Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו ניו אייג אימפרזה שנת 2004 עם 82550 ק"מ שרכשתי לאחרונה.

עד כה עשיתי עם האוטו כמה נסיעות בעיר ומחוצה, ולא אירע התחממות כלשהו.

לפני כשבוע נסענו כל המשפחה (5 נפשות) מירושלים למודיעין ללא תקלה, אך בחזרה על כביש 443 האוטו לא בדיוק התחמם (מד החום עלה וירד טיפה אך לא עבר את החצי בכלל) אבל שהגעתי לבית ראיתי שיש נזילה של מי קירור (ירוקים) מתחת לרכב.

לאחר כמה דקות פתחתי מכסה מנוע וראיתי מים ירוקים מפוזרים בתחתית הרכב אבל לא יכולתי לראות מהיכן הנזילה.

החשש שלי היה לנזילה, או שהיה יותר מדי מים במיכל עיבוי, וכתוצאה מהתפשטות הנוזלים בעקבות החום הם גלשו החוצה מהמיכל עיבוי.

בגלל שזה קרה רק שהאוטו היה עמוס ואחרי נסיעה "קשה", חשבתי שאולי הפקק של הרדיאטור פגום ותחת מאמץ הוא לא מספיק אוטם את הרדיאטור ואז המים נזרקים למיכל עיבוי?

או אולי יש סתימה קלה ברדיאטור ובנסיעות "רגילות" הכל בסדר אבל בנסיעה "קשה" הוא אינו מתפקד כראוי?

חשבתי לעשות שטיפת רדיאטור ולהחליף את הפקק.

אשמח לשמוע תגובות.

אגב בבדיקה לפני קניה נמסר לי שהקומפרסיה לרכב תקינה.

תודה.

פורסם
ברשותי סובארו ניו אייג אימפרזה שנת 2004 עם 82550 ק"מ שרכשתי לאחרונה.

עד כה עשיתי עם האוטו כמה נסיעות בעיר ומחוצה, ולא אירע התחממות כלשהו.

לפני כשבוע נסענו כל המשפחה (5 נפשות) מירושלים למודיעין ללא תקלה, אך בחזרה על כביש 443 האוטו לא בדיוק התחמם (מד החום עלה וירד טיפה אך לא עבר את החצי בכלל) אבל שהגעתי לבית ראיתי שיש נזילה של מי קירור (ירוקים) מתחת לרכב.

לאחר כמה דקות פתחתי מכסה מנוע וראיתי מים ירוקים מפוזרים בתחתית הרכב אבל לא יכולתי לראות מהיכן הנזילה.

החשש שלי היה לנזילה, או שהיה יותר מדי מים במיכל עיבוי, וכתוצאה מהתפשטות הנוזלים בעקבות החום הם גלשו החוצה מהמיכל עיבוי.

בגלל שזה קרה רק שהאוטו היה עמוס ואחרי נסיעה "קשה", חשבתי שאולי הפקק של הרדיאטור פגום ותחת מאמץ הוא לא מספיק אוטם את הרדיאטור ואז המים נזרקים למיכל עיבוי?

או אולי יש סתימה קלה ברדיאטור ובנסיעות "רגילות" הכל בסדר אבל בנסיעה "קשה" הוא אינו מתפקד כראוי?

חשבתי לעשות שטיפת רדיאטור ולהחליף את הפקק.

אשמח לשמוע תגובות.

אגב בבדיקה לפני קניה נמסר לי שהקומפרסיה לרכב תקינה.

תודה.

הניתוח שעשית נכון בהחלט, עשה מה שאתה מציע ובדוק שהמאוורר נכנס לעבודה בזמן ואין אויר במערכת.

פורסם

אני מציע לך לגשת למכון לרדיאטורים או מוסך לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.כך לא תנחש מה הבעיה,אלא תדע בדיוק מהי וכיצד פותרים אותה.אם התקלה מפקק הרדיאטור היא תאובחן וכנ"ל אם התקלה היא במרכיב אחר של מע' הקירור כמו צינורות /טרמוסטט/בית טרמוסטט,נזילה מהרדיאטור עצמו/סתימה ברדיאטור/יש אוויר במערכת/משאבת מים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

+1 למה שכתב colauti 9.

בבדיקת לחץ ניתן לראות באותו הרגע אם ישנה נזילה,

ולאבחן את מקומה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה למשיבים.

מסקרנות, איזה בדיקה עושים בכדי לבדוק אם הפקק של הרדיאטור תקין?

בבדיקת לחץ (למיטב זכרוני) של מערכת הקירור מחברים משאיבה עם שעון לחץ לפתח הרדיאטור, וזאת במקום הפקק, ובאמצעות דחיסת אויר ובניית לחץ מחכים לראות מאיפה יוצא המים/ירידה של לחץ בשעון, אז איך בודקים את הפקק עצמו?

תודה.

פורסם

שלום רב !

הבדיקה זהה בבבדיקת פקק הרדיאטור.

למכשיר הלחץ יש מתאם המתאים את עצמו לכל פיות הרדיאטורים הקיימים בשוק.

במכון מחברים את הפקק, מנפחים עד שהשעון מראה 1 אטמוספרה ממתינים מספר דקות, ובודקים באם הפקק אוטם ומונע בריחת לחץ מתחת ל1 אטמוספרה.

בסבירות גבוה המכסה שלך עבר זמנו, ומכסה חליפי בעלות של 35 שקלים בעל לחץ 0.9, יפתור את הבעייה.

אם בזמן שהבחנת במי קירור ירוקים מתחת לרכב, ומיכל העבוי לא היה מלא עד גדותיו, יש אפשרות שהתרמוסטט תפוס חלקית.

לא השבת לשאלתו החשובה, של מוסך אמ הדרך, האם המאוורים נכנסו לפעולה בזמן ההתחממות, ברכבך הם נכנסים למצב חירום, ועובדים כל הזמן בתפוקה מלאה, במקרה של התחממות יתר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...