Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האלבני דווקא כתב יפה מאד מי אשם בסבל של הפלסטינים ולא משמש עוד שופר של חמאס כמו מרבית תומכי פלסטין חינם. חבל מאד שליצנים כמו סגל מוציאים אותנו דפוקים ומביכים בזירה העולמית.

הסיפור עם הגג רעפים זה אינדיקציה טובה לבחון אם האדם שמולך מסוגל לחשוב בצורה אובייקטיבית או שהפוזיציה שהוא תקוע בה אכלה לו את המח ואין דרך חזרה.

אם השטות הזאת זה כל מה שהם הצליחו למצוא על אותו שופט, בעיניי זה מראה כמה נקי כפיים הוא.

יש לך שר משפטים שמתארח אצל עבריין מועד, שר ביטחון פנים שישב בכלא על עברות טרור, ראש ממשלה שנמצא באמצע חקירות, אבל הוא עם הגג המסכן הזה עבריין יותר מסוכן מכל אלה ביחד.

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בקשר לעסקה 

גם אם העסקה הזאת היא אחת לאחת העסקה שהיתה בעבר תחת ממשל ביידן

מה לדעתכם היה קורה שחמאס היה מפר את העסקה כמו עכשיו? אני משוכנע שממשל ביידן לא היה תומך בישראל כמו עכשיו 

פורסם
לפני 19 שעות, פינדר כתב:

מיטוט חמאס

אה? איך בדיוק אתה עושה את זה? על כל חמאסניק שאתה הורג הם מגייסים 3 חמאסניקים חדשים. אי אפשר למוטט את חמאס כי אי אפשר למוטט רעיון. 

כשראיתי בשבועות האחרונים את כל העזתים בכיכר העיקר ברגעי שחרור החטופים משהו בי הבין את ארה"ב עם פצצות האטום על יפן... למרות המצב בעזה, למרות ה +- 50K הרוגים שלהם וה +- 150K פצועים, למרות שלא נשאר שם כלום - עדיין לא נשברה רוחם. 

איך אתה נלחם באויב שלא אכפת לו אם יפסיד או ינצח, ומוכן להילחם ליטרלי עד הלוחם האחרון? 

• אהבתי 1
פורסם

את הרעיון הנאצי אתה מכיר?

המפלגה הנאצית שולטת כרגע בגרמניה?

אה לא.

מסתבר שאפשר למוטט רעיון... רק דורש מספיק שהידים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 24 דקות, hans כתב:

אה לא.

אפשר, גם המשכתי בזה שארה"ב הצליחה למוטט את הרעיון של יפן עם מספיק עוצמה. נראה שבישראל צריכים להגדיל את העוצמה משמעותית, אבל איך בלי שבעלות הברית יסגרו את הברז, לא ברור.

פורסם

צריך בשביל זה משנה סדורה והכנה טובה לD-DAY. פספסנו את שני המקרים..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

בקשר לעסקה 

גם אם העסקה הזאת היא אחת לאחת העסקה שהיתה בעבר תחת ממשל ביידן

מה לדעתכם היה קורה שחמאס היה מפר את העסקה כמו עכשיו? אני משוכנע שממשל ביידן לא היה תומך בישראל כמו עכשיו 

כדר הבדולח שלי בתיקון אבל ביידן התייצב לצידנו על מלא למרות כל מה שביבי עשה נגדו.

וההבדל העיקרי בין שני השליטים בארה"ב הוא שעם ביידן יכולת לנהל מו"מ ולעשות שרירים ועם טראמפ אתה יכול רק להגיד אמן (בניגוד לצד השני שלא תלוי בו ונהנה מתמיכה של מדינות רבות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, כוכב השחר כתב:

אי אפשר למוטט את חמאס כי אי אפשר למוטט רעיון. 

אפשר, אבל חייבים לספק ״רעיון״ חלופי.

חמאס הוא לא תופעת טבע. כמו שהוא הגיע הוא גם יכול להיעלם, או להימחק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני שעתיים, כוכב השחר כתב:

אה? איך בדיוק אתה עושה את זה? על כל חמאסניק שאתה הורג הם מגייסים 3 חמאסניקים חדשים. אי אפשר למוטט את חמאס כי אי אפשר למוטט רעיון. 

כשראיתי בשבועות האחרונים את כל העזתים בכיכר העיקר ברגעי שחרור החטופים משהו בי הבין את ארה"ב עם פצצות האטום על יפן... למרות המצב בעזה, למרות ה +- 50K הרוגים שלהם וה +- 150K פצועים, למרות שלא נשאר שם כלום - עדיין לא נשברה רוחם. 

איך אתה נלחם באויב שלא אכפת לו אם יפסיד או ינצח, ומוכן להילחם ליטרלי עד הלוחם האחרון? 

אני מצטער להגיד פספסנו הזדמנות חד פעמית בימים אחרי 7.10.23  לתת להם את המכה ולשבור את הרוח לא שלהם אלא של כל האויבים שלנו מסביב 

היתה אפשרות חד פעמית לעשות את עזה לאנדרטה ופספסנו את זה 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

כדר הבדולח שלי בתיקון אבל ביידן התייצב לצידנו על מלא למרות כל מה שביבי עשה נגדו.

וההבדל העיקרי בין שני השליטים בארה"ב הוא שעם ביידן יכולת לנהל מו"מ ולעשות שרירים ועם טראמפ אתה יכול רק להגיד אמן (בניגוד לצד השני שלא תלוי בו ונהנה מתמיכה של מדינות רבות).

לא ממש "על מלא"

לפני 59 דקות, פינדר כתב:

אפשר, אבל חייבים לספק ״רעיון״ חלופי.

חמאס הוא לא תופעת טבע. כמו שהוא הגיע הוא גם יכול להיעלם, או להימחק.

מהנהר לים ישראל תהיה חופשית 

רעיון הגיוני?

פורסם
לפני 16 שעות, ליין מן כתב:

מה באמת עושים במצב כזה, כאשר יש חשד כי שופט עבר עבירה על החוק.

הנושא נבדק ע"י המשטרה, שהודיע שאין חשד לפלילים ואין סיבה לפתוח בחקירה. היה בחדשות.

לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

הליכוד צריכים להיכנס לכלא על מה שעשו פה בשנתיים האחרונות.

רגע, לא על שלל התיקים הפתוחים שיש לרובם? :mm_eek: הם היו צריכים להיות בכלא ממילא כבר מלפני כמה שנים. רובם, לפחות, למיטב ידיעתי. 

לפי איך שזה נראה יש שם רק כמה בודדים שאין להם עבר פלילי או הווה פלילי (בחקירות כרגע). אני מנחש שזה בגלל שהם עדיין לא נתפסו ולא בגלל שהם נקיים... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

אה לא.

דווקא לא מעט מפלגות נאציות/פרו נאציות/בעלות היסטוריה נאצית, צוברות פופולריות וכח פוליטי באירופה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...