Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם "לנהל" זה לחרטט למרוח ולדחות כל דבר אפשרי אז הוא המועמד המושלם לתפקיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

לדעתי האישית, מדינה פלסטינית היתה תמיד תנאי הכרחי אך לא מספיק, אם באמת רוצים שלום באיזור.

איך מישהו עם שכל על הכתפיים יכול עוד לכתוב משהו כזה ב-2025... עיוורון שלא ייאמן.

עריכה וחידוד:

בעצם זה אפשרי, בתנאי שהשמדת את העם היהודי. יחזרו לרטש האחד את השני כמיטב המסורת הברברית-שבטית, יש שקוראים לזה שלום.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • משעמם 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, hans כתב:

איך מישהו עם שכל על הכתפיים יכול עוד לכתוב משהו כזה ב-2025... עיוורון שלא ייאמן.

כשכתבתי ״אך לא מספיק״ זה כולל מוכנות של הפלסטינים להתפרק לגמרי מכל מה שקשור לטרור.

כתבתי כבר כמה פעמים, שלדעתי האפשרות היחידה לשלום פה היתה מדינה פלסטינית במקביל לישראל וגם שלדעתי עברנו את הנקודה שבה זה היה יכול להתממש. גם מהצד הישראלי וגם מהצד הפלסטיני.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • לא הבנתי... 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדינה פלסטינית זה פיקציה, הם לא רוצים ולא יכולים להיות מדינה. 

אישית אני מאמין שיש להם זכות להגדרה כעם, רק שיותר מדי גורמי חוץ רוכבים על הזכות הזאת במטרה לפגוע בנוכחות של ארה"ב והמערב במזה"ת ומשתמשים בישראל כאויב משותף של כל המוסלמים בשביל לשמור על יציבות השלטון במדינות שלהם. כולם יודעים שהזכויות של הפלסטינים מעניינות יותר סטודנטים עם שיער סגול מאשר את המשטרים של קטאר, אירן, טורקיה, סעודיה וכו'. כל עוד האינטרסים הגדולים האלה מרוויחים מה "התנגדות" הפלסטינית בחיים לא תהיה להם מדינה. 

פורסם

הויכוח על כן\לא מדינה פלסטינית הוא נחמד. אבל הוא כרגע לא כל כך בידיים שלנו.

כרגע ארצות הברית ושאר מדינות האיזור דוחפות את העגלה לכיוון הזה ומהלך שמתחילים, גם אם לא מתכוונים לסיים אותו, יכול להמשיך מכח האינרציה.

נגיד שטראמפ יסכים למרוח את זה, אבל בעוד 3 שנים יגיע נשיא דמוקרטי שמבחינתו טראמפ כבר נתן לגיטימציה למדינה פלסטינית והוא פשוט ימשיך עם היוזמה הזו. וזה רק תרחיש אחד אפשרי.

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ה-7 באוקטובר היה רגע היסטורי שיכל לשנות כאן הכל מהקצה לקצה, אבל לצערנו מי שמחזיק במושכות הוא לא בן גוריון אלא סוחר רהיטים שמוכן למכור את המדינה תמורות החירות שלו. אדם שנרמל כל רעה חולה אפשרית, רק כדי להמשיך להחזיק בתפקיד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, madmaxx כתב:

אבל לצערנו מי שמחזיק במושכות הוא לא בן גוריון אלא סוחר רהיטים 

מי שבחר בסוחר רהיטים, קיבל כבר כמעט 2000 ארונות.

גם אלו שלא בחרו בו, קיבלו ארונות.

*עריכה. זה רק מהשנתיים האחרונות וגם אז, זה 1200 מתוכם ביום אחד. אני כבר לא מדבר על כמה ארונות נוספים מהשריפה בכרמל, ממירון וכבר לא זוכר אפילו מה עוד. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

הויכוח על כן\לא מדינה פלסטינית הוא נחמד. אבל הוא כרגע לא כל כך בידיים שלנו

אבל זה אף פעם לא היה בידיים שלנו. 

גם אם הציבור הישראלי היה בעד הקמת מדינה פלסטינית, זה לא היה קורה. 

המנהיגים שלנו סתם משחקים אותה כאילו זה משהו שהם שולטים בו וזה מחזק את הפופולריות שלהם. 

לדעתי המהלך של אמריקה לא יוביל לשום דבר חדש לפלסטינים ולנו. כל המטרה זה הבטחות בשביל עסקים עם מדינות המפרץ. 

פורסם (נערך)

אני דווקא בעד מדינה פלסטינית. 

שאין לה שום גבול עם ישראל. 

ושהמרחק בינה לבין ישראל גדול עשרות מונים מטווח יעיל של רקטות זולות. 

הבעייה היא שהאו"ם מאד לא ירצה את זה, כי הם יאבדו כל כך הרבה כספי מימון.

שמעתי שתימן מאד אוהבים את הפלסטינים, מספיק בשביל לירות עלינו במהלך המלחמה- אני מציע להקים את פלסטין שם, הם יתקבלו בזרועות פתוחות נראה לי. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מעניין 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל פתרון שיעצור את הסכסוך לא יתקבל. יעשו קולות של איזה יופי כל הכבוד אבל מאחורי הקלעים יכולם בלי יוצא מן הכלל יעשו הכל כדי שזה לא יתממש.

