Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

אגב, מה דעתך? ממה שאתה מבין מגיע להם לזכות במשפט?

כשאני אהיה שופט בבית המשפט שמכניס 50 אלף שקל ומקבל את כל הראיות אגיד לך אם מגיע להם לזכות או לא.

אני רק אגיד כאזרח מהשורה שכל הפרשייה הזאת מסריחה משני הצדדים - הם כנראה לא תמימים לגמרי אבל כנראה גם שעשו עליהם מהלך להגדיל את האירוע.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

טוב אחי

שוב לא הבנת.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

מפעל הג'ובים הלאומי דואג יפה לחברים שלו, עם או בלי משכורת.

אכן.

הכעס של אנשי השמאל/מרכז/רק לא ביבי זה שהם לא מצליחים להגיע לתפקידים האלה כדי לדאוג לחברים שלהם, זה הכל.

כשדואגים לאיזה תת אלוף מהקליקה זה בסדר כשדואגים לקבלן ליכודניק זה לא. זה הכל מבחינתם.

• משעמם 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

כשאני אהיה שופט בבית המשפט שמכניס 50 אלף שקל ומקבל את כל הראיות אגיד לך אם מגיע להם לזכות או לא.

אני רק אגיד כאזרח מהשורה שכל הפרשייה הזאת מסריחה משני הצדדים - הם כנראה לא תמימים לגמרי אבל כנראה גם שעשו עליהם מהלך להגדיל את האירוע

התשובה שלך לגיטימית לגמרי, בלי ציניות.

מצד שני, באת לכאן לדיון פוליטי, אתה מביע את הדעה שלך פה ושם - הבעת דעה די נחרצת על זה שמה שברקת עושה הוא לגיטימי - זה לא רלוונטי מבחינתך אם הוא תומך בצד ה׳נכון׳ או ב׳צד הלא נכון׳? אתה לא שואל את עצמך מי באמת היה לא בסדר ובמה?

המנטרה של ׳כולם אשמים׳, מעבר לזה שזה מעייף כמשתמשים בה לכל דבר, לא באמת נותנת לך להגיע לשום מסקנה - אז למה זה טוב?

ואני רוצה להדגיש - ׳כולם חארות׳ זה ממש לא זהה ל׳כנראה שאף אחד לא מלאך׳, שעל זה אני מסכים איתך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

מעניין אותי לשמוע את דעתך על כלא התנינים.

אני הדובר של בן גביר?

אם הוא אכן הציע את זה (סליחה שאני לא מאמין למילה של כתבי ערוץ 13), אז זה רעיון מטומטם.  

מעבר לעובדה שמספר המחבלים שברחו מהכלא הוא זניח, יש דרכים יותר זולות ויעילות מתנינים.

אבל אתייחס לחלק השני של ההודעה שלך - לך זה אולי ישמע מצחיק, אבל לי זה נשמע שהמדינה מנוהלת על ידי בג"צ והיועצת המשפטית לממשלה.

אחד התפקידים של היועץ המשפטי זה להיות היועץ המשפטי של הרשות המבצעת ולייצג אותה בערכאות ממשלתיות.

מהצד זה נראה שהיא עושה בדיוק את ההיפך - ייצוג נגד הממשלה. 

ניכר שהיא לא רוצה או לא יכולה למלא את תפקידה, עקב חוסר הסכמה מוחלט עם כל מה שהממשלה עושה. למה לעזאזל היא מתעקשת להישאר בתפקידה?

וחסוך ממני בבקשה את "שומרת הסף" של הדמוקרטיה. יש כבר מספיק סיפורים בהם היא שומרת בעיקר על עצמה ועל חברים שלה, למשל פרשת הפצ"רית, וכל ההתנהלות שלה מול המשטרה וצה"ל.

ובאיזה קטע בכלל היא חושבת שיש לה "רשות" לדחוף את האף שלה למינוי ראש השב"כ, בטענה מגוחכת של ניגוד עניינים, או לדחוף להדחת שר שנבחר בבחירות דמוקרטיות, בלי שהוגש נגדו שום כתב אישום או אפילו חקירה/חשד?

