Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

עכשיו אפשר להגיד בוודאות שההסכם של טראמפ היה לטובתנו - חמאס הפעיל את ראש ממשלת הטרור שיגיד "זה רק העקרונות צריך לסכם את הביצוע והפרטים".

הם מתנגדים להסכם בדיוק כפי שמתנגדים סמוטריץ' ובן גביר.

לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

בונוס נוסף של ההסכם הזה שהבייס שלו כועסים עליו, השותפים שלו מהגבעות כועסים עליו, המון קולות מה "ימין" קוראים לזה אסון.

ולאן בדיוק הם ילכו? ליאיר גולן?  

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, mikyl כתב:

הם מתנגדים להסכם בדיוק כפי שמתנגדים סמוטריץ' ובן גביר.

בן גביר וסמוטריץ לא מעניינים.

ישראל הסכימה.

חמאס מסרב (לפי דיווח אחרון). זה מה שמעניין, זה מה שנחשב, זה מה שיכול לתת לך לגיטימציה עכשיו לשבור את עזה.

פורסם

מעבר לזה שכדי שישראל תסכים זה צריך לעבור בממשלה חמאס יודע שעזה תישבר ובגלל זה עבר למלחמת גרילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מה שיכול לתת לך לגיטימציה עכשיו לשבור את עזה.

אני לא חושב שזה יתן לך לגיטימציה לשבור שום דבר. 

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

חמאס מסרב (לפי דיווח אחרון). זה מה שמעניין, זה מה שנחשב, זה מה שיכול לתת לך לגיטימציה עכשיו לשבור את עזה.

אז זו ההצלחה הגדולה? להיות באותו מצב שהיינו (בלי חטופים, עם מלחמה) וההבדל היחיד הוא שתהיה לך לגיטימציה לכאורה?

אני מוכן לקחת פה הימור ממש ממש פרוע (לא ממש): אם ההסכם לא יתבצע ונחזור לגירוש האוכלוסיה בעזה, נחטוף סנקציות וחרמות מכל העולם, חוץ מממשל טראמפ.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עזוב "חושב", אני יודע שזה יתן לגיטימציה לכלום בפיתה.

ההמונים לא מעוניינים בפרטים של שום הסכם. יש את ישראל שתוקפת ויש "עזתים מסכנים".

רק כאשר הלחימה תיפסק אפשר להתחיל לדבר על איזשהו שמץ של לגיטימציה.

אנשים פה צריכים להבין שאפילו אם חמאס משחזר כרגע את השביעי לאוקטובר x10 ישראל לא תקבל שום סימפתיה מההמונים, אלא רק "מה אתם רוצים כבר שנתיים אתם שוחטים להם את הצורה הרגתם כבר יותר מ 70 אלף איש"

אני לא נכנס לצודקים או לא, לא נכנס לסיבות, לא נכנס לצבועים או לא צבועים, כולם צריכים להבין שכרגע מצבנו בעולם עד כדי כך גרוע.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הדבר הכי הגיוני וחכם שאנחנו יכולים לעשות עכשיו, זה להמשיך לנסות ולעבוד עם מדינות מוסלמיות שלקחו חלק בניסיון לייצר את ההסכם הזה. לא לשבור את העזתים ולא שום דבר דומה אחר. ניסיון לבדל אותם משאר העולם המוסלמי זו הדרך היחידה להגיע למשהו שיכול להיות ניצחון והישג אמיתי לישראל בלי אמברגו וחרמות בדרך.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

אז זו ההצלחה הגדולה? להיות באותו מצב שהיינו (בלי חטופים, עם מלחמה) וההבדל היחיד הוא שתהיה לך לגיטימציה לכאורה?

אני מוכן לקחת פה הימור ממש ממש פרוע (לא ממש): אם ההסכם לא יתבצע ונחזור לגירוש האוכלוסיה בעזה, נחטוף סנקציות וחרמות מכל העולם, חוץ מממשל טראמפ.