והנה ראש הממשלה מודיע שיהיו בחירות עד סוף השנה, וכבר מבטיח לנו שאם נבחר בו, לא תהיה מדינה פלסטינית. האמת, בזה אני מאמין לו כי הוא אלוף בלמרוח ולדחות ולעכב דברים. את השביעי באוקטובר הוא הצליח למרוח במשך כ"כ הרבה שנים באמצעות כל הכסף הקטארי...

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

והנה ראש הממשלה מודיע שיהיו בחירות עד סוף השנה

סליחה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה:

ספוילר

*ראש הממשלה בנימין נתניהו בפתח ישיבת הממשלה: ״ההתנגדות שלנו למדינה פלסטינית בשטח כלשהו לא השתנתה. עזה תפורז והחמאס יתפרק מנשקו בדרך הקלה או בדרך הקשה. אני לא זקוק לחיזוקים וציוצים והרצאות מצד איש״*

"אנחנו בשנת בחירות. הבחירות יתקיימו עד סוף השנה, אנחנו יודעים את זה, ואני מניח שבסוף השנה. אבל בתקופה הזאת של שנת בחירות אנחנו עדים למתקפת פריימריז, גם מתוך הליכוד וגם מחוץ לה. הנושאים שדנים בהם כל הזמן במתקפת ציוצים, שאני לא זוכר בנושאים ביטחוניים קודם כל; ׳אני אמרתי, אני עשיתי, אני עדכנתי', וגם בנושאים שקשורים בביטחון הלאומי שלנו. אני מזכיר שהנושאים הללו נקבעים בתיאום עם ראש הממשלה, שהוא אחראי לזה. 

עכשיו אני רוצה להתייחס לשני נושאים ספציפיים:

הנושא הראשון - הנושא של ׳אי פירוז׳ לכאורה של החלק בעזה שנמצא בידי החמאס. לא יהיה דבר כזה. גם בתוכנית 20 הנקודות, ובכל דבר אחר, השטח הזה יפורז וחמאס יתפרק מנשקו. או שזה יקרה בדרך הקלה או שזה יקרה בדרך הקשה. כך אמרתי אני וכך אמר גם הנשיא טראמפ.

ובאשר למדינה פלסטינית - ההתנגדות שלנו למדינה פלסטינית בשטח כלשהו ממערב לירדן, ההתנגדות הזאת קיימת ושרירה ולא השתנתה כהוא זה. 

אני הודף את הניסיונות הללו כבר עשרות שנים ועושה את זה גם מול לחצים מחוץ וגם מול לחצים מבית. אז אני לא זקוק לחיזוקים וציוצים והרצאות מצד איש.

לאחרונה אנחנו עדים לשני סוגים של התפרעויות שאנחנו דוחים מכל וכל. אחד זה ההתפרעויות נגד נבחרי ציבור באשר הם, והייתה אלימות כזאת נגד חברנו רק אתמול, חבר הכנסת בן צור. זה מיעוט קטן מאוד, הוא לא מייצג את הציבור החרדי. אבל צריך להילחם בהפרות חוק האלה בכל הכוח וכך נעשה.

הדבר השני גם הוא נעשה על ידי מיעוט, מיעוט שנכנס ליהודה ושומרון, לא מייצג את ציבור המתיישבים הגדול, שומרי החוק ונאמני המדינה. וגם נגדם, ההתפרעויות הללו, גם נגד חיילי צה"ל, גם נגד פלסטינים וגם נגד חיילי צה"ל, אנחנו נפעל נגד זה בכל הכוח משום שאנחנו מדינת חוק, ומדינת חוק פועלת לפי חוק״.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הויכוח על כן\לא מדינה פלסטינית הוא נחמד. אבל הוא כרגע לא כל כך בידיים שלנו.

כרגע ארצות הברית ושאר מדינות האיזור דוחפות את העגלה לכיוון הזה ומהלך שמתחילים, גם אם לא מתכוונים לסיים אותו, יכול להמשיך מכח האינרציה.

נגיד שטראמפ יסכים למרוח את זה, אבל בעוד 3 שנים יגיע נשיא דמוקרטי שמבחינתו טראמפ כבר נתן לגיטימציה למדינה פלסטינית והוא פשוט ימשיך עם היוזמה הזו. וזה רק תרחיש אחד אפשרי.

גם אם טראמפ יגיד כן למדינה פלסטינית, וביבי יגיד כן, ובן גביר יגיד כן, תסמוך על אבו מאזן שיגיד לא.

שירשמו בטיוטה מה שבא להם זה גם ככה לא ייצא לפועל.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

תסמוך על אבו מאזן שיגיד לא.

עצוב, שאני סומך על אבו מאזן יותר מאשר על ראש הממשלה שלי. 

עצוב שהוא יותר אמין ממנו. 

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו בשנת בחירות. הבחירות יתקיימו עד סוף השנה, אנחנו יודעים את זה, ואני מניח שבסוף השנה

אני חושב שהוא מדבר כבר על 2026.

הסיכוי לדפוק בחירות לפני סוף השנה קלוש לדעתי.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...