כנ"ל לגבי בג"צ - מסתבר שעמית הצדיק לא כזה צדיק, ועל דעת המיעוט שלו בפרשת זיני אני בכלל לא מדבר.

מה שיותר הזוי זה שהכל שפיט - עשרות אם לא מאות עתירות, לפעמים של או בשם גופים זרים, שמציפים את בג"צ, הכל בשם הניסיון לתקוע מקלות בגלגלים של הממשלה או אף לחתור תחת המדינה, וכולם סבבה עם זה.

לסגור יחידה צבאית, שהיועץ המשפטי קבע בעבר שזה "כשר"?   לא עובר בג"צ.

מינוי ראש שב"כ?   בקושי עובר בג"צ.

החלטות מבצעיות של הצבא, בדבר התמודדות עם מחבלים או אלימות בגבולות המדינה?   גם פה בג"צ דוחף את האף.

זה אשכרה הגולם שקם על יוצרו - אין שום דבר שבג"צ לא יכול להתערב פה - לא החלטות ממשלה, לא החלטות מבצעיות/אסטרטגיות של הצבא, לא הדחה של פקידים, כלום.

אבל מצד שני, על בג"צ עצמו אין באמת שום פיקוח. כלום. 

להדיח שר בממשלה?   בקטנה, צריך רק שהיועצת המשפטית תשרוק.

להדיח שופט עליון?   זה רק אם המשיח יגיע על חמור מעופף.

אחרי זה יספרו לנו שהיי, הימין בשלטון מה אתם בוכים. אז זה לא הימין בשלטון, זה בג"צ בשלטון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אחרי זה יספרו לנו שהיי, הימין בשלטון מה אתם בוכים. אז זה לא הימין בשלטון, זה בג"צ בשלטון.

בגצ יצא למלחמ הבאיראן, המשיך 3 שנים את המלחמה בעזה, החליט להכיר בסומלילנד? בגצ מחליט אם להעלות מיסים לאזרחי ישראל? כמה ימי מילואים אתה תעשה ב-2026, עד שנגיע לצנחון המוחלט? 

וחסוך ממני בבקשה את "שומרת הסף" של הדמוקרטיה. יש כבר מספיק סיפורים בהם היא שומרת בעיקר על עצמה ועל חברים שלה, למשל פרשת הפצ"רית, וכל ההתנהלות שלה מול המשטרה וצה"ל.

על איזה חברים היא הגנה בפרשת הפצרית? עובדות, בבקשה. לא משהו שברדוגו ומגל סיפרו, אבל נכון לעתה אין בו בדל של אמת.

לא החלטות מבצעיות/אסטרטגיות של הצבא

משפטנים תמיד היו מעורבים בהחלטות של הצבא, כדי שיהיה אפשר לספר שזה הצבא הכי מוסרי בעולם ולמנוע הגשת כתבי אישום נגד ההנהגה הישראלית וחיילי צהל בהאג או כל מקום אחר. לצערי הפלסטר הזה הפסיק להחזיק.

עריכה: תראה מה בגצ האלו עשו קצת לפני המלחמה! 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, SurfHigh כתב:

תחשוב על עסק, היה מגיע עובד "שלא מושך משכורת", אבל רק יושב, שותה קפה, יוצא להסתובב וכותב בקארספורום. 

הייתי חייב…

׳תחשוב על עסק, היה מגיע עובד ״שמושך משכורת״, אבל רק יושב, שותה קפה, יוצא להסתובב וכותב בקארספורום.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

בגצ יצא למלחמ הבאיראן, 

אף אחד לא אומר שבג"צ מקבל החלטות במקום הממשלה, אלא שהוא מתערב בכל אספקט של ניהול מדיני, צבאי וכדומה.

