Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, gadik6 כתב:

אתה רוצה להתנצל על הפייק ניוז שאתה מפיץ פה?

לא רחפנים, לא פאנלים, ולא מטוסי 737. סיגריות.

הכנופייה שהוא היה חלק ממנה הבריחה את הדברים האלה. במקרה שלו ספציפית הוא הכניס רק סיגריות.

ממה שאני מבין, אח של זיני מואשם בהברחה של כ-25 ארגזים של סיגריות, וקבלת תרומה לגדוד שלו בתמורה. לא כסף שהלך אליו לכיס, אלא לגדוד בו הוא שירת. מה גם שיש מקורות שאומרים שהסיגריות הוברחו לכל מיני מיליציות שפועלות נגד חמאס, ולא לחמאס עצמו.

חימשו גם מליציות בעזה אז להבריח לשם נשק זה בקטנה?

עכשיו אין ספק שכל מי שנתפס מבריח סחורה לעזה צריך לקבל עונש, רק שהברחת 25 ארגזים של סיגריות זה טיפה בים, בטח ביחס לכל המשאיות שנכנסו לאורך השנתיים עם סיגריות לרצועה, בדמות "סיוע הומניטרי".

אף אחד מאיתנו לא יודע את כל הפרטים. אני סומך על מערכת המשפט שאם עשה ישלם בהתאם למה שעשה.

בסוף יתברר שאו שאח של זיני העלים עין או "התרשל" בפיקוח, או שמישהו עשה עליו סיבוב, וניצל אותו כדי להבריח סחורה.

בוא, איש עסקים בהיקף שלו לא תמים כל כך. על בעל פיצוציה אתה לא יכול לעבוד ככה.

אגב, מישהו סיפר לאחרונה על המשפחה של דוד זיני - הוא לוחם בסיירת מטכ"ל, אח אחד שירת בסיירת גולני, עוד שני אחים, כולל האח המואשם בהברחה, שירתו כלוחמים בגולני. ממש משפחה משיחית.

אין קשר. גם אלחנן טננבאום היה קצין בכיר ולוחם וגונן שגב שיושב על ריגול היה בקורס טיס ובהמשך סרן ביחידת האלפיניסטים.

דווקא מלוחם שמבים את המשמעויות אני מצפה להרבה יותר בתחום הזה לפני שהוא מסייע למי שהורג את חבריו הלוחמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, madmaxx כתב:

זה לא חדש ששוק איכרים בישראל זה בעצם שם קוד ל"עגבנייה פרימיום" :-) ואני לא רוצה אפילו להתחיל עם שוק האיכרים בנמל תל אביב שהוא בכלל שוד לאור היום.

כן. זה לא שוק האיכרים זה שוק היקרים 

• מצחיק 1
פורסם

בקיצור,

ראש שבכ שאח שלו מוכר סיגריות לחמאס, זה קצת לא תקין אבל לא נורא.

ראש שבכ שלמד במימון קרן וקסנר זה בוגד על מלא.

הבנתי נכון?

אגב, ״רק״ כמה פקטות זה מליוני שקלים.

image.thumb.png.f26042907ac49656ee292f1feb956e5e.png

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

לא יודע מה מר זיני עשה או לא עשה. אני יודע דבר אחד. אם הוא הבריח סחורה לעזה תמורת בצע כסף, וזה לא משנה אם זה סיגריות או קונדומים וזה לא משנה אם הוא קנה עם הכסף קבבים לפלוגה.

אתה לא יודע. סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.

אם זאת מילת המפתח. בינתיים, מסיפורים על הברחות של דשן, קולטים ורחפנים, נשארנו עם כמה ארגזים של סיגריות.

מציע לחכות ולראות אם גם לגבי הסיגריות בסוף יתגלה שהוא לא עשה את מה שמייחסים לו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 4 שעות, madmaxx כתב:

זה לא חדש ששוק איכרים בישראל זה בעצם שם קוד ל"עגבנייה פרימיום" :-) ואני לא רוצה אפילו להתחיל עם שוק האיכרים בנמל תל אביב שהוא בכלל שוד לאור היום.

שוק איכרים זה מיתוג של ירקניה פלצנית, זה הכל.

החקלאי משלם מחיר מופקע על דוכן, מתפעל אותו לבד ובסוף נשאר עם כמה אגורות יותר מהמחיר הרגיל.

ולמען הסר ספק, גם הרשתות לא בהכרח חזירים. מדובר במוצר עם פחת עצום וחיי מדף קצרים. אני לא יודע איזה רחוז מהסחורה הולך לפח וכמה עולה לטפל בה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

כשהייתה חמאה במחיר מפוקח נתנו מכסות לתקופות הבעייתיות וקיבלנו חמאה מיובאת מעולה באותו המחיר.

