Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כטב״ם. לא נפלו כטב״מים בת״א בימים האחרונים.

חיפוש התמונה בגוגל מראה רק אתרים בערבית מהיומיים האחרונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בהמשך למטוסים הישראלים שהאיראנים הפילו והטייסים שתפסו. אנח רק מקווה שאצלנו לא מחרטטים את האזרחים ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בראיון המצ״ב לפוקסניוז, נתניהו משיב למרבית השאלות המטרידות אותנו.

מציע לצפות ולנסות לשפוט באופן אובייקטיבי ככל האפשר, בין אם אתה ביביסט או רל״ביסט.

צריך לזכור שהמסר מגיע למליוני צופים ועשוי להטות ולו במעט את דעת הקהל לתמיכה במהלכי ישראל 

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

יש כאן אנשים שרואים את יכולות הנשק של איראן נגדינו, גם אחרי שהתחלנו לפתוח להם את השושנה, ועדיין חושבים שכל המלחמות מנוהלות לפי המשפט של נתניהו. הזוי.

• רעיון טוב! 3
פורסם

בגין ואולמרט ראו שהאויב מתחיל לפתח יכולת גרעינית וחיסלו אותה מהתחלה. בלי הצהרות ובלי נאומים באום ובקונגרס.

נתניהו מדבר כבר 15 שנה מכל במה אפשרית על הסכנה בגרעין האיראני, אבל פעל רק כשהם כבר על סף פצצה וכנראה שאין לנו יכולת למנוע את זה לגמרי.

זו הבעיה העיקרית עם ביבי. וכן אני יודע שהאירנים מראש בנו את התוכנית שלהם כך שיהיה יותר קשה להשמיד אותה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז רגע, ביבי הופיע היום ואתמול מול המצלמות בישראל? ענה על שאלות מהתקשורת הישראלית?

או רק לפוקס ניוז?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, EliC25 כתב:

יש כאן אנשים שרואים את יכולות הנשק של איראן נגדינו, גם אחרי שהתחלנו לפתוח להם את השושנה, ועדיין חושבים שכל המלחמות מנוהלות לפי המשפט של נתניהו. הזוי.

אנשים כאן רואים הרבה דברים וזוכרים הרבה דברים.

כמו את זה, למשל:

https://www.ynet.co.il/news/article/b199t8cy2

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

בוודאי.

אני לא יודע מה היה הטריגר לתקוף את איראן בזמן הזה. יכול להיות שהם במרחק של ימים מפצצה ויכול להיות שפשוט יש עכשיו הזדמנות אסטרטגית בגלל שפירקנו להם את הנ״מ, סוריה נפלה ויש גב אמריקאי.

אם אני חושב שביבי נתן את ההוראה כדי שלא יצטרך להופיע בבית משפט בשבוע הבא - לא.

האם יש אפשרות שביבי נתן את ההוראה לתקוף כי נראה שהמנהרה הפוליטית שהוא נמצא בה הולכת וצרה - בחיי שאני לא יכול לשלול את האפשרות.

מה שאני כן יודע בוודאות זה שכמו שביבי אמר על אולמרט (ואין לי כח לחפש את הציטוט המדויק) ראש ממשלה שמסובך במשפט לא צריך להיות זה עם המפתחות בעת הזו. וזה עוד לפני שמזכירים שבנוסף על זה הוא אחראי לכישלון של השביעי באוקטובר.

את זה שהאיראנים מתכננים לחסל אותנו ברור לכולם כבר ארבעים שנה. מכת הפתיחה הבאמת מאוד מאוד מוצלחת קצת משכיחה את זה שפיקח לא נכנס לבעיות שחכם מצליח לצאת מהם.

בינתיים, ושלא ישתמע לרגע שאני מזלזל בצבא היבשה,  מי שפירק את חיזבאללה ונלחם באיראן אלו חיל האוויר וחיל המודיעין - שני החילית שביבי מספר לבייס שלו שהוא לא צריך אותם כי כולם שמאלנים שם.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

יש אנשים הזויים כן, אבל זה שהנושא הזה מטופל רק כשהם שבועות מפצצה זה לכשעצמו גרוע.

ההצלחות של צה''ל מטורפות, אבל בחיים האמיתיים עדיף להימנע מתרחישים של משימה בלתי אפשרית ולעשות את הדברים בשיא היעילות ובמינימום סיכון.

יש אנשים שלא משנה מה יקרה, יגידו משהו על ביבי. מבחינתי הם חלק מהכת אפילו שהם לכאורה מתנגדים.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

@EliC25, אפשר לבקש ממך התייחסות עניינית למה שאני כתבתי?

ראש ממשלה שמוכן לוותר על שתי טייסות בשביל הרפורמה המשפטית (בזמן שמתנהל נגדו משפט) הוא לא סכנה למדינה?

ואגב, ראיתי את זה עכשיו בוויינט:

image.thumb.png.0d54f8892cf2ab3c4c9cc7331ab30451.png

אני מוכרח להגיד שאני חושב שהתגובה הרשמית של ישראל צריכה להיות :״גברת, את יכולה לקחת את ההבטחות שלך ולדחוף אותן ל…״

עריכה אחרונה על ידי stx
  • תוכן חדש...