אין דבר למעשה שהוא לא יכול לפסול, כי הכל שפיט. גם חוקי יסוד מסתבר.

לגבי התקיפה באיראן - אתה יודע איך עובד בג"צ או שצריך להסביר לך?

קצת קשה "להגיש" בג"צ על מבצע שנשמר בסוד עד הרגע האחרון.

על איזה חברים היא הגנה בפרשת הפצרית? עובדות, בבקשה. לא משהו שברדוגו ומגל סיפרו, אבל נכון לעתה אין בו בדל של אמת.

עובדות אתה רוצה?

היא שיקרה ליועצת המשפטית של משרד המשפטים ולבג"צ, בנוגע למניעותו של חגי הרוש, העוזר שלה, בחקירה של הפצ"רית.

אותו חגי הרוש הודיע על מניעותו עוד בתחילת הפרשה, כי הוא הבין שהוא בניגוד עניינים, אבל היועצת המשפטית המשיכה לנסות לבחוש בחקירה.

על הפנייה שלה לרמטכ"ל, והניסיון להוציא את החקירה מלהב 433 שמעת?

מסתבר שלהב 433 מספיק טובה כדי לחקור ראש ממשלה, אבל משום מה לא מספיק טובה לחקור את הפצ"רית.

ואחרי זה הניסיון המפתיע לתפור תיק לראש להב 433, ממש במקרה אחרי שהוא לא "התיישר" עם היועצת המשפטית. צריך להיות או מטומטם או עיוור כדי לפספס את הסרחון פה.

אני כבר לא מדבר על זה שהיא התערבה בחקירה מרגע שנודע לה על הסיפור, במקום למנוע את עצמה. זה הרי ממש מפתיע שאת מני בנימין או "חשודים" בכירים אחרים עוצרים בהפתעה, כמעט עם אקדחים שלופים, אבל את הפצ"רית אף אחד לא חשב לעצור מיד עם התפוצצות הפרשה. נתנו לה זמן לנסות לטייל את הפרשה.

משפטנים תמיד היו מעורבים בהחלטות של הצבא, כדי שיהיה אפשר לספר שזה הצבא הכי מוסרי בעולם ולמנוע הגשת כתבי אישום נגד ההנהגה הישראלית וחיילי צהל בהאג או כל מקום אחר. לצערי הפלסטר הזה הפסיק להחזיק.

כן, ראינו כמה זה עזר לאולמרט ולציפי לבני.

זה סיפורים שאתם אוהבים לספר לעצמם, בפועל המעורבות של אותם "משפטנים" לא רלוונטית בכלל להחלטה להגיש או לא להגיש כתבי אישום בחו"ל, בין אם זה בבית הדין הבינלאומי ובין אם זה במדינות ריבוניות.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 40 דקות, gadik6 כתב:

אני הדובר של בן גביר?

אם הוא אכן הציע את זה (סליחה שאני לא מאמין למילה של כתבי ערוץ 13), אז זה רעיון מטומטם.  

מעבר לעובדה שמספר המחבלים שברחו מהכלא הוא זניח, יש דרכים יותר זולות ויעילות מתנינים.

אבל אתייחס לחלק השני של ההודעה שלך - לך זה אולי ישמע מצחיק, אבל לי זה נשמע שהמדינה מנוהלת על ידי בג"צ והיועצת המשפטית לממשלה.

אחד התפקידים של היועץ המשפטי זה להיות היועץ המשפטי של הרשות המבצעת ולייצג אותה בערכאות ממשלתיות.

מהצד זה נראה שהיא עושה בדיוק את ההיפך - ייצוג נגד הממשלה. 

ניכר שהיא לא רוצה או לא יכולה למלא את תפקידה, עקב חוסר הסכמה מוחלט עם כל מה שהממשלה עושה. למה לעזאזל היא מתעקשת להישאר בתפקידה?

