Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, - XM - כתב:

אולי הדיון הוא איך גורמים ליותר חרדים לצאת לשוק העבודה? 

אה חסר מוטיבציה לעבוד אני מבין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

זה דיון שהיה אפשר לקיים במציאות בה ביבי לא ראש ממשלה ולא מתמודד. וכנראה גם לא האחים היהודים. כרגע, לפי האוצר, הממשלה מבטיחה שזה לא יקרה.

זה תנאי הכרחי. בנוסף צריך שהחרדים יצאו לפסק זמן של 10 שנים באופוזיציה.
בקיצור לא ממש ישים כי תמיד יהיה חדל אישים תורן שיתן להם הכל תמורת הכיסא בפרק זמן של כל כך הרבה שנים. על כל צעד קדימה נילך שתיים אחורה.
רק אם נפסיק לתת להם לעשות הפרד ומשול גם במחיר שראש הממשלה לא יהיה לטעמנו (אני מדבר על חברי הכנסת בעיקר) יש סיכוי שזה יקרה.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 58 דקות, SlowRide כתב:

בגלל זה צריך לחתוך מאנשים כאלה ולהתרחק מסביבה רעילה.

צודק לגמרי אבל הפורום זה סוג של התמכרות... 😅

אין לי הסבר רציונלי 

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

אין לי הסבר רציונלי 

אם אתה מרגיש רע עם זה, נסה לחשוב כמה שעות אדם השקעתי בליאור

• מצחיק 9
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה באמת גורם לי להרגיש טוב יותר!

אין שמחה כמו שמחה לאיד

(כך אמרו חז״ל)

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, - XM - כתב:

אולי הדיון הוא איך גורמים ליותר חרדים לצאת לשוק העבודה? 

השאלה הנכונה יותר בעיניי היא "האם וכמה אתה מוכן לשלם עבור האברך" כמו שהטיב לומר אחד מהחבובים שעסקו במשא ומתן של יהדות התורה.

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

זה בסדר, זה על זמן קומפילציה.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

יבגני, אתה יכול להוביל כאן קבוצת גמילה.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

זה לא מפריע לי לארגן דרכונים לכולם.
לי יש.
לה יהיה עוד מעט בחסותי, ואז נארגן גם לילדים.

גם אם צריך להוציא הרבה כסף בשביל להשיג דרכון, לאבד ימי עבודה או בכללי את העבודה בשביל דרכון. פשוט תעשה את זה.

הילדים יודו לך אחר כך.

בתור אחד שלא הבין את המשמעות של דרכון זר עד לפני כחודש עם משבר הדרכונים בארץ כשלא היה לי דרכון ישראלי בתוקף..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@יבגניפ תראה איזה ציטוט יפה ככה לפתוח איתו את השבוע:

"כסף שלי", תענוג.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

אני יודע איך זה נגמר. הייתי בצבא באותה תקופה. נגמר ב-10 שנים שנסראללה לא יצא מהבונקרים שלו. מבטיח לך שאם במקום, היית מפציץ דיונות לבנוניות, לא היית מקבל שקט כזה. 

אחרי 18 שנים עם 1400 הרוגים (מחצית ממלחמת יום כיפור) ואלפים רבים של פצועים חזרנו הביתה למרות כיבוש של בירות ונשיא משלנו. בשנים האלה גדל בלבנון ארגון רצחני שיושב היום על הגדר ומכוון אלינו יותר ממאה אלף טילים. אבל כן, נסראללה בבונקר. 

ושוב, לא אומר שחייב לכבוש את הרצועה בהכרח, אבל הגישה הזאת של אנחנו צבא שוויץ שרוצה 0 הרוגים לא משנה מה, שנפציץ מהאוויר ולא נחשוב אפילו להכנס רגלית - זאת גישה גרועה מאוד, שמשדרת חולשה, ואתה רואה את התוצאות שלה.

אתה מעדיף גישה של צבא רוסי? בדרך אפשר גם להתחיל לגייס עבריינים מכלא. 

