Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

מז"א לא השאיר לו ברירה? זה דבר טוב שהוא מוזמן לשם. זה חלק מהניראות של נורמליזציה.

לא טענתי אחרת, אבל אני לא חושב ששיחת התנצלות לקטאר הגיעה מיוזמתו של ביבי. אני מניח שטראמפ גם אמר לו לדבר עם א סיסי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כל הסיפור עם קטאר (התקיפה, הפספוס, ההתנצלות) היה מתוכנן בשביל למכור להם את החסינות של טראמפ תמורת השפעה על חמאס לקבל את העסקה.

זה הכל הצגה בהובלת טראמפ. כמו ילדים בגן שעושים הצגה להורים והגננת אומרת לכל אחד תוך כדי מה לעשות.

• אהבתי 2
  • מעניין 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

ליכודניקים זה ליכודניקים. מצביעי בן גביר זה מצביעי בן גביר.

אנשים שמספרים עכשיו באינטרנט שבגלל שצעקו בוז לביבי אז הם מצביעים לו, הם אותם האנשים שהיו מצביעים לו גם אם היה מוסר את ת"א לחמאס.

בשביעי לאוקטובר 23 הייתי בנופש עם המשפחה של אשתי. גיסתי שהצביעה לנתניהו (מישהי שבעבר הצביעה גם לפיד ועבודה) אמרה שמבחינתה נתניהו גמור.

בסופש הזה היינו שוב בנופש באותו הרכב. שלשום היא הייתה מאוד כעוסה על הבוז, למרות שאמרה שעדיין לדעתה נתניהו וכל הממשלה צריכים ללכת. תן לה עכשיו תמונות ניצחון עם הסכמי שלום של ביבי עם עוד מדינות ועוד טראמפ והיא כבר תשאל מי יכול להחליף אותו (כבר שאלה את זה כמה פעמים במהלך השנתיים האחרונות).

זו מישהי שאם היו שואלים אותה בסקרים של השנתיים האחרונות למי היא תצביע, לא הייתה נותנת קול לליכוד.

———-

כבר לא יודע מה נכון ומה לא, אבל יש לי הרגשה שביבי ממש ממש לא רוצה תמונה עם אבו מאזן.

IMG_0737.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לך אמונה באנשים.

כל הביביסטים שאני מכיר הם לשעבר כולל היום. 

כל מי שיש לו מח תקין רואה מה האפס הזה שווה. בלי היוזמה של טראמפ לא היה קורה פה כלום וכל פעולה שלנו היתה רק עם הגב לקיר כמוצא אחרון.

הנה בדיוק האתאיסט הזה ביטל את הנסיעה למצרים כי זה לא מסתדר עם כניסת החג. הבן אדם עסוק עמוק בקמפיין שלו, כל מה שקורה עכשיו זה בעדיפות שניה.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אין לך אמונה באנשים.

כל הביביסטים שאני מכיר הם לשעבר כולל היום. 

כל מי שיש לו מח תקין רואה מה האפס הזה שווה. בלי היוזמה של טראמפ לא היה קורה פה כלום וכל פעולה שלנו היתה רק עם הגב לקיר כמוצא אחרון.

הנה בדיוק האתאיסט הזה ביטל את הנסיעה למצרים כי זה לא מסתדר עם כניסת החג. הבן אדם עסוק עמוק בקמפיין שלו, כל מה שקורה עכשיו זה בעדיפות שניה.

שלילי.

הדבר היחידי שלא מסתדר לו זה חתימה על הסכמי קהיר.

החרדים מעניינים לו את האשך, הוא מבין שיש בחירות בדרך ושגם למצביעים ה"הרגילים" של הליכוד נמאס מההשתמטות. מבחינתו שיפילו את הממשלה ביום רביעי הקרוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

ה בדיוק האתאיסט הזה ביטל את הנסיעה למצרים כי זה לא מסתדר עם כניסת החג.

ינון מגל צייץ שזה לא מתאים..

החרדים לא אמרו כלום.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

אין לך אמונה באנשים.

אחרי השביעי כשעדיין אני מתווכח עם מהנדס ביביסט שיושב איתי בקיוביק, כן, נגמרה לי האמונה באנשים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי הוא מהנדס. אתה צריך לדבר עם אנשים פשוטים.

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

נשיא אינדונזיה מגיע לישראל, ביבי טס למצרים לפסגת שלום.

חברים, אנחנו במדריד \ אוסלו 2.

אני באמת חסר מילים.

בוטל ובוטל…

image.thumb.png.ae52231aaebe73469fddea80c5eefe39.png

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ביבי לא נסע מסיבה פשוטה

לא ללחוץ יד לאבו מאזן ולא לארדואן שאמר עליו שהוא היטלר מודרני והאשים את חיילי צהל בכל הפשעים שהאנושות יכולה לבצע.

אם היה לוחץ לאנשים הניבזים האלה יד 

כבוד מדינת ישראל היה מושפל עד עפר.

יש גבול.

לפני 39 דקות, stx כתב:

ולמי האנשים הפשוטים יצביעו?

אולי הם מעדיפים את האנשים שרצו לסיים את המלחמה לפני הכרעת חיזבאללה איראן חיסול דף והאחים סינואר

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, stx כתב:

ולמי האנשים הפשוטים יצביעו?

הם לא יצביעו למי שהוכיח שהוא חסר תועלת ולא מסוגל ליזום כלום אם לא דוחפים אותו לפינה.

פורסם

הנאום של טראמפ זה משהו לא מהעולם הזה, לא בטוח שאני מבין מה אני רואה כבר.

יותר מהחנינה לביבי ולסיפורי המלחמה והגנרלים, החלק הכי טוב היה התגובות ל-"שלום עם איראן" 😅

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...