ובאיזה קטע בכלל היא חושבת שיש לה "רשות" לדחוף את האף שלה למינוי ראש השב"כ, בטענה מגוחכת של ניגוד עניינים, או לדחוף להדחת שר שנבחר בבחירות דמוקרטיות, בלי שהוגש נגדו שום כתב אישום או אפילו חקירה/חשד?

כנ"ל לגבי בג"צ - מסתבר שעמית הצדיק לא כזה צדיק, ועל דעת המיעוט שלו בפרשת זיני אני בכלל לא מדבר.

מה שיותר הזוי זה שהכל שפיט - עשרות אם לא מאות עתירות, לפעמים של או בשם גופים זרים, שמציפים את בג"צ, הכל בשם הניסיון לתקוע מקלות בגלגלים של הממשלה או אף לחתור תחת המדינה, וכולם סבבה עם זה.

לסגור יחידה צבאית, שהיועץ המשפטי קבע בעבר שזה "כשר"?   לא עובר בג"צ.

מינוי ראש שב"כ?   בקושי עובר בג"צ.

החלטות מבצעיות של הצבא, בדבר התמודדות עם מחבלים או אלימות בגבולות המדינה?   גם פה בג"צ דוחף את האף.

זה אשכרה הגולם שקם על יוצרו - אין שום דבר שבג"צ לא יכול להתערב פה - לא החלטות ממשלה, לא החלטות מבצעיות/אסטרטגיות של הצבא, לא הדחה של פקידים, כלום.

אבל מצד שני, על בג"צ עצמו אין באמת שום פיקוח. כלום. 

להדיח שר בממשלה?   בקטנה, צריך רק שהיועצת המשפטית תשרוק.

להדיח שופט עליון?   זה רק אם המשיח יגיע על חמור מעופף.

כתבת הרבה דברים, תביא עובדות, לא פרשנויות.

עד אז, תסביר לי מדוע הממשלה הימנית על מלא מלא על אמת, לא מפנה את חאן אל אחמר? 

בג"צ קבע שאין מניעה וצריך לפנות. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 51 דקות, gadik6 כתב:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

אף אחד לא אומר שבג"צ מקבל החלטות במקום הממשלה,

..

לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה בג"צ בשלטון.

..

לפני 23 דקות, gadik6 כתב:

לגבי התקיפה באיראן - אתה יודע איך עובד בג"צ או שצריך להסביר לך?

אני לא חושב שאתה צריך להסביר לי איך עובד בגצ, אח שלי המתנשא, אלא לעצמך. את הטענה שלך כאילו "בגצ בשלטון" פרקנו ביחד תוך שתי תגובות, ודיאלוג קצר. עכשיו אתה יכול לשבת עם עצמך ולתהות למה אתה חוזר על סיסמאות שאין מאחוריהן כלום ואפילו אתה בעצמך לא מסכים איתן כל כך, מסתבר.

לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

עובדות אתה רוצה?

היא מואשמת כרגע במשהו? נחקרת? חשודה? או שברדוגו ומגל אומרים שהיא קקי ופיפי?

לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

זה סיפורים שאתם אוהבים לספר לעצמם,

מי זה "אתם", אח שלנו? אני לדעתך נמצא בפורום של השמאלנים ששולטים במדינה דרך בגצ, והייתי שותף להחלטה לערב ייעוץ משפטי בקבלת החלטות בדרגים שונים בצבא?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

והייתי שותף להחלטה לערב ייעוץ משפטי בקבלת החלטות בדרגים שונים בצבא?

באמת לא הבנתי איפה היית באותה הפגישה. זה עליך.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

בטענה מגוחכת של ניגוד עניינים

לדעתך אין לביבי ניגוד עניינים במינוי של ראש השב״כ?

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

את הטענה שלך כאילו "בגצ בשלטון" פרקנו ביחד תוך שתי תגובות, ודיאלוג קצר. עכשיו אתה יכול לשבת עם עצמך ולתהות למה אתה חוזר על סיסמאות שאין מאחוריהן כלום ואפילו אתה בעצמך לא מסכים איתן כל כך, מסתבר.

