Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הבעיה במדינה הזו, היא שהח"כים חולים במחלת החקקת, כל הצדדים חולים במחלה הזו. חוקים על חוקים על חוקים.

אני כבר לא מדבר על ממשלת צללים שעוקבת אחרי הממשלה. זה כבר יהיה פטה מורגנה..

גם ח"כ שסתם מבטל חוקים, יהיה מגניב אבל בטח זה לא מספיק קול בשביל שזה אשכרה יקרה..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

תראו איך כיף עם החרדים בישראל, ציבור שמתרבה בערך פי 2.5 יותר מהר משאר האוכלוסייה ומחנך את הדור הבא שלו לאותה התנהגות כלכלית :) 

קחו בחשבון שמדובר ב *משק בית* ולא באינדיבידואלים - והנשים החרדיות עובדות במרץ, מה שממחיש עד כמה המצב גרוע

ולקינוח, זה בן 5-6 שנים, כנראה שמאז המצב החמיר אפילו יותר

Image

בתאריך 14.5.2023 בשעה 07:15, oryo כתב:

נוהג ברכב שיגרום לרובנו לרייר ללא שליטה 🤤

שומר לעצמי קרדיט על השורה הזו במידה ומדובר במי שאני חושב 😁 (מצווה לגרום לאחרים לבזבז הרבה כסף על רכבים מעניינים)

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

לא חושב שזה מצב אפשרי כי יש רשויות שלא בונות מספיק יחידות דיור ויש להן המון שטחי מסחר/עסקים, למשל תל אביב וחבל מודיעין.

אבל אם היה מצב כזה, אני בטוח שהאחראיים על המחדל היו מפוטרים..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפוטרים? היו מקודמים לתפקיד בכיר יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

לא חושב שזה מצב אפשרי כי יש רשויות שלא בונות מספיק יחידות דיור ויש להן המון שטחי מסחר/עסקים, למשל תל אביב וחבל מודיעין.

אבל אם היה מצב כזה, אני בטוח שהאחראיים על המחדל היו מפוטרים..

זה ברור לי, אבל נגיד מחר בבוקר עיריית תל אביב מפנה את פארק הירקון ובונה מגדלי דירות..

יש התייחסות לעניין או ששוב מחכים שתהיה בעיה ואז יטפלו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לשנות יעוד לפארק הירקון כנראה לא, אבל בהחלט יכולים לשנות יעוד לאזורי תעסוקה בתוך העיר למגורים.

אבל כדי לקבל יותר כסף ממה שהם צריכים לשלם על התעסוקה שכבר יש להם, כמה דירות יצטרכו לבנות?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

זה ברור לי, אבל נגיד מחר בבוקר עיריית תל אביב מפנה את פארק הירקון ובונה מגדלי דירות..

יש התייחסות לעניין או ששוב מחכים שתהיה בעיה ואז יטפלו?

היא לא צריכה. מספיק פינוי בינוי והיא עושה את זה לא מעט.

הבעיה העיקרית עם בנייה היא תשתיות ולא קרקע. אתה לא יכול לבנות אם אין לך מבני ציבור לאוכלוסייה החדשה, אם אין לך לאן ואיך לסנוק את הביוב שלהם ואם אין לך צנרת מים מספקת.

את כל אלה הקרן לא תפתור. חיפה למשל שהולכת לשלם לא מעט לקרן תקועה עם הבנייה בגלל שאין תקציב להרחבת המט"ש (יש זוכים במכרז מ 2014 ועדיין מחכים לצו התחלת עבודה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קצת אוף טופיק לעינייני האחרנונה המפגרים.

אגב, פינדר, בטבלה שצירפת הם נותנים מדד פרפריאלי. מישהו יודע על מה הם מבססים את זה?

_________

אז האתר של רכבת ישראל לא עובד לי מחול. איזה יופי.

זה גם הגיוני, תיירים יטוסו, יגיעו לנתבג, ורק אז יוכלו לבדוק אם יש רכבת מהשדה או לא ומתי היא. 

למזלי אני יכול פשוט לבקש מחברים/הורים לבדוק. אבל זה ה א-ב של שירות לטובת תיירים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 שעות, Pika007 כתב:

כולנו כתבנו על זה, זה אחד לאחד "שיטת המפעלים" של האיחוד הסובייטי, זה מתגמל ביד רחבה חוסר יעילות ושחיתות- ומעניש ביד קשה את מי שמתנהל ביעילות ובצורה כלכלית נכונה.

לא איכפת לי מי מנסה להפוך את זה באיזו צורה- זה רעיון מזעזע שהוא לא פחות משוד של קופות השלטון המקומי, ומעבר לזה שמדובר בשוד, מדובר בשוד שלא יפתור שום בעיה (להיפך, כנראה יסייע להעמיק אותה)

גרנדמייזר על מלא

לא מצדיק אותך

זה לא קשור איך עיריית תל אביב או בני ברק מתנהלות. זה קשור למיקום האטרקטיבי שלהם

גם אם עיריית עפולה (סתם דוגמא) תתנהל הכי טוב שאפשר עדיין היא לא תוכל לגבות ארנונה כמו ערים במרכז הארץ

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

האתר של רכבת ישראל לא עובד לי מחול. איזה יופי.

זה גם הגיוני, תיירים יטוסו, יגיעו לנתבג, ורק אז יוכלו לבדוק אם יש רכבת מהשדה או לא ומתי היא. 

למזלי אני יכול פשוט לבקש מחברים/הורים לבדוק. אבל זה ה א-ב של שירות לטובת תיירים.

זה לא פתוח לעוכרי ישראל, מצטערים.

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

לא מצדיק אותך

זה לא קשור איך עיריית תל אביב או בני ברק מתנהלות. זה קשור למיקום האטרקטיבי שלהם

גם אם עיריית עפולה (סתם דוגמא) תתנהל הכי טוב שאפשר עדיין היא לא תוכל לגבות ארנונה כמו ערים במרכז הארץ

היא גובה יותר.

ארנונה מחוצעת למגורים בתל אביב עומדת על כ 56 ש"ח למטר כשבבני ברק הוא 68, הרצליה 65 ובאשקלון 48.
במשרדים ותעשייה היא זולה מחלק לא קטן מהפריפריה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...