Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הוא לא גייס אף אחד.

טראמפ "גייס" אותו להיות enforcer של אמריקה במזה"ת. 

אמריקה לא רוצה מלחמה עם אף אחד. היא שולחת אותנו להתפרע באיראן כדי שטראמפ יוכל להפעיל עליהם לחץ לעסקה "בדרכי שלום".

ארה"ב יכולה בעצמה לפרק את כל מתקני הגרעין של איראן, אבל מעדיפה הסכם כי היא לא רוצה להיות מעורבת במלחמות מעבר לאוקיינוס ובצדק. הם לא בחרו בו בשביל זה.

לישראל ולארהב יש אינטרס חזק שלאיראן לא יהיה נשק גרעיני, רק שעבור ישראל זה סכנה קיומית מיידית ולארה"ב לא, בעיקר בגלל המרחק.

זה כמו הדברה ביולוגית. בשביל החרקים זה מלחמה על החיים ועל המוות, בשביל החקלאי זה עסק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 3 דקות, פריג'י כתב:

איזורית

זה לא מה שיש עכשיו?

כלומר, זה לא שישראל יכולה לפרוס כוחות משמעותיים באיראן ואז לספק להם לוגיסטיקה באופן קבוע כדי לכבוש שטחים. אותו הנ"ל עם איראן. מול חמאס יש מבצע פעיל ומול חיזבאללה יש סיכולים ממוקדים. בסוריה משטר אסד נפל והג'יאהדיסטים לא ששים (בנתיים) לתקוף ברמת הגולן.

אני חושב שהמצב הנוכחי הוא הכי "מלחמה אזורית" בתנאים הנוכחיים, אלא אם כן אתה מתכוון למשהו אחר.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 1 דקה, Gosser1860 כתב:

אני חושב שהמצב הנוכחי הוא הכי "מלחמה אזורית" בתנאים הנוכחיים, אלא אם כן אתה מתכוון למשהו אחר.

זה בדיוק זה. אנחנו נכנסנו בעיניים פתוחות למלחמת התשה איזורית ואני לא רואה איך יוצאים ממנה. לטראמפ זה לא משנה, אמריקה רחוקה.

לנו זה לא טוב, אז לומר שהפעלנו/גייסנו את טראמפ? את מי המצב הזה משרת? 

הוא זרם איתנו כי מבחינתו הוא רק יכל לצאת טוב.

פורסם (נערך)

506604047_10161770757578752_205719882072
אור הוא מאייר ו או קריקטוריסט די מוכר בימין הדתי \ ביביסטי. היצירה הזו היא דוגמא מופתית שמסבירה למה אני סקפטי לגבי העתיד המשותף שלנו כאן ביחד, ולא משנה מה יקרה במלחמת האין ברירה מול איראן - ביבי ישאר בשבילי לנצח הפוליטיקאי הכי רעיל ומרעיל והמנהיג הכי גרוע בתולדות העם היהודי, ואחד הגרועים בתולדות האנושות. והלוואי ואני טועה ונגלה שעוד אפשר לשקם את מה שיש כאן, אחרי 15 שנים בהן הוא השקיע כדי להרוס.

שווה להזכיר שרבים וטובים במכונת הרעל הביביסטית בוחרים או בחרו לגור בת"א. מגל, ריקלין, דיסטל, חלק מהדוברים של הליכוד, סער. וזה לא כ"כ מפתיע. כי זה גם מראה עד כמה הכל בכאילו. האנשים האלו מחרטטים נונ סטופ על הסלידה שלהם מהתלאביביות, הופכים אותה לאיזה סמל של דקדנס אנטי יהודי, ניתוק, בדיחות מפגרות על אסרפסו ברוטשילד ועוד. אבל בפועל הם נאחזים בה, ונהנים ממנה כמו שביבי נהנה לאכול שרצים לא כשרים במסעדות יוקרה, רגע אחרי שמצטלם קורא ספר של איזה רבה חשוב מאוד.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 9
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני גם לא יודע למה אתם חושבים שאם משהו לא יצליח הוא יזרוק את ביבי לפח. I told him, don't do it. וזהו. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, פריג'י כתב:

זה בדיוק זה. אנחנו נכנסנו בעיניים פתוחות למלחמת התשה איזורית ואני לא רואה איך יוצאים ממנה. לטראמפ זה לא משנה, אמריקה רחוקה.

לנו זה לא טוב, אז לומר שהפעלנו/גייסנו את טראמפ? את מי המצב הזה משרת? 

הוא זרם איתנו כי מבחינתו הוא רק יכל לצאת טוב.

זה גם לא נכון לדעתי. אנחנו לא נכנסנו, אנחנו הוכנסנו. אנחנו זורמים איתו כי אצלנו אין באמת מי שיחליט החלטות. 

טראמפ לא רוצה איראן גרעינית וגם לא רוצה מלחמה. אבל אין לו בעיה לשלוח אותנו להילחם, כי גם לנו יש אינטרס לסיים את הבעיה הזאת ולמנהיג העליון שלנו לא יזיק קצת שיפור תדמית.

יצליח להביא הסכם כתוצאה מהפעולות (הבאמת מרשימות) שלנו? יפה. לא יצליח? יש לו מפציצים שיכולים לחדור גם לליבת כדור הארץ אם צריך. בין כה וכה הוא יוצא מנצח כמו שאתה אומר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

הכל בכאילו

לפעמים מתפלק להם בכנסת, שמראים כמה פוליטיקאים, משני הצדדים, מריצים צחוקים אחרי ויכוח ניטש. 

כמו שדוני בראסקו אמר "that's a fugazi"

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

התאונה , כלומר החתונה של נתניהו נדחתה. בפעם השניה.. גם בפעם הראשונה זה היה בגלל כטבמים מאיראן אחרי פעולה ישראלית. אולי זו דרכה הpc של שרה לומר שהיא לא מאשרת את השידוך של בנה?

• מצחיק 1
  • מעניין 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בתאריך 13.6.2025 בשעה 09:36, yd b-4 כתב:

שים לב שבניגוד לעזה את חיזבאללה הגדול והחזק משמעותית ממנו שברנו יחסית מהר בלי ששום תרחיש קיצון התממש ה]ער במודיעין ובתוכניות היה ניכר בביצוע.

לא שברנו בכלל..

בתאריך 13.6.2025 בשעה 18:20, Gosser1860 כתב:

פשוט אין לי מילים. זה לא פחות ממדע בדיוני. 

כנראה שהם היו קרובים מאוד לנשק גרעיני, אחרת אין הסבר לעוצמות התקיפה.

יש להם פצצת אטום..

• משעמם 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 34 דקות, DareDevil כתב:

לא שברנו בכלל..

העובדה שחיזבאללה לא הגיב בכלל זאת ההוכחה ששברנו אותו. לא הכל זה דום אנד גלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ולמה שיגיב?

כשהם איבדו את האשכים והאצבעות איראן שלחה להם thoughts and prayers ולא נקפה אצבע.

פשוט הבינו שעדיף להתמקד בסחר בקפטגון.

שברנו אותם מבחינת רצון, אבל הארגון חי וקיים ויש לו תמיכה בלבנון ויכולות צבאיות.

פורסם

זה יותר חשוב .הלוואי שזה יקרה גם מול איראן.אתמול בלילה היה קשוח,עוד כמה לילות כאלה וילדים שלנו יצטרכו טיפול טיפול נגד חרדות קשות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...