Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מותר להביע דיעה על הדיעה. וחוזר חלילה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, רוןS כתב:

אולי סולידריות של מאויימי טילים, מכל סיבה מטופשת שהיא ?

יורים עליו טילים בגלל איזה אידיוט שלא הצליח לצום ?

גם עלי לא יורים (בינתיים, עד שנסראללה יקום מהשנ״צ), אז רק תושבי הדרום יכולים להגיב בנושא הזה בעצם? שואל באמת, מה הכוונה שלכם. 

אני יכול להבין זלזול בדעה של איזה זר שבחיים לא דרך פה, אבל אדם שגדל פה ועבר מדינה פתאום לא מבין בסכסוך כי פיזית הוא לא פה?

פורסם

אני בכלל רוצה לשמוע טיעונים של מי שלא חושב כמוני ולא משנה איפה הוא גר. 

אני לא חושב שהאמת נמצאת רק אצלי ואולי אלמד משהו חדש או אקבל תובנות שלא חשבתי עליהן?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אני בכלל רוצה לשמוע טיעונים של מי שלא חושב כמוני ולא משנה איפה הוא גר. 

אני לא חושב שהאמת נמצאת רק אצלי ואולי אלמד משהו חדש או אקבל תובנות שלא חשבתי עליהן?

סקרן לדעת אם למדת משהו חדש או קבלת תובנות טריות.

אם כבר תרשה לי להמליץ לך על יקום מקביל / מציאות אלטרנטיבית בדמות ערוץ 14 / גלית מסטול הטבריינית.

עמדות הרבה יותר עסיסיות.

:)

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעה, yohai71 כתב:

* לגבי זה- יש שיטענו שמי שהעביר את חייו לחו"ל בכלל לא זכאי להביע דיעה פומבית (רעה כטובה) על המתרחש בישראל, ולדעתי (די בוודאות בניגוד לאור) יש הרבה לגיטימיות בטענה הזו

לסתום את הפה לכל מי שלא גר בישראל? זו רמת חופש הביטוי בה אתה מעוניין? אני מופתע 😖

איפה שיש הלימה בין הדעות שלנו היא הזכות להשפיע, לדעתי מי שאינו תושב ישראל לא אמור להצביע בבחירות או להשתתף בקבלת החלטות. לא שילמת (מסים) לא שיחקת - למרות שזה קצת אירוני כי לפי זה התרומה שלי לישראל לא פחותה מאלו שהיו שמחים למחוק אותי. בכ"א כמובן שיש פער עצום כמובן בין הזכות להצביע והזכות להביע דעה. 

כמו כן בתור שירות לציבור אני מזכיר את קיומו של כפתור ה'התעלם', מי שלא מכבד את/מתעניין ב דעותיו של פלוני - אחד הכפתורים היעילים בפורום. ממליץ בחום. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

''דברים שרואים משם לא רואים מכאן''

הייתי "שם" 13 שנה. לא זכור לי שלמדתי משהו חדש על הסכסוך הישראלי-ערבי.  

לפני שעתיים, David32 כתב:

זה כן נכון. כי כשאתה מבחוץ אתה בוחר לעקוב מדי פעם ואתה לא כול היום מופצץ בחודשות. התמונה שנבנת שונה לגמרי.

זה לא אומר שהתמונה שנבנית היא יותר נכונה. 

לפני שעה, farkash7 כתב:

מצטער לא יכול לראות אוננות עצמית כזו על "מבצע מדהים" של צבא עם חיל אוויר אימתני ותקציב של 60 מיליארד אל מול ארגון צ'יקמוק שבונה רקטות מתחת לעצי זית מscrap metal.

צבא ארה"ב עם תקציב 800 מיליארד דולר (לא ש"ח) פלוס בעלי ברית שאין לי כוח עכשיו ללכת לחפש מה היה התקציב שלהם התקפלו מאפגניסטאן מול ארגון צ'יקמוק אחר.

לפני שעה, Night Driver כתב:

בסתם שאלה, עם כמה עזתים דיברת במהלך הסבבים?

עם אף אחד. זה מה שאתה קורא "התמונה הכוללת בצורה אובייקטיבית ואור מבחוץ"? ומה הם יספרו לי? שהחיים שלהם בזבל? מוכן להאמין מראש.

בית המקדש זה לא האבא או הסבא שלך.

לא דיברתי על בית המקדש אלא על תקופה של ...

וכן גירשו וכן עשו פרעות. כל צד מטפח רק את הנרטיב שלו.

אתה מוכן לדייק?

לפני שעה, yohai71 כתב:

לגבי להטיף מוסר... נו טוב, לכל אחד יש דעה שלא מתאימה לשני, וגם מוסר זה דבר רלטיבי.

יש הבדל בין להטיף מוסר ולהביא דעה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

אתה מוכן לדייק?

