Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, פריג'י כתב:

סנטימנט ציבורי שלא מבין ולא מכיר את ההיסטוריה.

הדלקת אותי בעקבות יובל וההסברה.

לפני איזה חודש או משהו, התווכחתי עם מישהו (לא הולנדי אבל גר פה 30 שנה, לא משכיל) לגבי מאיפה בכלל הגיעו היהודים לפלסטינה.

נראה לך יובל שהצלחתי לשכנע אותו שלפני ישראל היו הבריטים? שלפניהם היו טורקים שלא הרימו אצבע בשביל החבל ארץ הזאת?? נראה לך שהוא השתכנע (ואני לא אמרתי שום פרופוגנדה ציונית או וואטאבר)??? אנשים מחליטים שאתה כובש רשע בלי לדעת כלום, בלי לקרוא חצי דף בויקיפדיה. מה אני - דוד - יכול לשכנע אנשים כאלה. 

• רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

טראמפ מציב דד ליין לתשובת חמאס: עד ראשון ב-1:00 בלילה

עם הבטחה מצורפת: 

ציטוט

אם הסכם "ההזדמנות האחרונה" הזה לא ייחתם, שערי הגיהנום, כפי שמעולם לא קרה בעבר, יפתחו כנגד חמאס

מעניין מי יהיה אחראי על ביצועה – ארצות הברית או ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דיבורים זה בחינם.

זאת פעם שלישית שמבטיחים שערי הגיהנום.

לפי היהדות יש 7 שערים לגיהנום ולפי הסרט של רומן פולנסקי יש בכלל 9 שערים לגיהנום אז יש לנו עוד זמן עד שנגיע לשם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש מעל ל 5 אין לחמאס מה לדאוג. כץ לא יודע לספור יותר מאצבעות יד אחת. תמיד כשהוא צריך לעבור ליד השנייה הוא שוכח כמה יצא לו בראשונה ומתחיל מההתחלה.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פעם שערי הגיהנום היו איומים שמגיעים מהצד החמאסניקי. מאז שהתחלנו להיות דומים לאויבים שלנו, גם אצלנו אימצו את האיומים האלו, בעיקר כץ. עכשיו גם טראמפ מצטרף.

כלל אצבע, ככל שהאיום יותר ציורי ודמיוני ופנטזיסטי, קטן הסיכוי שהוא ימומש.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חמאס עושים קולות של הסכמה עמומה, כשלא ברור אם הם מסכימים לעסקה או מסכימים לדון על העסקה. בינתיים טראמפ נתן הוראה להפסיק להפציץ בעזה באופן מיידי. מקווה שבאמת נראה שחרור מיידי של כל החטופים.

מקווה מאוד שנתניהו לא ינסה לפוצץ את זה. בינתיים אני שומע מטוסי קרב ממריאים בדקות האחרונות ואביחי  אדרעי מפרסם בערבית אזהרה דחופה לתושבי עזה להתפנות מהר דרומה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתניהו הוציא הודעה לתקשורת מיד אחרי טראמפ שאנחנו מפסיקים את התקיפות.

פורסם

חוזרים לסוג של אוסלו, בחסות נתניהו.

זה שיא האירוניה שנוכל שבנה קריירה פוליטית על שקרים כאילו הוא יודע לנצח את הטרור, ורץ על הטיקט  הזה במשך 30 שנה, בנה אסטרטגיה כל כך גרועה, שבסופה ישראל מוצאת את עצמה מול פלסטין 2.0 - רק עם חמאס במקום הרשות + שנאה, בידוד, גלים אדירים של אנטישמיות שלא חשבתי שכבר נראה במערב ו2000 משהו הרוגים ישראלים.

אבל... למעריצים שום דבר לא ישנה.

אז כן. מקווה שזה לא פוגעני, בכל זאת רק יצא כיפור.

558967838_10163364275809820_144818489945

554203022_10162498350709234_251504803073

558034881_10161798608166892_596993406309

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

העיקר המפגרים האלה קוראים לו צ'רצ'יל כשהוא עשה בדיוק מה שצ'רצ'יל דיבר נגדו. בחר לא לעשות כלום כדי להימנע ממלחמה וממדינה פלסטינית וקיבל אסון לאומי, מלחמה ומדינת חמאסטן פלסטינית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אני מניח שכל פקולטה למדעי המדינה תריץ קורס חובה: בנימין נתניהו - איך לא מנהלים מדינה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנהל מדינה זה הרבה מעבר לניהול מלחמה, אבל כולל את ניהולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...