לא לא, אתה טועה.

כשהייתה חמאה במחיר מפוקח לא הייתה חמאה בסופר. רק כשהבינו שאין אז ייבאו קצת.

היום אתה מגיע לסופר ויש לך מבחר כמו אצל הדוד מאמריקה. כיף.

לפני שעה, gadik6 כתב:

אתה רוצה להתנצל על הפייק ניוז שאתה מפיץ פה?

לא רחפנים, לא פאנלים, ולא מטוסי 737. סיגריות.

לא לשכוח מי היה הראשון לזהות:

ואני עדיין טוען שמה שיהיה בסוף זה זה:

ממה שאני מבין, אח של זיני מואשם בהברחה של כ-25 ארגזים של סיגריות, וקבלת תרומה לגדוד שלו בתמורה. לא כסף שהלך אליו לכיס, אלא לגדוד בו הוא שירת. מה גם שיש מקורות שאומרים שהסיגריות הוברחו לכל מיני מיליציות שפועלות נגד חמאס, ולא לחמאס עצמו.

עכשיו אין ספק שכל מי שנתפס מבריח סחורה לעזה צריך לקבל עונש, רק שהברחת 25 ארגזים של סיגריות זה טיפה בים, בטח ביחס לכל המשאיות שנכנסו לאורך השנתיים עם סיגריות לרצועה, בדמות "סיוע הומניטרי".

בסוף יתברר שאו שאח של זיני העלים עין או "התרשל" בפיקוח, או שמישהו עשה עליו סיבוב, וניצל אותו כדי להבריח סחורה.

אגב, מישהו סיפר לאחרונה על המשפחה של דוד זיני - הוא לוחם בסיירת מטכ"ל, אח אחד שירת בסיירת גולני, עוד שני אחים, כולל האח המואשם בהברחה, שירתו כלוחמים בגולני. ממש משפחה משיחית.

מה שאתה עושה פה זה מהלך שמאל קלאסי.

גם אם הוא הבריח נייח טואלט, הוא *הבריח*. שי*דיין.

אתה לא יכול מצד אחד להגיד "צריך להרעיב את עזה" מצד שני לזרום עם הברחה כי זה "רק סיגריות".

מצד שני, נותן פה קרדיט לזיני מהשב"כ - המהלך שלו הפיל את בצלאל. הפחד מה"משיחיות" יכול ללכת לפח.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתה לא יודע. סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.

אם זאת מילת המפתח. בינתיים, מסיפורים על הברחות של דשן, קולטים ורחפנים, נשארנו עם כמה ארגזים של סיגריות.

מציע לחכות ולראות אם גם לגבי הסיגריות בסוף יתגלה שהוא לא עשה את מה שמייחסים לו.

על מה אנחנו מסכימים? שעומדת לו חזקת החפות? כן על זה אנחנו מסכימים, גם אם לא נסכים על זה זה החוק מה לעשות.
חוץ מזה אנחנו לא מסכימים על שום דבר כי אתה הלכת צעד קדימה, אמרת גם אם הוא יואשם בהברחת סיגריות זה כלום ושום דבר.
לכל היותר ממש רובין הוד מודרני, מבריח סחורה לעזה כדי לעשות על האש לפלוגה.

אם זו צורת החשיבה שלך (שמאוד מתאימה לצורת החשיבה של תומכי המלך שלא רואים בשחיתות שום בעיה) יש לך סטנדרטים של מושחת, ואם זה המצב חבל על הדיון, כי אנשים מושחתים לא השתכנעו שהם עושים משהו לא בסדר.
בדיוק כמו המלך ביבי שלנו שמבחינתו אין שום בעיה בלקבל מתנות בשווי מאות אלפי שקלים מ"החברים" המיליונרים שלו. "מותר לקבל מתנות מחברים". אדם מושחת הוא משוחת, ורק בית סוהר אולי יגרום לו להבין שהוא עשה משהו לא בסדר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

סובייט החלב

אויש נו שוב הקרינג' של עידן?

הוא גם טועה בסרטון שלו לגבי הדבש ומחיר הדבש באירופה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

ממה שאני מבין, אח של זיני מואשם בהברחה של כ-25 ארגזים של סיגריות, וקבלת תרומה לגדוד שלו בתמורה. לא כסף שהלך אליו לכיס, אלא לגדוד בו הוא שירת.