ביצענו פעולות תגמול (ףרעות על פרעות), פיגועי טרור והשתלטות על שטחים.

כל עם שרצה להקים מדינה עשה את זה. אנחנו לא הראשונים והפלסטינאים לא האחרונים.

לפני כשעה, רוןS כתב:

סקרן לדעת אם למדת משהו חדש או קבלת תובנות טריות.

אם כבר תרשה לי להמליץ לך על יקום מקביל / מציאות אלטרנטיבית בדמות ערוץ 14 / גלית מסטול הטבריינית.

עמדות הרבה יותר עסיסיות.

:)

לפעמים זה עוזר לבץהבין את הצד השני ולפעמים להבין שאין סיכוי שנגיע להסכמה.

לגבי ערוץ 14 וגללים, יש גבול לכל דבר.

פורסם
לפני 19 דקות, mikyl כתב:

הייתי "שם" 13 שנה. לא זכור לי שלמדתי משהו חדש על הסכסוך הישראלי-ערבי.  

זה אתה. 

אני גם לא למדתי משהו חדש, אבל התחזקה אצלי הבנה אחרת.

לא יודע מה עם אור, מתאר לעצמי שהוא לא למד שום דבר "חדש". קשה ללמוד משהו חדש על הסכסוך אחרי שהעברת 30 שנה בו. אבל נקודות מבט ורעיונות וזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, mikyl כתב:

עם אף אחד. זה מה שאתה קורא "התמונה הכוללת בצורה אובייקטיבית ואור מבחוץ"? ומה הם יספרו לי? שהחיים שלהם בזבל? מוכן להאמין מראש

זה שהחיים שלהם בזבל אנחנו יודעים. 

זה הם לא רוצים את המאבק הזה אתה לא יודע

פורסם
לפני 13 דקות, arturkopit כתב:

עוצמת פשיסטית

לא היתה שם איזו אחת שאמרה שצריך להשתלט חזרה על עזה גם במחיר כבד?

מה איכפת להם להגיד דברים שאולי יסלימו את המצב ויביאו לעוד מוות (בשני הצדדים)? מה, הם אחראיים על משהו? שהרי נאמר "אך אחריות אין פירושה אשמה"

• משעמם 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 דקות, Gosser1860 כתב:

לא היתה שם איזו אחת שאמרה שצריך להשתלט חזרה על עזה גם במחיר כבד?

מה איכפת להם להגיד דברים שאולי יסלימו את המצב ויביאו לעוד מוות (בשני הצדדים)? מה, הם אחראיים על משהו? שהרי נאמר "אך אחריות אין פירושה אשמה"

יש שם את הליצן שטען "לא יורים על שדרות בגלל שיודעים שיש פה ח"כ".

אני לא מבין למה הוא עזב את הלשכה שהקים בשדרות, הם חוטפים שם מטחים היום.

• משעמם 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

זה הם לא רוצים את המאבק הזה אתה לא יודע

אין סיבה להאמין שזה המצב. אנחנו לא רוצים את המאבק הזה כי אנחנו יודעים שאפשר לחיות אחרת. הם לא יודעים, כמעט 100% מהם נולדו לתוך הסכסוך והם לא מכירים משהו אחר. 

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

יש הבדל בין להטיף מוסר ולהביא דעה.

רק שאני מביע דעה, לא מטיף מוסר, ובפרט:

בתאריך 10.5.2023 בשעה 07:23, oryo כתב:

בכלליות מוסר זה מושג שאני לא אוהב מהסיבה שהוא דפוק בהגדרה, כל אחד מפעיל את השיקולים שלו בשביל לגרום למעשים בו הוא תומך מלכתחילה להיות מוסריים (...) 

פשוט כשהדעה שלי לא מתיישרת עם הדעה של x, אז במקום להתייחס עניינית מאשימים בכל מיני האשמות - בכלליות אם יש משהו שאני לומד כאן פעם אחר פעם זה שלמילים אין יותר מדי משמעות. יעידו על כך כל אותם אנשים שאמרו שאני נגד סיכולים ממוקדים באופן כללי, או שפיתחתי דעה מסוימת לאחר המעבר מישראל, או כל מיני דברים אחרים שנכתבו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים ואז קיבלו משמעות דמיונית חדשה. גם הדיבור הסופר אישי שרץ כאן, עם כמות אזכורים לשם שלי במישרין או עקיפין - הוא חסר פרופורציה. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הפרלמנט האירופי קישר בין הסתה פלסטינית בספרי הלימוד לפיגועים

מהפך.

זהו, מעכשיו יהיו תכנים פייסניים,  התלמידים של היום יעשו שלום איתנו בעוד שנה, שנתיים עשרה תלפים,  אנא עארף.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...