Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

יש לך איזה אקסיומה שראש ממשלה חייב להיות מושחת?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו דייהו נובירה הדבר הזה.

אחלה אוטו שבעולם, יש לו עיצוב יוקרתי כמו של מרצדס במחיר של אופניים. נוחות של אוטו אמריקאי. בטיחות של טנק מרכבה. הוכיח את עצמו יפה מאד אצלי, משרת אותי מצויין. אני מחזיק בו המון שנים ובמהלך הזמן הזה החלפתי בו 3 מנועים, וגם עשיתי שיפוץ ראש לכל מנוע. שיפצתי גיר כל שנתיים בערך, אבל זה לא נורא כי החלקים זולים מאד. אולי הייתי יכול לקנות מכונית חדשה בסכומים האלה אבל איזה רכב היה נותן לי חוויית נסיעה כמו בדייהו נובירה?? במקום לקנות רכב אחר קניתי עוד 4 נובירות לחלקים. אמנם לאחרונה התנתק לי ההגה באמצע הנסיעה והבלמים לא עבדו כמו שצריך, נכנסתי בעץ ואני בשיקום עכשיו, אבל גם את הנובירה שמתי אצל חבר שלי הפחח שיסדר אותה ויתקן מה שצריך כי זה רכב מיוחד וכשאשתחרר מבית החולים הוא ימשיך לשרת אותי כי לא מחליפים רכב כזה.

ככה נשמעים לי כל אנשי האין תחליף/רע במיעוטו/לא ישב עם ערבים וכו'.

• אהבתי 2
  • מצחיק 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

ממש לא דומה אפילו, דייהו נובירה עוד אפשר לאהוב.

• מצחיק 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

הפוך אבל לא בדיוק

הוא לא היה מספיק זמן ראש ממשלה כדי להפוך להיות מושחת.

"כולם מושחתים". 

עכשיו הבנתי. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, sperial כתב:

יש לך איזה אקסיומה שראש ממשלה חייב להיות מושחת?

לא אקסיומה אבל זאת אחת הטענות למה צריך להגביל כהונת ראש הממשלה (ואני הייתי מוסיף גם שרים וכל תפקיד ביצועי אחר כמו יו"ר ועדת הכספים לדוגמא)

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

הבעיה שחלק גדול מהמצביעים מעולם לא נסע ברכב אחר. חוץ מסיבוב קטן בשכונה, ב2022.

הילדים הגדולים שלי, בני 21, אין להם זיכרון של משהו אחר. של מציאות אחרת. יש הרבה מנדטים בשכבות הגיל האלו, שאפילו לא יכולים לדמיין שקיים רכב יותר טוב.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, yohai71 כתב:

"כולם מושחתים". 

עכשיו הבנתי. 

אתה קופץ למסקנות מיותרות

יש הרבה אנשים טובים מחוץ לפוליטיקה שמתדפקים על הדלתות אבל לא מספיק אנשים רוצים להכניס אותם 

פורסם

לא, זה פחות או יותר בדיוק לגמרי מה שכתבת בהרבה יותר מילים. 

זו הפוזיציה שלך שאת היוצא ממנה, שכולם מושחתים. 

ספויילר, לא כולם.

וגם בין אלו שכן, לא באותה רמה. 

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

אתה קופץ למסקנות מיותרות

יש הרבה אנשים טובים מחוץ לפוליטיקה שמתדפקים על הדלתות אבל לא מספיק אנשים רוצים להכניס אותם 

זה בול מה שכתבת - כולם מושחתים ומי שלא, פשוט לא הספיק כי לא היה למעלה מספיק זמן.

ובוחרים ממה שיש, לא ממה שאין. ההשוואה היא בין ביבי ושות' לבין לפיד, בנט, אייזנקוט ושאר האופוזיציה - לא בין ביבי למישהו מושלם ערטילאי כזה שיהיה לך נוח להצביע לו. 

אגב, תן דוגמאות לכאלה שרוצים להיכנס לפוליטיקה אבל לא מצליחים. 

