Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

היא אמרה מה שעורכי הדין שלה אמרו לה להגיד כדי למזער נזקים , ממי ששיקרה בתצהיר לבגצ אני לא מצפה לשמוע אמת.

בדיוק כמו הדיפולט אצלכם שכל מתנחל מחבל וכל איש ימין ביביסט.

אז אתה חי במציאות קשה, בה אנשים בוחרים במסלול וקריירה צבאיים כדי לפגוע במדינה? יש לזה מניע מסוים? או שלא צריך? גם למה דווקא את החיילים מכוח 100 היא בחרה? זה המקסימום שהצליחה? תן לי פה סיפור מלא. זה מרתק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 שעות, asix כתב:

מכינים לנו את הקרקע?

image.png.e5dfa3047a57a784cbfab4255306cfa3.png

די נו, לפני חודש הבאתם את זה גם נגד הונגריה ואחרי שהפסיד אורבן פינה את הכיסא שלו בלי בעיות.

די להפחיד כבר.

• רעיון גרוע 1
פורסם

מקווה שאתה צודק, רק חשוב לשים לב שבהונגריה ההחלפה הייתה על ידי מישהו באותו צד פוליטי של המפה. 

לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

בדיוק כמו הדיפולט אצלכם שכל מתנחל מחבל וכל איש ימין ביביסט.

ממש לא כל מתנחל מחבל, ולא כל איש ימין ביביסט. אפשר להתווכח מבלי לעשות דמוניזציה לצד השני

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

אז אתה חי במציאות קשה, בה אנשים בוחרים במסלול וקריירה צבאיים כדי לפגוע במדינה? יש לזה מניע מסוים? או שלא צריך? גם למה דווקא את החיילים מכוח 100 היא בחרה? זה המקסימום שהצליחה? תן לי פה סיפור מלא. זה מרתק.

שמור את וואטאבאוטיזם שלך למי שרוצה לשחק איתך.

הניתוחים המפולפלים שלך מתקשים להתכתב עם מציאות פשוטה של מעשי הפצרית .

סיפור החיים שלה לא מענין אותי, המעשים שלה זה הנושא, תנסה להתמקד במקום לשחק את הפסיכולוג .

לפני 11 שעות, stx כתב:

אז תענה בשמה - למה אתה חושב שהיא עשתה את זה?

לתשובות שלה אתה לא מאמין.

להיכנס לראש שלה אתה לא מסוגל. 

מה בעצם הטענה שלך - הפצ״רית עברה על החוק, עכשיו אל תצפו שמישהו אחר ישמור על החוק?

לא מענין אותי, נתפסה בהדלפה , שיקרה בתצהירים לבג"צ בזה הנושא מסתיים.

הצפיה שתעמוד לדין כמו כל עברין, לא קשה.

לפני 18 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

ממש לא כל מתנחל מחבל, ולא כל איש ימין ביביסט. אפשר להתווכח מבלי לעשות דמוניזציה לצד השני

אז דימונזציה מותרת רק לצד אחד ?

• רעיון גרוע 3
פורסם
לפני 10 שעות, asix כתב:

מכינים לנו את הקרקע?

לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

לדעתי דווקא הפוך, מוודאים ... שרק בתנאים מאוד ספציפיים זה בכלל יעלה על הדעת.

גם לדעתי. מתייחסים לזה מראש כדי לסגור את הפינות בזמן במידה וזה ינוסה בתור מפלט. סוגרים את הפינות היטב ממה שהבנתי כדי שלא יהיה ניתן לעשות מחטף וכדי שהנושא יוכל לעבור דרך בג"צ (והוא יעבור, אם ינסו, תהיו בטוחים) ושלבג"צ יהיה מסמך עקרונות להתמודדות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 שעות, ברווז כתב:

יותר ממך כפי הנראה.

ברור , אז בוא וספר לנו מה הסטאטוס של אדם אשרהיה חשוד במעשה ובסופו של דבר לא הוגש כנגדו כתב אישום כלל.

