Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אח שלנו, אם הייתי נאיבי הייתי מצביע לבן גביר שידאג לי למשילות. אבל אני לא. וזה שנשיאת בית המשפט מצטטת את גלנט, כץ והרצוג - שדיברו במונחים של רצח עם וענישה קולקטיבית של הפלסטינאים - זה לא בגלל שאני נאיבי. אלא בגלל שהם מטומטמים.

ועכשיו, כשכל השיט סטורם הזה הולך להגיע למועצת הבטחון באום, וכשביידן כבר אומר בגלוי לביבי שהוא לא יתן לו לנהל מלחמה במשך שנה - אולי צריך שאנשים אחרים ישאלו את עצמם אם הם נאיבים, בין פוסט על כוחו האינסופי של צהל, לבין פוסט אחר על פנטזיות על גירוש המוני "מרצון" של שני מיליון בני אדם. לא יודע.

אתה נאיבי *2.

המשפטים של הבכירים הישראלים סבירים בסך הכל.

היא ציטטה נתונים של משרד הבריאות בעזה, קרי חמאס, שמחזיק בתינוק בן 10 חודשים. היא ציטטה את אונרא, שמהמתקנים שלהם יורים עלינו. היא ציטטה את ארגון הבריאות העולמי, שלא דואג לילדים בשבי.

ניצן הורוביץ בחדשות 13 טוען שישראל קיבלה מכה קשה, שהנתונים נגדנו ובלה בלה בלה. עוד שעה זה מצוטט באל גזירה. 

לפני 2 דקות, sperial כתב:

אגב, כדאי לשים לב שנשיאת בית הדין, האמריקאית, תמכה בכל הצווים. זה ז״א אומר הרבה על רוח הדברים.

הצווים האלה "טובים". אפילו לי אין בעיה עם זה.  אין פה עצירת מלחמה, אין החזרה של פלשתינאים לצפון, שיקחו תרופות. ישראל צריכה להמשיך במלחמה ולשנות פאזה.

גם אם יחזרו 136 גופות, שיעשו את זה בשבוע הקרוב עם השמדה של חאן יונס, למעלה ולמטה. לא לחכות.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לוקח זמן להצטייד ולהחליף ציוד יקר.

אתה לא רציני שאתה כותב את זה. להחליף רפידות בלם מאסבסט זה לא הרבה כסף. כן צריך לעבוד לפי הנהלים עם מיגון מתאים אבל בת'כלס פס ייצור של מכונאים שמחליפים חלפים כאלה צריך להיות בצבא. גם אם זה אומר להקים עכשיו מוסך שזה נטו העבודה שלו.

מקסימום להלאים מוסך שלם שזה המטרה שלו ויש מספיק כאלו באזור העוטף או הצפון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

וזה שנשיאת בית המשפט מצטטת את גלנט, כץ והרצוג - שדיברו במונחים של רצח עם וענישה קולקטיבית של הפלסטינאים, זה לא בגלל שאני נאיבי. אלא בגלל שהם מטומטמים.

כשאדמירל ביל הולסי נכנס לפרל הרבור בערב של ה-7 בדצמבר על סיפון האנטרפרייז, הוא אמר שבסיום המלחמה יפנית ידברו רק בגיהנום.

ושלא נדבר על הדרך בה דיבר דאגלס מקארתור, שהפך בהמשך למושל הצבאי הראשון של יפן אחרי המלחמה, ואחד מהאדריכלים של יפן המודרנית.

• אהבתי 5
פורסם

הכל, אבל אלה אמריקאים של  1943 (+/-), לא ישראלים של 2023. ואתה יודע, לא כל מה שמותר לרבי מותר גם לחסידים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

כשאדמירל ביל הולסי נכנס לפרל הרבור בערב של ה-7 בדצמבר על סיפון האנטרפרייז, הוא אמר שבסיום המלחמה יפנית ידברו רק בגיהנום.