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • אהבתי 2
פורסם

למעשה עד אולמרט לא היו חשדות משמעותיים לשחיתות של ראש ממשלה*. היו שרים שנתפסו בשחיתות וטופלו כחוק.

אולמרט נתפס, נשפט ונכלא. לא ניסה לזעזע את המערכת.

נתניהו זו ליגה אחרת.

*פרשת חשבון הבנק של רבין לא היתה פרשת שחיתות אלא עבירה טכנית. טופלה על ידי היועמ״ש, בני הזוג רבין שילמו כופר ורבין הורחק מראשות הממשלה, מעשית למשך 15 שנה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יודעים מה, נזרום לרגע עם "כולם מושחתים". סבבה? סבבה. 

אם כך, הבחירה היא בין מועמדים א, ב, ג. 

מועמד א: כמעט הוכח בבית משפט שהוא מושחת. יש נגדו מספר תיקים. היו בעברו מספר אירועים שגררו הקמות וועדת חקירה, וכנראה יהיו עוד כמה בעתיד. נדמה שהוא עושה בעיקר למען עצמו וכמעט כלום עבור המדינה. 

מועמד ב: אין שום ראיות לשחיתות כנגדו. בתקופה קצרה שבה היה ברשות הממשלה, נראה היה שעבד וביצע דברים לטובת המדינה בעיקר, ואין מידע לגבי תועלתו האישית.

מועמד ג: אין עוד מידע כרגע כי לא היה ראש ממשלה מעולם. על פניו אין שום ראיות לשחיתות נגדו. 

מי אתה מעדיף לראות ברשות הממשלה? אחד שאו-טו-טו בכלא\מקבל חנינה\הסדר טיעון על שחיתות, או אחד שאין נגדו שום הוכחה שעשה מעשים מושחתים אי פעם, וכבר הוכיח את עצמו כראש ממשלה? או אולי אחד שעוד לא היה בכלל ברשות הממשלה וקשה מראש לנחש מה יהיה טיבו?

אני יודע מי המועמד המועדף עליי בסצנריו הזה. 

פורסם
לפני 29 דקות, yohai71 כתב:

זה בול מה שכתבת - כולם מושחתים ומי שלא, פשוט לא הספיק כי לא היה למעלה מספיק זמן.

ובוחרים ממה שיש, לא ממה שאין. ההשוואה היא בין ביבי ושות' לבין לפיד, בנט, אייזנקוט ושאר האופוזיציה - לא בין ביבי למישהו מושלם ערטילאי כזה שיהיה לך נוח להצביע לו. 

אגב, תן דוגמאות לכאלה שרוצים להיכנס לפוליטיקה אבל לא מצליחים. 

אביר קארה וגלעד אלפר לדוגמא שהם אנשי ימין פחות או יותר (אנשים בעלי דעות שמאל לא רלוונטיים לגבי אז אני לא בודק)

יש עוד כמה תנועות ואנשים טובים לא יכולים להיכנס ולא יכנסו בגלל אחוז חסימה גבוה שאם יגישו הצעה להורדת אחוז החסימה תהיה התנגדות לה ברוב גבוה

פורסם

למה יש לי הרגשה שאחוז החסימה יירד קצת לפני הבחירות?....

והפעם אני מקווה מאד שאני טועה. 

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

אביר קארה וגלעד אלפר לדוגמא שהם אנשי ימין פחות או יותר (אנשים בעלי דעות שמאל לא רלוונטיים לגבי אז אני לא בודק)

יש עוד כמה תנועות ואנשים טובים לא יכולים להיכנס ולא יכנסו בגלל אחוז חסימה גבוה שאם יגישו הצעה להורדת אחוז החסימה תהיה התנגדות לה ברוב גבוה

מי לא נותן להם? פשוט אין מספיק אנשים שמצביעים להם, זה הכל. 

אמרתי לך - בוחרים ממה שיש, לא ממה שאין. אם בגלל זה אתה תמשיך להצביע למישהו שאתה יודע שהוא ג'אנק (בלשון המעטה) - קטונתי. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...