אתה לא פירקת כלום. לקחת 2 מילים או משפט, וניסית להוציא אותו מההקשר, כאילו זה קורס פסיכומרי - "הנה, כתבת שהממשלה קיבלה החלטה בעצמה, מש"ל, בגצ לא בשלטון".

כאילו שלא הסברתי באותה ההודעה מה הכוונה שלי.

זה לא שיעור באוניברסיטה, לא צריך להיות טרחן.

היא מואשמת כרגע במשהו? נחקרת? חשודה? או שברדוגו ומגל אומרים שהיא קקי ופיפי?

תכתוב שוב ברדודו ומגל, זה יעשה אותך מגניב.

עדיף אורי משגב וברק רביד, שמספרים לנו איזה איפור שרה שמה היום.

היא שיקרה לבג"צ וליועצת המשפטית של משרד המשפטים. זה עובדה ראשונה.

עובדה שניה זה שנקבע שהיא, וכל הפמליה שלה, נמצאים בניגוד עניינים בפרשה, אבל זה לא הפריע לסגן שלה לפנות לניצב בלט לפני כמה ימים, ולבקש עדכון על החקירה, לכאורה. 

אתה רוצה להמשיך לטמון את הראש בחול ולספר שהכל בסדר כי היא עוד לא הואשמה?   בסדר, אז חכה קצת.

מי זה "אתם", אח שלנו? אני לדעתך נמצא בפורום של השמאלנים ששולטים במדינה דרך בגצ, והייתי שותף להחלטה לערב ייעוץ משפטי בקבלת החלטות בדרגים שונים בצבא?

לדעתי אתה נמצא בפורום של חלב נטול לקטוז, רק מה הקשר?

אתה כתבת משהו על זה שיועצים משפטיים מעורבים מאז ומתמיד בהחלטות של הצבא, על מנת להימנע מסנקציות או כתבי אישום בינלאומיים. על זה אני הגבתי.

מה הקשר בין זה לבין הבדיחה שלך?

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

אתה לא פירקת כלום. לקחת 2 מילים או משפט, וניסית להוציא אותו מההקשר, כאילו זה קורס פסיכומרי - "הנה, כתבת שהממשלה קיבלה החלטה בעצמה, מש"ל, בגצ לא בשלטון".

כאילו שלא הסברתי באותה ההודעה מה הכוונה שלי.

פירק לגמרי.

מי שטוען שבג״צ שולט במדינה הוא או בור או אידיוט או בעל אינטרס.

בג״צ פסל מעט מאוד חוקים בעשרות שנים. לא בדקתי, אבל לדעתי בממוצע פחות מאחד לשנה.

אני די בטוח שאם היית מסתכל על המקרים הספציפיים שהוא פסל, היית מסכים עם שלושת רבעי מהמקרים - בהנחה שאתה לא בא להתווכח לשם הויכוח. אם אתה רוצה, אפשר לעבור מקרה מקרה ולדבר עליהם.

לגבי החלטות ממשלה שבג״צ דחף את האף כלשונך - אשמח אם תענה לי בבקשה האם לדעתך יש לביבי ניגוד עניינים במינוי של ראש השב״כ או לא ונוכל להמשיך משם.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

המדינה מנוהלת על ידי הממשלה שכפופה לחוקים שהכנסת קבעה. 

כשהממשלה שמה ז על החוקים (או שהקואליציה מנסה להעביר חוקים שסותרים חוקים קיימים ואין לה רוב לשנות אותם) ישימו לה ברקס.

לפני כשעה, פינדר כתב:

הוא טוען ש 13 מטומטם בשבילו אז אתה מביא לו את 14?

עוד מעט תצטט את ואטורי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

אז אתה מביא לו את 14?

הבאתי לו את כבוד השר בכבודו ובעצמו ובמו פיו מדבר על התנינים. כמובן שהוא בוחר בערוץ הבית שלו 14.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...