

יש המלצות?

404

פורסם

עשיתי ניקיון היום וגיליתי שהמאוורר שיושב על המעבד עם גוף סדוק

אני לא יודע מההדגם או של איזה חברה אבל אני מניח שזה משהו פשוט

זה מה שקניתי עוד 2009.

אני מעדיף לקנות חדשים ולא להתחיל לשחק עם אלו

אבל תודה על העזרה.

אם בכל זאת יש לך (או לכם) המלצה

אשמח לשמוע.

404

פורסם

בגדול החלפת קירור לכרטיסי מסך, למשהו שווה באמת, לרוב כרוכה בעלויות גבוהות מאוד ולא משתלמות.

לגבי הקירור למעבד - המלצה שלי אישית היא Scythe Katana 3 / Katana 4 / Samurai ZZ. קלים (יחסית) להתקנה, שקטים מאוד ואורך חיים מצויין. גם אם המאורר ימות בעתיד, להחליף אותו זה עניין של דקה וחצי עבודה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
ניסית לשמן את המאוררים?

פשוט לא.

מאוורר משומן אולי יפסיק להרעיש לזמן מה, אבל יצבור אבק בקצב מוגבר עד שייסתם וייעצר לגמרי.

הפיתרון היחידי לזה זה לקנות מאוורר חדש (וכמובן לנקות גוף קירור).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastard - זה אחלה פתרון לסופ"ש, כשאין איפה לרכוש מאוורר :wink:

Tamir2312 - ארקטיק סבירים. you get what you pay for, ולעיתים אפילו פחות (בדגמי "High End" שלהם).

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...