Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, יבגניפ כתב:

טיפולים רפואיים משפיעים על היכולת של אדם לתפקד.

meh

אני מבין מה אתה טוען, אבל שנינו מבינים הרי שזה לא שבלי הטיפולים האלה הוא היה פועל שונה, אולי בלי המשפט כן. בכול מקרה לא נשמע שזה היה איזה סרטן מטורף עם טיפול ארוך טווח והשלכות (לא מזלזל, פשוט יודע שיש למה להשוות ושם... שם המצב שונה)

אז סלח לי, עדיין לא קונה את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 57 דקות, David32 כתב:

meh

אני מבין מה אתה טוען, אבל שנינו מבינים הרי שזה לא שבלי הטיפולים האלה הוא היה פועל שונה, אולי בלי המשפט כן. בכול מקרה לא נשמע שזה היה איזה סרטן מטורף עם טיפול ארוך טווח והשלכות (לא מזלזל, פשוט יודע שיש למה להשוות ושם... שם המצב שונה)

הדבר היחיד שיכול להיות שמפריע לי, שלא הודיעו על טיפולים רפואיים בזמן אמת. כאילו גם ככה גילינו את זה לאחר מכן.

זה לא היה משנה בת'כלס בזמן אמת. למרות שאני לא בדיוק הבנאדם שארצה שהוא ימות ככה. מעדיף שיבה טובה ואחרי שנגמר המשפט שלו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עכשיו יוצא לאור הסוד הגדול: לא לנתניהו ולא לאף אחד איכפת מאזרחי ישראל.

זוכרים את ליל גלנט והסירוב של נתניהו להקשיב להתראות? מסתבר שזה הרבה יותר סיסטמטי. לפחות 5 פעמים ניסו להזהיר אותו מהמחסור במיירטיםם. הוא סרב לשמוע.

אני לא מבין אף אזרח ישראלי שמוכן להצביע לאחת ממפלגות הקואליציה. חבורה שהדבר היחיד שמעניין אותה הוא הכספים הקואליציוניים. חיי ישראלים? נזקים כלכליים? ממש לא.

נראה שאין בממשלה אף שר כשיר. וגם ראשי האוצר בשנים האחרונות צריכים לקבל מיירט בישבן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם עשו את החישוב הקר והבינו ששעדיף לשלם פיצויים על נזק ולא לשלם על עוד מיירטים. הרי מיגון תקני עמיד לפצצות מצרר, לא ימותו מזה הרבה אנשים, ימשיכו לעבוד ולשלם מיסים גם אחרי שיתפוצץ להם הבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

meh

אני לא אומר שאם לא היה חולה אז לא היה יוצא למלחמה. זה לא זה. זה מה קורה תוך כדי המלחמה, כמה הוא זמין לקבל החלטות, איפה הקשב שלו, תופעות לוואי פוטנציאליות שיכולות להיות לטיפול - בטח בגיל שלו, כשכמעט כל טיפול תרופתי יכול לגרור תופעות לוואי וחוסר איזון כזה או אחר, שיכול להשפיע גם על ההתנהגות. 

זה לא קוסנפירציה מופרכת. זה מסוג הדברים שאתה רואה בחיים ביומיום, כשיש מישהו מבוגר ו או חולה לידך. וזה גם טריוויאלי יחסית. ולכן הציפיה שתהייה שקיפות סביב מצבו. והעניין הוא שגם עכשיו אנחנו לא יודעים כלום. 

לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

הם עשו את החישוב הקר והבינו ששעדיף לשלם פיצויים על נזק ולא לשלם על עוד מיירטים. הרי מיגון תקני עמיד לפצצות מצרר, לא ימותו מזה הרבה אנשים, ימשיכו לעבוד ולשלם מיסים גם אחרי שיתפוצץ להם הבית.

לפחות סוף סוף מודים בזה, אחרי שזה היה ברור לאורך כל המלחמה האחרונה. 

אבל כמובן שזה גם לא ישנה למכורים. תראה לי אחד שיכול להחליף אותו!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 22.4.2026 בשעה 19:42, עדי-אל כתב:

לא צריך להיות היסטוריון כדי לדעת מה הפסל הזה מציג וכמה יהודים נשחטו בשמו.

וגם כל היהודים שנשחטו בשמם של הלוחות הסולאריים ימ״ש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אפשר למצוא סיבות מקצועיות להריסת פנלים סולרים

לדוגמא: זה במקום חולש על הכפר וניתן לירות מהם טילים על לוחמים שנמצאים שם

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

...

