Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קודם כל אם אני שוגה בפורום המדויק אבקש להעביר את האשכול ולא למחוק אותו,תודה מראש.

יש ברשותי קולט מודל 96,הצורה הישנה,חיפשתי בפורום המון לגבי אנג'ל אייז לקולט והבנתי שאין (לפחות בארץ) ושאפשר להתאים של הונדה סיוויק 92-95

יש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהן,

1)הבנתי שיש באנגליה אנג'ל אייז לקולט,אני טס ב2.3 ללונדון+מנצ'סטר,איפה אני מוצא שם כאלו? חדשים בחנות או פירוקיות?

2)מה מצריכה ההתאמה של פנסי ההונדה? ואיפה יש בעל מקצוע שעושה את זה?

3)אשמח גם לדעת בקצרה על המושג "באד בוי" בהקשר לרכב.

תודה מראש אנשים שיהיה שבוע טוב!

פורסם

קודם כל זה מתאים לפורום שיפורים כי התוספות האלה מוסיפות לפחות 70 כ"ס בגלגל רזרבי.

בקשר לשאר אני אשאיר את זה לשאר חברי הפורום

Miata ND2

פורסם

באנגליה נוהגים בצד השני של הכביש אז הפנסים שנמכרים באנגליה לא מתאימים לארץ. חפש במדינה אירופאית אחרת.

אם אתה קונה את הפנסים המתאימים אז לא נדרשת התאמה כלשהיא, רק לפרק ולהרכיב מחדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך אני מתאים אנג'ל אייז של הונדה סיוויק לקולט?

מה זה מצריך ממני חוץ מכסף? וכמה באד בוי ואנג'ל אייז של הונדה אמורים לעלות בערך?

אני מודע לכך שאתם לא מחירון אבל אני מבקש הערכה משוערת,תודה :)

• תוכן חדש...