מכיר את המשפט "עדיף להיות חכם מאשר צודק"? אז אנחנו צודקים כבר 50 שנה, ו? עזר במשהו שאנחנו צודקים? 

לא חושב שלרבים איכפת להיות צודקים, מדובר קודם כל בחישוב. 

יש גם דרכים "לשבת" באיזורים מסויימים. 

אני לא רוצה לדמיין מצב שנצא מיוהדה ושומרון, מבטיח לך שביום שזה יקרה, אחרי חצי שנה תתחיל לקבל רקטות גם משם. 

כאשר ישבנו בעזה ספגנו יותר נפגעים מאשר היום. לא מתגעגע לימים ההם.

פורסם
לפני 37 דקות, Gosser1860 כתב:

@יבגניפ תראה איזה ציטוט יפה ככה לפתוח איתו את השבוע:

"כסף שלי", תענוג.

כסף כסף תרדוף. כבר הרבה זמן אני אומר שאלוהים של נציגי החרדים (שימו לב! אני לא טוען חצי דבר פה על האנשים המרכיבים את האוכלוסיה החרדית בישראל. מדבר אך ורק על נציגיהם/עסקניהם) לא נמצא במרומים, הוא נמצא בכיס הקטן שלהם (ושלכם, ושל כל מי שהארנק יושב בכיסו....)

פורסם

בקצרה, קצין ששירת בעברו במשטרת פתח תקווה מפעיל את פקודיו לשעבר, על מנת לעצור 2 אנשים שרצו להגיש לו מכתב לפני תביעה.

מה למדתי מהסיפור, לא לדבר עם שוטרים/לא לפנות לשוטרים ובכללי להתרחק משוטרים ובכללי לא להתערב במקרים שהייתי בעבר עוזר לאנשים ברחוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

מטורף לחשוב ש16 מתוך 225 עיריות/מועצות עם פלוס בבנק 

screenshot-www.facebook.com-2023_05.15-01_10_49.thumb.png.606e835827d4bec2e4743bf3f3a164d6.png

זה הפוסט של סניה, ממליץ להקדיש כמה דקות לקרוא, במידה ואתם לא מעודכנים בנושא הקרן ארנונה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אצלי הקבוצות וואטצאפ של המסגרות מלאות בתגובות של אנשים מאותגרים (בעיקר נשים משום מה), שמשום מה לא שלחו את הילדים למסגרות ב4 ימים האחרונים כשהיו כמה ברזלים מתעופפים, אבל עכשיו לא מבינות שהולכים להשתמש בהן בתור כספומט עבור האוכלוסיות שגם ככה בוחרות לא להיות חלק ממעגל העבודה.

אני מנסה להבין מי מקור הרפורמה הזאת? למיטב הבנתי פקידון אוצר, רק שהיא מתאימה כנראה למצב הכלכלי של לפני שנתיים.

האוצר ממש שיקר לראשי הערים ומנסה להסתיר מידע.

ואם אפילו כרמל שאמה הכהן נגד זה, אז כנראה שהמצב לא טוב.

במקום לשבת בבית, קחו את הילדים וצאו להפגין נגד ממשלת הזדון, בדכ יש איזה פארק ליד העירייה, אפשר לעשןת גם וגם.

פורסם (נערך)

אני לא חובב גדול של סניה וולדברג אבל שני דברים לזכותו:

1. זה פוסט מצוין שמסכם די טוב את נושא קרן הארנונה. 

2. משאבת חלב האם שהוא הממציא מעולה ומומלצת. 

כאמור, לא היה כאן ימין כלכלי אמיתי בשום שלב ולא יהיה. הוא לא חייב להיות קיצוני, אבל לפחות קצת. אני לא אופטימי שזה יקרה שכן שיטת הממשל שלנו מעודדת מסחרה וככזו סביר שתהיב סחטנות קואליציניות ע"י מפלגות קומוניסטיות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...