Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה תחרות תהיה על תושב עם 6 ילדים שאין לו כסף לשלם ארנונה? תהיה תחרות על התושבים בעשירונים הגבוהים רק. יבנו מגורים רק לסוג האוכלוסייה שהעיר רוצה למשוך, מגדלי דירות 5 חדרים ומעלה.

מגורים זה לא מותרות שאפשר לוותר עליהן.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

איזה תחרות תהיה על תושב עם 6 ילדים שאין לו כסף לשלם ארנונה? תהיה תחרות על התושבים בעשירונים הגבוהים רק. יבנו מגורים רק לסוג האוכלוסייה שהעיר רוצה למשוך, מגדלי דירות 5 חדרים ומעלה.

מגורים זה לא מותרות שאפשר לוותר עליהן.

בתל אביב, דווקא יש פרויקטים של העיריה של בניית יחידות דיור קטנות יותר מ5 חדרים ומעלה.

או שמחייבים בנייה של יחידות קטנות יותר בפרויקטים חדשים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שמחייב אחוז מסויים של דירות קטנות זה מנהל התכנון. העיריה מצידה שיבנו רק מגדלי טרנספורטר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

מי שמחייב אחוז מסויים של דירות קטנות זה מנהל התכנון. העיריה מצידה שיבנו רק מגדלי טרנספורטר.

אז בעצם יש לך עוד כלים להתמודד מול רוע הגזרה של מחירי ארנונה גבוהים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אשכרה צריך לשכנע פה אנשים, שתחרות זה דבר טוב.

אין דבר כזה "תחרות על התושב" - ככל שיותר אנשים רוצים לגור בעיר מסוימת, כך מחירי הדיור בה עולים ומובילים למצב שרוב האנשים לא יכולים פשוט להרשות לעצמם לגור בה. 

מכיוון שהם חייבים לגור איפשהו, הם נאלצים לגור בערים גרועות יותר, רחוקות יותר, שהשירותים בהם גרועים יותר. ואותן ערים לא יכולות לשפר את השירותים, כי אין להן מספיק מקורות הכנסה. זה פשוט ביצה ותרנגולת.

דרך אגב כולם משום מה חושבים שלא בונים מספיק דירות כי ראשי הערים הם חמדנים ואם רק ניתן להם סכום עצום (!!!) של 1,800 שקל על כל היתר בניה שהם ינפיקו פתאום ייבנו בישראל מאות אלפי יחידות דיור בשנה. אתם אמיתיים? מה נראה לכם שאם חולדאי מחליט שהוא "רוצה" לבנות עוד 10,000 יחידות דיור, יש לו איפה לבנות אותן בכלל?

מי שקובע איפה בונים, מתי וכמה זה רק גוף אחד - רמ"י. הדבר היחיד שקרן הארנונה תעשה היא להעביר כסף לרשויות שיש להן הרבה שטחים לבניה, כלומר פריפריה. רוב הערים לא יוכלו להנות מהקרן גם אם ממש ירצו.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין למה המתנגדים לקרן הארנונה לא העלו את הטענה שזה כסף שמגיע מעסקים של יהודים שפתוחים בשבת. אם יש חשמל כשר, צריך גם ארנונה כשרה.

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
  • אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

שימשיכו, אחר כך יתפלאו למה השנאה כלפיהם רק גדלה ומתעצמת.

מה שהזוי זה, שהפעם אין להם גבולות והם סוחטים עד הסוף. 

תגידו, ביבי עד כדי כך אדיוט שהוא מרשה למדינה להתדרדר ככה?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 38 דקות, Shmulik_Miata כתב:

תגידו, ביבי עד כדי כך אדיוט שהוא מרשה למדינה להתדרדר ככה?

נשמע שאתה יוצא מנקודת הנחה שאכפת לו.