אני יודע שאתם תמיד רוצים לחפש רק את רע, אבל תנסו אולי פעם אחת להיות אובייקטיבים.

לראשונה יש למשרד החוץ, או מה שנשאר ממנו, לעבוד איתו מול מדינות אחרות. הפעם לא אנחנו הם הבעייתים.

ויש לנו ציטוטים של כל המדינות בערך, כולל המחבל מספרד, מקטאר או מטורקיה שאמרו " אנחנו בעד התוכנית של טראמפ".

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הפעם לא אנחנו הם הבעייתים

מה שאתה ותומכי הממשלה מסרבים להבין, ששום דבר ואני מדגיש שום דבר, לא ייתן לך לגיטימציה להרעבה, הרג ילדים ואזרחים חסר אבחנה ושאר פשעי מלחמה. לכאורה.

וזה לא משנה הויכוח אם כן יש הרעבה ואם כל תינוק מעוך הוא פשע או מחיר בלתי נמנע של מלחמה מוסרית. בסוף יש עולם שרואה תמונות וסרטונים כולל כאלו שחיילים מצלמים את עצמם ומשתפים בגאווה וכולל שרים שמצהירים על ביצוע פשעי מלחמה מעל במות ומול מצלמות.

את תקופת הגרייס שהייתה לנו אחרי השביעי באוקטובר מיצינו ובזבזנו כבר לפני שנה וחצי. נגמר. ושום אי הסכמה של חמאס, לא תחזיר לך את זה.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני יודע שאתם תמיד רוצים לחפש רק את רע

אני לא חי בתקופה של נס. אני רוצה שהתקופה הרעה הזו תסתיים. אם ההסכם הזה יצא לפועל, אני אהיה הראשון לברך ואני עדיין מקווה שהקטרים יצליחו לכפות אותו על החמאס.

אבל אם ההסכם לא יצא לפועל, איזו אופטימיות אני יכול להשיג ממנו? על מה אני אמור לברך? הרי נשארים בדיוק באותו מצב מחורבן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

במידה וזה אמיתי, ממשל טראמפ עושה בדיוק מה שהיה צריך לעשות לפני תקופה ארוכה:

"זה ההסכם, קחו את זה או שת**יינו".

במיוחד אחרי שכל המדינות בעולם בערך תמכו, וכמובן ביבי אמר כן בגלוי מול כל המצלמות, הלחץ עליהם.

Screenshot_20251003_082955_Samsung Internet.jpg

בתאריך 1.10.2025 בשעה 12:07, פינדר כתב:

מה שאתה ותומכי הממשלה מסרבים להבין, ששום דבר ואני מדגיש שום דבר, לא ייתן לך לגיטימציה להרעבה, הרג ילדים ואזרחים חסר אבחנה ושאר פשעי מלחמה. לכאורה.

וזה לא משנה הויכוח אם כן יש הרעבה ואם כל תינוק מעוך הוא פשע או מחיר בלתי נמנע של מלחמה מוסרית. בסוף יש עולם שרואה תמונות וסרטונים כולל כאלו שחיילים מצלמים את עצמם ומשתפים בגאווה וכולל שרים שמצהירים על ביצוע פשעי מלחמה מעל במות ומול מצלמות.

את תקופת הגרייס שהייתה לנו אחרי השביעי באוקטובר מיצינו ובזבזנו כבר לפני שנה וחצי. נגמר. ושום אי הסכמה של חמאס, לא תחזיר לך את זה.

אני לא חי בתקופה של נס. אני רוצה שהתקופה הרעה הזו תסתיים. אם ההסכם הזה יצא לפועל, אני אהיה הראשון לברך ואני עדיין מקווה שהקטרים יצליחו לכפות אותו על החמאס.

אבל אם ההסכם לא יצא לפועל, איזו אופטימיות אני יכול להשיג ממנו? על מה אני אמור לברך? הרי נשארים בדיוק באותו מצב מחורבן.

אבל לא עושה הרג והרעבה של ילדים, לא באמת ולא לכאורה.