תרומה לגדוד, אה? 🤣

על פי כתב האישום, זיני קיבל הצעת שוחד להעברת סחורות לרצועה בתמורה לחלק מהרווחים. בחיפוש בביתו נתפס סכום מזומן של כ-180 אלף ש"ח, ובחקירתו הוא טען שהכסף יועד בכלל כתרומה לעמותה של היחידה הצבאית שלו.

"אדוני השופט! אדוני השופט! זאת האמת וכל האמת, אז למה אתה לי בית סוהר רושם? אינני אשם, אינני אשם."

בדיחה.

לפני שעה, gadik6 כתב:

אהוד ברק הוא לא רק מפקד סיירת מטכ"ל לשעבר, אלא החייל המעוטר ביותר בתולדות המדינה. אז לפי ההיגיון שלך, אסור לך להגיד עליו אפילו מילת ביקורת אחת.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שאתה עושה פה זה מהלך שמאל קלאסי.

גם אם הוא הבריח נייח טואלט, הוא *הבריח*. שי*דיין.

אתה לא יכול מצד אחד להגיד "צריך להרעיב את עזה" מצד שני לזרום עם הברחה כי זה "רק סיגריות".

נתחיל מזה שהטענה שלי היא שבסוף יתגלה שהוא לא הבריח בעצמו סיגריות עבור כסף.

עכשיו אף אחד לא "זורם" עם הברחות, אבל יש הבדל בין הברחה של אמצעי לחימה או דברים כמו רחפנים ודשן, לבין הברחה של סיגריות.

אז להוסיף סעיף לכתב האישום, שהעונש עליו הוא מוות או מאסר עולם, כמדומני, כאשר יש מאות אם לא אלפי מקרים כאלו, זה הזוי, ומראה שמנסים פה בכח לפגוע בדוד זיני, דרך אחיו.

למה החברים מהגדסר הבדואי לא קיבלו את הסעיף הזה, למרות ששם זה היה יותר מסיגריות?

לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

חוץ מזה אנחנו לא מסכימים על שום דבר כי אתה הלכת צעד קדימה, אמרת גם אם הוא יואשם בהברחת סיגריות זה כלום ושום דבר.

איפה אמרתי את זה בדיוק?

אני אמרתי שבסוף יתגלה שהוא לא עשה את זה, כלומר לא הבריח סיגריות בגלל בצע כסף, בדיוק כמו שמפרשה בטחונית חמורה, והברחה של אמצעי לחימה, זה ירד לסיגריות.

לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

לכל היותר ממש רובין הוד מודרני, מבריח סחורה לעזה כדי לעשות על האש לפלוגה.

גם שוד זה שוד, נכון?

אם מישהי גונבת אוכל מהסופר כי אין לה כסף להאכיל את הילדים שלה, זה בדיוק כמו מישהו שהולך למחסני חשמל ומרים טלוויזיה.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

על פי כתב האישום, זיני קיבל הצעת שוחד להעברת סחורות לרצועה בתמורה לחלק מהרווחים. בחיפוש בביתו נתפס סכום מזומן של כ-180 אלף ש"ח, ובחקירתו הוא טען שהכסף יועד בכלל כתרומה לעמותה של היחידה הצבאית שלו.

נראה לי שאתה מתבלבל עם המרגל מפיקוד דרום, שאצלו מצאו סכום דומה בביתו.

אם אתה כותב דברים, אז תעלה את החלק הרלוונטי של כתב האישום, או הפרוטוקולים של החקירה, בהם זה מצוין.

פורסם

כולנו בסוף נצטרך להתנצל בפני בצלאל זיני.

הוא פשוט היה הראשון במחנה שלו שהתפקח מחלום הריביירה של טראמפ והבין שטרנספר לא הולך לקרות בזמן הקורב.

אז הוא החליט לחסל את העזתים בסרטן ריאות. ועל הדרך להרוויח מזה קומזיץ לפלוגה.

המשאית עם הצל״שים בדרך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

אז להוסיף סעיף לכתב האישום, שהעונש עליו הוא מוות או מאסר עולם, כמדומני, כאשר יש מאות אם לא אלפי מקרים כאלו, זה הזוי, ומראה שמנסים פה בכח לפגוע בדוד זיני, דרך אחיו.

עם זה אני מסכים איתך. 

לא מסכים עם כל היתר, והכנסת הבלבולי מוח של "זה רק סיגריות" שקול מבחינתי לחרטוטים שאיימן עודה ואחמד טיבי מבלבלים תמוח לאנשי ה"רק לא ביבי" שאוכלים את השקרים שלהם.

תהיה אמיתי ואל תביא לי פה תירוצים - הם ידעו שעולה על השיירה שלהם משהו שלא אמור לעלות וזרמו עם זה. זהו.

