Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5080

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

אתה לא מעניש אף אחד. 

אם פקחים לא יכולים לעשות את עבודתם העבודה תיעצר. זה הכל.

הפקחים האלה לא מתעסקים רק בטיפול בנזקי מלחמה של אנשים, אם בכלל. 

וזה אפילו לא נאמר על התקיפה של הפקחים אלא על עצם זה שהעיריה לא גינתה את האירוע. התנהלות של מאפיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העירייה יחד עם המשטרה אמורים לאפשר לפקחים לבתע את עבודתם. בלי פיקוח לא רק שאין דוחות אלא אין גם נזקי מלחמה. 

אתה מצפה שימנעוממהם להגיע, העירייה תגבה את זה בשתיקה ובאי הפעלת האמצעים העומדים לרשותה והמדינה תעביר כספים כי מוישלה אומר שנשבר לו החלון?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

העירייה יחד עם המשטרה אמורים לאפשר לפקחים לבתע את עבודתם. בלי פיקוח לא רק שאין דוחות אלא אין גם נזקי מלחמה. 

אתה מצפה שימנעוממהם להגיע, העירייה תגבה את זה בשתיקה ובאי הפעלת האמצעים העומדים לרשותה והמדינה תעביר כספים כי מוישלה אומר שנשבר לו החלון?

כן, כי מוישה לא אחראי על ביצועי המשטרה ומחלקת היח"צ של העיריה שמפרסמת גינויים. הוא גם לא אחראי על ההתנהגות של הבהמות שחולקות איתו את מרחב המחייה ותוקפות פקחים.

פורסם

הוא לא אחרי, אך אם צריך לדוגמה פלוגת מג"ב כדי לבצע אכיפה או להעניק שירות במקום מסוים, אז מה לעשות, מישהו יפגע מזה כי אי אפשר להקצות פלוגת מג"ב באופן יום יומי וגם אם כן, אז הפעילות תהיה מסורבלת ואיטית יותר. לצערו של מיושה הוא גר במקום בו כדי לספק לו את השירות צריך להשקיע פי כמה וכמה לעומת מקום אחר, למה שמקום אחר יפגע כי הקצו יותר משאבים כדי להעניק שירות למיושה? מוזמן מיושה לפנות לעירייה שלו ולהתלונן שבשל התפקוד הלקוי שלה הוא לא יכול לקבל שירות בזמן. 

פורסם

אז שרשות המיסים תודיע שהגעת הפקחים שלה היא בזמינות של המשטרה לאבטח מה שיעכב טיפול בבקשות, ככה גם "מענישים" וגם לא מוציאים את עצמם כארגון שסוחט עיריות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

משהו לא ברור פה.  הפקחים באים לתת שרות לאזרחים שנפגעו.

האזרחים מכסחים את הפקחים ואת המכוניות.

זו כפיות טובה לא ?

כרגע קיים סיכון בעבודה.

משהים את העבודה עד שיעלם גורם הסיכון. 

מה קשורה העיריה לפה ?

...

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפקחים שהותקפו באו לעשות בדיקות שגרתיות לעסקים, לא לתת שירות לאזרחים שנפגעו במלחמה.

אבל מה זה קשור לעניין? רשות המיסים הורתה לעצור את הטיפול בנפגעי המלחמה כי העיריה לא גינתה את התקיפה, לא בגלל התקיפה עצמה. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אז שרשות המיסים תודיע שהגעת הפקחים שלה היא בזמינות של המשטרה לאבטח מה שיעכב טיפול בבקשות, ככה גם "מענישים" וגם לא מוציאים את עצמם כארגון שסוחט עיריות.

אין לי בעיה שייסחטו את העיריה, שיטילו סנקציות על ראש העיר וחברי המועצה, אבל מה הקשר בין זה לטיפול במצוקה של אזרחים? אני בטוח שאת הטיפול בגבייה הם לא עצרו בעקבות המקרה הזה.

פורסם
לפני שעה, רוןS כתב:

מה קשורה העיריה לפה ?

...

שיטןר עירוני

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 שעות, יבגניפ כתב:

אם אתם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, למעמד הר סיני, ולשלוח את משה מטעמכם, הדבר היחיד שהיינו מקבלים שם זה "לא תהיה צבוע", נכון?

הר סיני זה אחלה , כבר אז הייתם מגישים עתירה לבגץ שמשה איש ימין קיצוני ואסור לתת לו להנהיג את עם ישראל לכיבוש של הפלסטינים המסכנים.

צבוע זה מי שכותב שאסור להגיב לגופו של כתב כאשר הצד השני הפך את זה למקצוע ומוסיף ותוקף באלימות כתבים מערוצים שלא באים להם טוב .

• מצחיק 2
פורסם
לפני 33 דקות, 3n כתב:

צבוע זה מי שכותב שאסור להגיב לגופו של כתב כאשר הצד השני הפך את זה למקצוע ומוסיף ותוקף באלימות כתבים מערוצים שלא באים להם טוב .

אתה מערבב בין מישהו אחד שאמר לך שהתגובה היא לגופו של כתב, ובין (לטענתך) רבים ש"תוקפים באלימות כתבים", מילותיך שלך. 

אם התכוונת אלי, וניסית לרמוז פה שאני "תוקף באלימות" מישהו. אדם או חיה. אני ממליץ לך לחזור בך- ולהיזהר בניסוחים שלך. מה שכתבת פה יכול להיות "בול בפוני" של לשון הרע. 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אתה מערבב בין מישהו אחד שאמר לך שהתגובה היא לגופו של כתב, ובין (לטענתך) רבים ש"תוקפים באלימות כתבים", מילותיך שלך. 

אם התכוונת אלי, וניסית לרמוז פה שאני "תוקף באלימות" מישהו. אדם או חיה. אני ממליץ לך לחזור בך- ולהיזהר בניסוחים שלך. מה שכתבת פה יכול להיות "בול בפוני" של לשון הרע. 

לטענתי ? 

https://www.mako.co.il/press_and_marketing-news_press/Article-9b4240d28178981026.htm

https://tmi.maariv.co.il/celebs-news/article-1291455

https://www.c14.co.il/article/796493

https://www.c14.co.il/article/1501888

אם התכוונת אלי .... וואלה אתה מעט נפוח מעצמך הא...

פורסם
לפני 10 דקות, 3n כתב:

אם התכוונת אלי .... וואלה אתה מעט נפוח מעצמך הא...

לא נפוח ולא נעליים. 

תקרא שוב מה שאתה כתבת. 

שבא כתגובה למה שאני כתבתי לגבי לענות לגופו של כתב. 

לפני שעה, 3n כתב:

צבוע זה מי שכותב שאסור להגיב לגופו של כתב

זה אני כתבתי. בגדול. לא כתבתי שאסור, אגב. 

והכוונה היא, פה, בפורום. 

מאד לא מובן ממה שכתבת שאתה התכוונת לדברים שהם מחוץ לפורום. רק אחרי הלינקים שצירפת היה אפשר אולי להבין את זה. 

ומעניין שבחרת לציין רק את התקיפות של כתבי ערוץ תקשורת ספציפי. היו עוד הרבה. 

וזה בלי להכניס גם את הגרפיטי ואת פיצוצי הדלתות במשרדים שהיו לאחרונה. או שזה לא ממש מטריד אותך באותה מידה כי הם לא "במחנה הנכון" מבחינתך? ואז הפוסל במומו פוסל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...