Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

ידידי, תקרא בין השורות. 

בחדשות דובר על כך שנפתחו "נקזים". לא כל הציר. 

את הנקזים הללו ניתן לסגור בהחלטה של רגע, מי שעבר כבר- הרוויח, מי שלא- ייתקע. 

פלוס, נקזים לא יעבירו מאסות גדולות במהירות. 

עדיין יש לנו חלק מהמנוף הזה. 

זה לא משנה, הם לא מתכננים להעביר לשם את כולם אלא רק מי שגר שם קודם. גם אם חלק עברו, זה מבחינתם הישג שלא ניתן לבטל, כך שהמנוף לחץ הזה מתבטל.

להחזיר אותם דרומה ולקחת את השטח שוב לא תוכל אלא אם חוזרים ללחימה, ואת זה קשה להאמין שיתנו לנו בשלב הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

יש לנה מלא מנופי לחץ. שאלה רק אם יתנו לנו להפעיל אותם במקרה הצורך.

ככל הנראה כבר נתנו:

לפי מה שפירסמו יהיו 2 שחרורים השבוע, בנוסף לרשימה שקיבלנו לפי המועד. זה פור של 3 אנשים על הלוז שחרורים.

וכל זה כי חצי מיליון עזתים עמדו בציר נצרים וצעקו "איפה ארבל"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם גם פרסמו שישחררו רשימה של מצב החטופים ועדיין לא עשו את זה, ככה שעד שלא רואים בעיניים אין מה להאמין להבטחות שלהם. פתחו להם את המעבר צפונה כל סמך הבטחה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

הם גם פרסמו שישחררו רשימה של מצב החטופים ועדיין לא עשו את זה, ככה שעד שלא רואים בעיניים אין מה להאמין להבטחות שלהם. פתחו להם את המעבר צפונה כל סמך הבטחה.

הרשימה הועברה לישראל - נשארו 18 בחיים ו-8 נרצחו תוך ה-26 של שלב א'.
ישראל טוענת שזה תואם להערכות, מה שגורם לי להאמין שבאמת הביבסים לא יחזרו בחיים, אבל צריך לחכות ולראות.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

פלוס, נקזים לא יעבירו מאסות גדולות במהירות.

יש שידורים חיים של הנהירה צפונה, נקזים או לא, מאות אלפים חוזרים. מה שאני לא יודע ממש זה לאן הם חוזרים כי מרבית צפון הרצועה הרוסה מהיסוד אבל מהצד השני הפלסטינים כנראה יודעים שעל הטעויות שלהם, תמיד יהיה מישהו אחר שישלם, זה למעשה הכלי האחרון שנותר לישראל, כל נושא השיקום שאמור להיות בחלק ב' של המשא ומתן. 

Screenshot 2025-01-27 at 10.49.30.jpg

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

הרשימה הועברה לישראל - נשארו 18 בחיים ו-8 נרצחו תוך ה-26 של שלב א'.

מודה שלא הצלחתי להבין מדוע בכל השלב הראשון לא שוחררו רק חיים. וכמובן שגם הרשימה הזו לא כוללת שמות אלא רק כמה חיים וכמה מתים, זה מסע יסורים נוסף למשפחות. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 6 דקות, Supertigre כתב:

יש שידורים חיים של הנהירה צפונה, נקזים או לא, מאות אלפים חוזרים. מה שאני לא יודע ממש זה לאן הם חוזרים כי מרבית צפון הרצועה הרוסה מהיסוד אבל מהצד השני הפלסטינים כנראה יודעים שעל הטעויות שלהם, תמיד יהיה מישהו אחר שישלם, זה למעשה הכלי האחרון שנותר לישראל, כל נושא השיקום שאמור להיות בחלק ב' של המשא ומתן. 

אני מחכה לרגע שהם יבינו שאין להם כלום בצפון הרצועה ושהילדים שלהם חיים בביוב. 