כשכמעט כל טיפול תרופתי יכול לגרור תופעות לוואי וחוסר איזון כזה או אחר, שיכול להשפיע גם על ההתנהגות. 

זה לא קוסנפירציה מופרכת. זה מסוג הדברים שאתה רואה בחיים ביומיום, כשיש מישהו מבוגר ו או חולה לידך.

לא 100 אחוז מופרכת, אבל 50 אחוז מופרכת. הסרטן הספציפי הזה נפוץ/שגרתי

ואם הוא התגלה - אם נאמין למה שמספרים לנו - וטופל בשלב התחלתי שכזה,

אז תופעות הלוואי של הטיפולים הן בערך ברמת פרצטמול/איבופרופן.

שוב, ההתעסקות בזוטות (לא שטויות, זוטות, תרשה לי להבחין).

זאת בעיה להרכיב קייס שלם מאוסף של זוטות, זה סתם מחליש את הטענות העיקריות והחזקות יותר,

מזכיר לי אתה אלה שמנסים לנפח את הנזק מהתאונה על ידי תוספת שריטות מהצד שלא נפגע בכלל...

ספציפית לנושא השקיפות - לא מתווכח. להיפך, אני חושב שאם היה חושף בזמן אמת

היה יכול לבשל מזה אחלה נרטיב של ״התגברתי גם על זה בזכות עם ישראל״, אבל נו, אף אחד לא התייעץ איתי :)

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
בתאריך 24.4.2026 בשעה 16:24, יבגניפ כתב:

המשפט לדעתי עדיין מתנהל, אבל אני לא עוקב.

נתקלתי לפני יומיים בפייסבוק, עדיין מתנהל. 

כנראה יום לפני המשפט יגיעו לפשרה כלשהי. 

בתאריך 24.4.2026 בשעה 19:29, פריג'י כתב:

אם הוא היה מתחייב לפרוש לדעתי הנשיא מזמן היה מוצא את הדרך לתת לו חנינה. 

אה, כמו שדרעי עשה. מצויין, לא נצטרך לראות אותו יותר בפוליטיקה! (בדיוק ל-30 דקות כזה)

אסור. לתת. לעבריין. מדרג. כל. כך. גבוה. חנינה. לפני. שריצה. חלק. משמעותי. מעונשו. 

-במידה ויוכח כי הוא עשה את העבירות המיוחסות לו, יימצא אשם בבית המשפט וייגזר עליו עונש. 

אני יודע מה דעתי האישית בנושא; אבל ברגע שהמשפט בישראל לא יהיה משפט צדק, אין יותר מה לחפש פה. קונגו יותר חופשייה. 

לפני 22 שעות, fatboy1340 כתב:

בנוסף לשלב ראשון של דמנציה. יש לא מעט תיעודים ברשת של סמניה המובהקים : בלבול בתאריכים, בשמו של בנו, בלבול בין טראמפ לביידן ועוד. סרטן אולי אפשר לרפא, דמנציה לא. עוד שנתיים, שלוש , מצבו יהיה רע יותר.

אשחק לרגע את פרקליט השטן ברשותכם. 

יש לך מושג תלוש על העומס הקוגנטיבי שהוא נמצא בו? מושג תלוש?!

-מלחמה (ובמיוחד מה שקרה בתחילתה, זוועות אימים).

-משפט.

-ניהול מדינה.

-תכנון קדימה וניהול תדמית.

תחת עומס כזה אני לא הייתי זוכר איזה עוף אני בכלל. 

הייתי אומר שצריך להיות יחיד סגולה כדי לעשות את כל זה יחד, אבל המציאות הוכיחה לנו כמה דברים ואמיתות פשוטות- 

1) הרבה יותר קל לעשות את כל זה כשאתה משקר לכולם כל הזמן. 

2) המדינה לא באמת מנוהלת. רק מה שמקדם את הראיס מנוהל (והיטב). 

בהמשך ל:

לפני 8 שעות, sperial כתב:

עכשיו יוצא לאור הסוד הגדול: לא לנתניהו ולא לאף אחד איכפת מאזרחי ישראל.

זוכרים את ליל גלנט והסירוב של נתניהו להקשיב להתראות? מסתבר שזה הרבה יותר סיסטמטי. לפחות 5 פעמים ניסו להזהיר אותו מהמחסור במיירטים. הוא סרב לשמוע.