ועכשיו אפשר להציג למקרון וסטרמר הטיפשים את העובדות בפנים בלי אפשרות לסובב אותן:

ישראל אמרה כן, *אתם* תמכתם, חמאס מסרב.

מוזר שדווקא אלה שעוברים את ה"רצח עם" לוקחים את הזמן להשיג הסכם. אנחנו לא אלה שמסרבים, וזה משמעותי.

אפילו ארדואן המחבל תמך בתוכנית, אז דווקא חמאס שבסכנה לא?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם

אתה עדיין לא מבין שלמציאות אין משמעות? אנחנו חיים בעולם של ״מציאות אלטרנטיבית״, וכדי להדליק את ההמונים מספיק לספר להם מה שהם רוצים לשמוע. חכה עוד חצי שנה וההמונים ייצאו לרחובות כי דם של ילדים עזתיים במצות. ואנשים כמו מקרון וסטארמר חלשים מכדי לעמוד מול הפרעות.

• אהבתי 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 1.10.2025 בשעה 12:07, פינדר כתב:

זה לא משנה הויכוח אם כן יש הרעבה ואם כל תינוק מעוך הוא פשע או מחיר בלתי נמנע של מלחמה מוסרית. בסוף יש עולם שרואה תמונות וסרטונים כולל כאלו שחיילים מצלמים את עצמם ומשתפים בגאווה וכולל שרים שמצהירים על ביצוע פשעי מלחמה מעל במות ומול מצלמות

צריך להזכיר שיש סיבה שזה מה שכל העולם רואה ולא זוועות אחרות שמתרחשות בעולם בקנה מידה גדול בהרבה. לסיבה הזאת יש מרגלים בלשכת ראש הממשלה וגם חסינות מתקיפה ישירות מנשיא ארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

מוזר שדווקא אלה שעוברים את ה"רצח עם" לוקחים את הזמן להשיג הסכם. אנחנו לא אלה שמסרבים, וזה משמעותי

אותי שכנעת. מה הלאה? כמו שכתב ספריאל העובדות כבר לא משנות. תימרנו את עצמנו למצב שבו כל יום של מלחמה עולה לנו בעוד הפגנות, עוד ניתוק יחסים, עוד סנקציות וכו׳.

בדיוק כמו שפה מהנדסי תודעה מטעם לשכת ראש הממשלה, מפעילים את ערוץ 14, עמית סגל ושאר מכונת הרעל, בעולם יש מכונות שעובדות נגדנו. זה קרב אבוד בשלב הזה. בטח כשהמממנת הראשית מקבלת חסינות מלאה מטראמפ.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מאז החסינות קטאר ומצרים עברו להפעיל לחץ ישיר על חמאס, היא לא הגיעה סתם.

מצרים בעצמה אמרה "אם *חמאס* יסרב תהיה הסלמה". לא ישראל.

לפני 14 דקות, sperial כתב:

אתה עדיין לא מבין שלמציאות אין משמעות? אנחנו חיים בעולם של ״מציאות אלטרנטיבית״, וכדי להדליק את ההמונים מספיק לספר להם מה שהם רוצים לשמוע. חכה עוד חצי שנה וההמונים ייצאו לרחובות כי דם של ילדים עזתיים במצות. ואנשים כמו מקרון וסטארמר חלשים מכדי לעמוד מול הפרעות.

אז תוותר?

טראמפ נותן לך מה שאתה רוצה, אתה מוותר על זה בגלל השקרים של גרטה?

לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

צריך להזכיר שיש סיבה שזה מה שכל העולם רואה ולא זוועות אחרות שמתרחשות בעולם בקנה מידה גדול בהרבה. לסיבה הזאת יש מרגלים בלשכת ראש הממשלה וגם חסינות מתקיפה ישירות מנשיא ארה"ב.

נכון.

צריך לתקוף את זה, הבעיה שאנחנו מנוהלים על ידי טמבלים.

לא רואה איך זה קשור לויתור כמו שספריאל רוצה שיהיה.

• תוכן חדש...