מאוד תמים מצדך שמוליק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 שעות, MiniMiz3r כתב:

דרך אגב כולם משום מה חושבים שלא בונים מספיק דירות כי ראשי הערים הם חמדנים ואם רק ניתן להם סכום עצום (!!!) של 1,800 שקל על כל היתר בניה שהם ינפיקו פתאום ייבנו בישראל מאות אלפי יחידות דיור בשנה. אתם אמיתיים? מה נראה לכם שאם חולדאי מחליט שהוא "רוצה" לבנות עוד 10,000 יחידות דיור, יש לו איפה לבנות אותן בכלל?

מי שקובע איפה בונים, מתי וכמה זה רק גוף אחד - רמ"י. הדבר היחיד שקרן הארנונה תעשה היא להעביר כסף לרשויות שיש להן הרבה שטחים לבניה, כלומר פריפריה. רוב הערים לא יוכלו להנות מהקרן גם אם ממש ירצו

כל מילה.

אבל אולי זה טוב שיהיה בניה בפריפריה לפחות - אחרת שום דבר לא יזוז, נראה לך שכשיפריטו את רמ"י (אם בכלל יתכן דבר כזה) פתאום יצוצו ערים חדשות במרכז? אני חושב שלא - אנחנו מומחים בלכבול את עצמנו.

לפני 9 שעות, yor2 כתב:

אם זה לא עבד - מה אכפת לכם כל כך? אשכרה אכפת לכם שנשארנו בלי לחם(?!)😆

פורסם
לפני 17 דקות, נקודה טובה כתב:

אם זה לא עבד - מה אכפת לכם כל כך? אשכרה אכפת לכם שנשארנו בלי לחם(?!)😆

לא אנחנו כל היום מפמפמים את החרם וכמה הם צריכים להתנצל כדי שאנשים לא יאבדו את מקום עבודתם, כדי שהמכולות יעבדו וכדי שהנזקקים יקבלו את התרומות שאנג'ל העבירו. לא שיתנצלו כי לא פוגעים בתורה אלא בגלל דברים שונים לחלוטין.

ואולי יפתיע אותך אבל כן, מאוד אכפת לי שנזקקים נשארים בלי לחם גם אם אלה נזקקים חרדים שמחר ירקו על הבת שלי כשתעבור במאה שערים. אני אלחם בהם על היריקה אבל לא רוצה לראות לא אותם ולא את הילדים שלהם רעבים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

. תגידו, ביבי עד כדי כך אדיוט שהוא מרשה למדינה להתדרדר ככה?

זה לא עניין של אידיוט. האיש איבד כל שליטה על הממשלה שלו, ואנחנו על ה*** שלו. אם הוא היה חושב מעבר לקצה האף הוא לא היה מפרק את הממשלה עם גנץ (או הקודמת, עם לפיד). אבל אצל ביבי מה שקובע הוא הסקר של השבוע שעבר וזה של השבוע הבא. אפילו רבעון לא נחשב אצלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

נשמע שאתה יוצא מנקודת הנחה שאכפת לו.

מאוד תמים מצדך שמוליק.

אני כלל לא תמים ובכל זאת, קשה לקבל שאדם כמוהו פשוט מקבל את הסחטנות ואת הכיוון שהמדינה הולכת אליו. אני לא חושב שניסחת את זה נכון ("אכפת לו"), כי משהו אחר מסתתר שם לדעתי. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

זה ההבדל בין ביבי לבנט דאז, בנט ידע להגיד "די לסחטנות" על סף נמוך בהרבה, נראה שאיכפת לבנאדם מהמדינה ויש בו גם קצת הגינות.

ביבי? התחת צריך להיות על הכיסא, מעבר לזה שישרף העולם. (והוא נשרף, לתת לסמוטריץ' להמשיך להעלות בלהבות את כלכלת ישראל זה לא פחות מלזרוק ניטרוגליצרין למדורה)

היום שאחרי לא משנה, המצב של האנשים במדינה לא משנה.

אתמול אגב קרה אירוע מכונן- אח שלי, די הארדקור מהמצביבים, הודיע רשמית שהוא מתחרט שהצביע לליכוד והפתק "מחל" לא יכנס שוב לקלפי.

מעניין אותי כמה זה יחזיק מים ברגע האמת

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...