אגיב בצורה פשוטה- 

תבדקו אחורה בעיתונים, כמה שעות וימים שלמים רה"מ השקיע בניטרול בעיות פוליטיות, אבל למצוא שעה לפגישה על מחסור באמצעי הגנה הוא לא יכל. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 43 דקות, hans כתב:

שוב, ההתעסקות בזוטות (לא שטויות, זוטות, תרשה לי להבחין).

זאת בעיה להרכיב קייס שלם מאוסף של זוטות, זה סתם מחליש את הטענות העיקריות והחזקות יותר,

מזכיר לי אתה אלה שמנסים לנפח את הנזק מהתאונה על ידי תוספת שריטות מהצד שלא נפגע בכלל...

ספציפית לנושא השקיפות - לא מתווכח. להיפך, אני חושב שאם היה חושף בזמן אמת

היה יכול לבשל מזה אחלה נרטיב של ״התגברתי גם על זה בזכות עם ישראל״, אבל נו, אף אחד לא התייעץ איתי :)

בשורה התחתונה משקרים לנו על מצבו הבריאותי של נתניהו כבר כמה שנים. פעם הוא מתייבש ומסיים עם קוצב. פעם מכחישים שהוא מטופל בכלל, ואז כמה חודשים אחרי מספרים שהיה או יש לו סרטן. אני לא חושב שזה זוטות. ואני חושב שה״דוח״, כמו שהוא הוגש לציבור, מביך. אם כל מה שיש לו משפיע על התפקוד שלו? קשה לי להאמין שלא לחלוטין. אני מניח שכל מי שבילה זמן כלשהו עם אנשים בגיל הזה, ראה איך מחלות משפיעות ואיך נוצר חוסר איזון וההתנהגות מושפעת ומה לא. עד כמה זה קרה או קורה אצלו? לא יודע. אבל לא רואה סיבה לחשוב שבכלל לא, בטח לא כשמשקרים לנו ובכך גם מטפחים את האמונה שמצבו פחות טוב ממה שמדווח.

כמובן, יש גם בעיה של הקצנות מפגרות לצד השני. נראה לי די ברור שאין איזה קונספירציה להסתיר את זה שיש לו דמנציה, שחוצה לא רק את כל מוסדות השלטון והפוליטיקה בישראל, אלא גם את אלו בארה״ב ומדינות אחרות, וגורמת לטראמפ, הנשיא של ארגנטינה ואחרים לשתף עם זה פעולה.

(ושוב, אני שם את זה רגע בצד. הדבר הכי מחורבן בסיפור של ביבי על הסרטן שלו, זה אפילו לא זה שהוא שיקר על מצבו הבריאותי, אלא זה שהוא ניצל גם את הסרטן שחלה בו כדי לנגח את מערכת הבטחון. אין לאיש הזה שום אבל שום דבר קדוש, חוץ מההאחזות שלו בכיסא)

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

קשה לי להאמין שלא לחלוטין

אני מניח

לא יודע.

אבל לא רואה סיבה לחשוב שבכלל לא

נו, חלש, נו... 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אין לי מושג איזה טיפולים קיבל, אבל לחלק מהטיפולים תופעות לוואי ממש לא פשוטות. מציע לך ללכת לקרוא קצת לפני שאתה כותב מה שכתבת.

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

כנראה שלא. לפי מספרים שמפורסמים ברשת רק הנזקים בסורוקה ומכון וייצמן שקולים לייצור 1,500-2,000 מיירטי חץ 3. עכשיו תחשוב מה היה קורה אם הפגיעה בבתי הזיקוק היתה קצת יותר מדוייקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצרר לא גורם לאותו נזק כמו טיל כבד של בין 500 ק"ג לטונה, כמו אלו שפגעו בסורוקה ובמכון. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 30 דקות, hans כתב:

נו, חלש, נו... 

אתה מבלבל בין הסתייגות כי אני לא רוצה לכתוב דברים שאני לא יודע, לבין הטענה הכללית שיש כאן בעיה.

ושוב, ואני אסיים את הדיון על זה כאן, גם במקרי סרטן ״קלים״, שבהם מרפאים חולים בלמעלה מ-90% הצלחה, יש לעצם המחלה אימפקט. וזה לא כמו לחטוף איזה וירוס קליל ולקחת כמה ימים קלבטן וזהו.

• תוכן חדש...