ושלא נדבר על הדרך בה דיבר דאגלס מקארתור, שהפך בהמשך למושל הצבאי הראשון של יפן אחרי המלחמה, ואחד מהאדריכלים של יפן המודרנית.

ההשוואה לא רלוונטית, כמו רוב ההשוואות. 

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה נאיבי *2.

אם הייתי נאיבי * 2, הייתי מצביע לבן גביר כדי שידאג לי למשילות.

אני לא יודע איך לכתוב את זה בעברית שתעבור - אולי צריך לחזור לאולפן או משהו - אבל אין משהו "נאיבי" בלהבין את גבולות הגזרה של המדינה שאני חי בה - משהו שאתה ודומיך באופן עקבי נכשלים בו. וגם לא אמרתי שלא היה יוצא צו נגד ישראל בלי הציטוטים של הפוליטיקאים המטומטמים. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אולי כדאי להניח איזה סימניה כדי לחזור לדף הזה כאשר יהיה פסק הדין הסופי.

אני מהמר שגם אם צה״ל ייצא מהרצועה הערב ונשחרר את כל הרוצחים והאנסים ישראל לא תצא נקיה, ימצאו איזה סעיף להרשיע אותה, וסינוואר יקבל פרס נובל לשלום.

אגב, אף מילה על רקטות, אף מילה על עקורים ישראליים, בקושי הוזכרו 7.10 והחטופים שמקומם ומצבם לא נודע. אבל, היי, שום אמנה לא מחייבת את אויבי ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

אני מהמר שגם אם צה״ל ייצא מהרצועה הערב ונשחרר את כל הרוצחים והאנסים ישראל לא תצא נקיה, ימצאו איזה סעיף להרשיע אותה, וסינוואר יקבל פרס נובל לשלום.

אם זה היה עד כדי כך חד-צדדי אז בית הדין היה דורש את עצירת המלחמה. זה לא קרה, וזה מוכיח שגם אם האו"ם מוטה, להתנגדות ישראלית משפטית יש משמעות והיא משפיעה בשטח.

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

ההשוואה לא רלוונטית, כמו רוב ההשוואות. 

אם הייתי נאיבי * 2, הייתי מצביע לבן גביר כדי שידאג לי למשילות.

אני לא יודע איך לכתוב את זה בעברית שתעבור - אולי צריך לחזור לאולפן או משהו - אבל אין משהו "נאיבי" בלהבין את גבולות הגזרה של המדינה שאני חי בה - משהו שאתה ודומיך באופן עקבי נכשלים בו. וגם לא אמרתי שלא היה יוצא צו נגד ישראל בלי הציטוטים של הפוליטיקאים המטומטמים. 

אתה כמו אישה שאין לה מה להגיד לבעלה בויכוח, אז חוזרת לאיזה אירוע שהיה לפני 8 שנים. בסדר, הבנו, בן גביר, תתקדם גבר אנחנו מדברים על האג כרגע. ואתה בעצמך רשמת בסוף שהיה יוצא צו בכל מקרה, אז מה אתה רץ לבלבל את השכל על ציטוטים של בכירים?

וזה לא גבולות גזרה, זה רצון לנצח. אתה מוכן לוותר כמו התבוסתנים באולפני החדשות, בעיה שלך. 

הציטוטים האלו הרימו את הרוח של לוחמי צה"ל שנכנסו לקרב ונתנו להם לדעת שיש להם גיבוי מוחלט. כל הכבוד על כל ציטוט כזה.

לא מדבר על ציטוטי בן גביר או סמוטריץ שנועדו לבייס, אבל הם גם ככה לא צוטטו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

אגב, אף מילה על רקטות, אף מילה על עקורים ישראליים, בקושי הוזכרו 7.10 והחטופים שמקומם ומצבם לא נודע. אבל, היי, שום אמנה לא מחייבת את אויבי ישראל.