פורסם
לפני 6 דקות, 3n כתב:

ברור , אז בוא וספר לנו מה הסטאטוס של אדם אשרהיה חשוד במעשה ובסופו של דבר לא הוגש כנגדו כתב אישום כלל.

אם התיק נסגר מחוסר אשמה אז הוא נקי אבל אם מכל סיבה אחרת הרישום נשאר במחשבי המשטרה ואם ינסה להוציא רשיון לנשק או להתקבל למשרה שדורשת תעודת יושר הוא ייפסל

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

הרגע כתבתי לך שלא כל מתנחל מחבל ולא כל איש ימין ביביסט. 

אבל עדיין עושים דמוניזציה למחבלים ביביסטים.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

אם התיק נסגר מחוסר אשמה אז הוא נקי אבל אם מכל סיבה אחרת הרישום נשאר במחשבי המשטרה ואם ינסה להוציא רשיון לנשק או להתקבל למשרה שדורשת תעודת יושר הוא ייפסל

ועדין האדם חף מפשע ויוכל לקבל את כל האמור מעלה עם בקשה מנומקת לביטול הסטאטוס במחשבי המשטרה.

לפני 17 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

כיצד אתה מרגיש שעשו לך דמוניזציה? הרגע כתבתי לך שלא כל מתנחל מחבל ולא כל איש ימין ביביסט. 

ואפשר להיות איש ימין ולהקיא מכל מה שהממשלה הזאת עושה 

לי לא עשו דבר, יש פה מגוון נאורים שעושים זאת על בסיס יומי.

פורסם
לפני 9 דקות, 3n כתב:

ועדין האדם חף מפשע ויוכל לקבל את כל האמור מעלה עם בקשה מנומקת לביטול הסטאטוס במחשבי המשטרה.

קר אם המנשטרה תיאות לשנות את הסטטוס לחוסר אשמה, מה שלא יקרה במקרים שיש סירטון אלים.

פורסם
לפני כשעה, הצילינדר השישה עשר כתב:

מקווה שאתה צודק, רק חשוב לשים לב שבהונגריה ההחלפה הייתה על ידי מישהו באותו צד פוליטי של המפה. 

הדובר הוא סולברג, אותו אחד שהחרדים ניסו לפרוץ לו לבית.

הדברים נאמרו בכנס סגור של האוניברסיטה.

ברור לך שאם היה נאמר שם "שמעו אפשר להתחשב במחבל שרצח" והייתי מביא את הלינק עם חצי ציטוט היית רושם "אתה לא מבין כלום אתה לא משפטן זה משהו מקצועי והלינק ערוך" בלה בלה בלה?

אם ביבי יפסיד, הוא יזוז. בדיוק כמו ב-2021.

פורסם

ב-21 הוא לא היה קרוב כל כך לכלא כמו שהוא היום. זה מוטיבטור מאד חזק עבורו, והוא כבר עשה כמעט כל מה שהוא יכול כדי להימנע מזה- אין שום סיבה לחשוב שהוא לא יעשה גרוע יותר מזה. והרבה. הוא כבר הוכיח לנו באותות ובמופתים שהוא לא מתכנן לזוז כל כך מהר. זרעי הפורענות כבר נזרעו. 

ואל תשכח שכשהוא "זז", כל פועלו היה להפיל את הממשלה שהחליפה אותו בחוצפתה כי רבה. 

דף המסרים קבע נחרצות שכל ראיון יתחיל וייגמר במילים "הממשלה הרעה הזו".

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

היית רושם "אתה לא מבין כלום אתה לא משפטן זה משהו מקצועי והלינק ערוך" בלה בלה בלה?

לא הבנת, לא התייחסתי כלל לציטוט של סולברג, אלא למעבר תקין של השלטון אם נתניהו יפסיד בבחירות. בבקשה אל תשייך לי דברים שלא אמרתי ולא התכוונתי לומר

Did you just assume my political stance?

(הכנס meme של שיער כחול/סגול) 😆

• תוכן חדש...