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

לא כתבתי פה את דעתי על רפורמת החלב, כי אני פשוט לא מכיר את הפרטים. אבל נראה לי שזה מייצג בדיוק את ההתנגדות שעולה בי כלפי כל דבר שמגיע מסמוטריץ ומהממשלה הזו. 

image.thumb.png.b7167780662e54106fed021dc0af780f.png

ואתה מראה פה שוב למה המדינה במצב חרא.

אתה לא יודע מה הרפורמה, אתה לא יודע כמה זמן אנשי האוצר עבדו עליה, אבל היי סמוטריץ מעביר אותה אז היא חרא.

אם ליברמן היה מעביר אותה היא הייתה טובה כי ביבי לא ראש הממשלה.

הרפורמה הזאת טובה לאזרחים, התלונה היחידה שצריכה להיות היא שסמוטריץ עושה את זה בגלל השנת בחירות, בדיוק כמו שמירי רקב מכניסה את אובר או פותחת האב לוויז (שני מהלכים שיקלו על האזרח).

לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

אם מישהי גונבת אוכל מהסופר כי אין לה כסף להאכיל את הילדים שלה, זה בדיוק כמו מישהו שהולך למחסני חשמל ומרים טלוויזיה.

די נו בחייאת גדי איזה תגובה מטומטמת, תשאיר את זה לברדוגו וחברים שלו.

אם היית אומר לי שהבן אדם הבריח תמ"ל כי הוא שמע על כמה אמהות שלא מצליחות להאכיל תינוקות הייתי נותן לו צל"ש בעצמי.

אם כבר אתה עושה השוואה - האם מישהי שגנבה אוכל לילדים שווה לצעירים בדואים בני 24 שפרצו לקיוסק לגנוב בקבוקי וודקה וסיגריות. לא, זה לא אותו דבר, אחת צריכה לקבל עזרה והאחרים צריכים 12 שנה בכלא.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לא מסכים עם כל היתר, והכנסת הבלבולי מוח של "זה רק סיגריות" שקול מבחינתי לחרטוטים שאיימן עודה ואחמד טיבי מבלבלים תמוח לאנשי ה"רק לא ביבי" שאוכלים את השקרים שלהם.

אם זה לא "רק סיגריות" אז למה הצבא עוצם עיניים שנתיים על הברחות כאלו?

למה החיילים מהגדסר הבדואי קיבלו סעיפי אישום הרבה פחות חמורים, כאשר הם הבריחו בסכום דומה, ולא רק סיגריות?

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

תהיה אמיתי ואל תביא לי פה תירוצים - הם ידעו שעולה על השיירה שלהם משהו שלא אמור לעלות וזרמו עם זה. זהו.

מאיפה אתה יודע מה הם ידעו ומה לא ידעו?

מאוד קל לשבת מאחורי מסך ולספר על ה"שיירה שלהם". ראית בשטח איך השיירות האלו מתנהלות, אתה חושב שזה ברמה של בידוק בטחוני בנתב"ג?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

נתחיל מזה שהטענה שלי היא שבסוף יתגלה שהוא לא הבריח בעצמו סיגריות עבור כסף.

עכשיו אף אחד לא "זורם" עם הברחות, אבל יש הבדל בין הברחה של אמצעי לחימה או דברים כמו רחפנים ודשן, לבין הברחה של סיגריות.

תפסו אצלו 180 אלף שקל במזומן, נכון?

אז הוא לא הבריח בעצמו את הסיגריות, אבל הכסף כן הגיע אליו. ממש טוני סופרנו.

איך מנסים לפגוע בדוד זיני דרך אחיו? הוא זה שהחמיר את הפיקוח על ההברחות ואחיו נתפס.

הרי הוא לא חשוד בכלום, נכון?

החברים מהגסדר וכל מי שבמשך השנים מכר והבריח ציוד צבאי לעבריינים צריך לקבל את הסעיף הזה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא יודע מה הרפורמה, אתה לא יודע כמה זמן אנשי האוצר עבדו עליה, אבל היי סמוטריץ מעביר אותה אז היא חרא.

באמת מתנצל שאני מפקפק במקצועיות של השר שכבר שלוש שנים מחריב את הכלכלה ושהתוכנית הכלכלית שלו היא ״בחוקותי תלכו״.

רפורמה עושים בחקיקה. אין קשר בין החלב לתקציב ולדחוף רפורמה כזו לחוק ההסדרים (שקשור לתקציב המדינה) זה אילתור בשיטת הקומבינה והשקשוקה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...