זו השטחיות של דיון צו ביניים שהוא לא ממש שונה מאיזו דיון הארכת מעצר. צריך לזכור, זה לא ישראל נגד חמאס אלא דרום אפריקה נגד ישראל בהאשמה של רצח עם. חמאס הוא אולי חלק מהדיון כי הוא צד למלחמה אך הוא ומעשיו הם רק סיפור רקע וזה כמובן חלק מהאבסורד של העולם המערבי שקושר לעצמו את שתי הידיים במלחמה שלו בטרור והעבודה שבאו"ם יש מדינות רבות שלא פועלות ברוח האו"ם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מפתיע שכל האחריות על המצב בעזה הוטלה כהרגלו על ישראל, לאויבים מס' 1 אנחנו צריכים לדאוג?  אין שום יזכור למחבלים שהעזתים הצביעו להם ברוב וחגגו איתם ב-7 לאוקטובר, ישראל חייבת לפעול כדי להיפטר מהעול המגעיל הזה שנקרא פלסטינים ולא להיות קשור לשום דבר בעניינם, ההחלטה האבסורדית של תומכי הטרור בהאג שוות ערך לכך שפוטין יספק סיוע הומנטרי לאוקראינים, במלח"הע ה-2 נוכחנו לדעת לרשע שנקרא הנאצים, היום הם מתגמדים לפלסטינים ותומכיהם. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

אתה מדבר על שנת יצור או שנת רכש?

אני מדבר על זה, שלפני 50 שנה כאשר נסעתי בהן כבר לא היו נראות בדיוק חדשות. 

לפני שעה, sperial כתב:

@Potato בהחלט יכולים לאכוף, כמו שאכפו על המשטר הקודם בדרא״פ. 

חייבים בהחלטה של מועצת הביטחון.

לפני כשעה, garicho כתב:

גם עשו טרנספר לגרמנים בכמה מקומות באירופה. אבל זה היה ב-1945.

לפני כשעה, sperial כתב:

כמו שאומרים, תקנה כרטיס.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה כמו אישה שאין לה מה להגיד לבעלה בויכוח, אז חוזרת לאיזה אירוע שהיה לפני 8 שנים. בסדר, הבנו, בן גביר, תתקדם גבר אנחנו מדברים על האג כרגע.

והוא מדבר עלך 😂

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

וזה לא גבולות גזרה, זה רצון לנצח.

רצון לנצח צריך להפגין במעשים ולא בבלה, בלה, בלה.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הציטוטים האלו הרימו את הרוח של לוחמי צה"ל שנכנסו לקרב ונתנו להם לדעת שיש להם גיבוי מוחלט. כל הכבוד על כל ציטוט כזה.

שטויות, בזמן הקרב אף אחד לא חושב על ברברת של פוליטיקאים. 

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

בקיצור הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

הכלבים אפילו לא נבחו כזה חזק. בית הדין בעצם אומר "תמשיכו, אבל בזהירות".

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

זו השטחיות של דיון צו ביניים שהוא לא ממש שונה מאיזו דיון הארכת מעצר. צריך לזכור, זה לא ישראל נגד חמאס אלא דרום אפריקה נגד ישראל בהאשמה של רצח עם. חמאס הוא אולי חלק מהדיון כי הוא צד למלחמה אך הוא ומעשיו הם רק סיפור רקע וזה כמובן חלק מהאבסורד של העולם המערבי שקושר לעצמו את שתי הידיים במלחמה שלו בטרור והעבודה שבאו"ם יש מדינות רבות שלא פועלות ברוח האו"ם. 

חבל שישראל לא יכולה להגיש משהו דומה נגד דרום אפריקה, שברחו ממנה מיליוני לבנים, ונרצחים בה עשרות בני אדם על בסיס יומיומי בערך. כלומר יכולה, אבל לא מגישה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, MostlyWicked כתב:

הכלבים אפילו לא נבחו כזה חזק. בית הדין בעצם אומר "תמשיכו, אבל בזהירות".

שמע, הם נבחו דברים ברמות של עלילות דם.

שטויות כמו מניעת ילודה וגניבת איברים מגופות.

הנה משהו נחמד, ארה"ב הפסיקה את המימון לאונרא.  

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...