אנשים לא מבינים כמה צפון הרצועה הרוסה. זה זה נראה יותר רע ממלחמת העולם ה2.

עכשיו הם באופוריה אבל כשיגיע הגשם הראשון הם יקבלו כאפה ויחזרו לקלל את חמאס.

ואם ישראל חוזרת ללחימה, והפעם יעצרו את הדלק והסיוע לצפון הרצועה, הם יברחו שוב.

אקסטרה לוחמה פסיכולוגית, טוב לנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

צפון הרצועה לא הרוסה מהיסוד. חלקים ממנה הושמדו אבל בתקשורת הישראלית אוהבים לנפח את הנזק. זה עוזר בעיקר לאויב.

כנס לגוגל מפות ותראה בעצמך. תמונות לווין מ2025. יש שכונות הרוסות לגמרי, יש בתים מפורקים ויש המון רחובות ושכונות ובתים ללא פגע. 

פשוט זה לא משרת את הפלסטינים שבוכים שעושים להם ג'נוסייד, וזה לא משרת התקשורת בישראל ואת הישראלי בבית שכועס ורוצה לראות נקמה בבני השטן האלה, אז מראים לך רק את המקומות שנהרסו ואומרים לך שזה כל עזה ככה.

צה"ל זה לא הצבא האדום. לא מבזבזים פצצות סתם.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

צפון הרצועה לא הרוסה מהיסוד. חלקים ממנה הושמדו אבל בתקשורת הישראלית אוהבים לנפח את הנזק. זה עוזר בעיקר לאויב.

כנס לגוגל מפות ותראה בעצמך. תמונות לווין מ2025. יש שכונות הרוסות לגמרי, יש בתים מפורקים ויש המון רחובות ובתים ללא פגע.

לא מעניין אותי גוגל מפס, במילואים האחרונים הייתי בחמ"ל וכל מה שראיתי היה תצפיות שלנו.

החלק הצפוני יותר של הרצועה הושמד כמעט לגמרי, מקומות יותר דרומיים כמו העיר עזה לא ראויים למגורים.

עכשיו הם מבסוטים, בעוד יום יומיים כשהם יבינו מה המצב שם וההתלהבות תרד הם יבכו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אולי אתה חושב שמה שראית תקף לכל עזה. מה אני אגיד לך, תצלומי לווין לא משקרים.

יש הרבה הרס, מדברים על 25 אחוז מהבתים, אבל זה לא "צפון הרצועה הרוס מהיסוד ואין לאן לחזור".

בוא נגיד ככה, מי שיחזור צפונה לא ילך שוב דרומה כי מצא שהבית שלו הרוס.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אולי אתה חושב שמה שראית תקף לכל עזה. מה אני אגיד לך, תצלומי לווין לא משקרים.

יש הרבה הרס, מדברים על 25 אחוז מהבתים, אבל זה לא "צפון הרצועה הרוס מהיסוד ואין לאן לחזור".

בוא נגיד ככה, מי שיחזור צפונה לא ילך שוב דרומה כי מצא שהבית שלו הרוס.

פתחתי גם גוגל מפס וגם earth, לא ראיתי שם משהו מעודכן.

תן לי צילום מסך של העיר עזה שאתה רואה.

פורסם

תמונות לווין לא יכולות להעביר את ממדי ההרס. יש המון סרטונים של רחפנים מעזה שמציגים את ההרס. ברור שיש שכונות שלמות שנשארו ללא פגע בעזה וכו', אך כל מה שסביב עזה? אין שם כלום לחזור אליו. 

פורסם

לא יודע עד כמה זה מדויק:

האו"ם: 92% מהבתים בעזה נהרסו או ניזוקו במהלך המלחמה.

"עם הפסקת האש בין ישראל לחמאס שנכנסה היום (שני) ליומה השני, ממדי ההרס ברצועת עזה מתחילים להתגלות, כאשר רבים מהעזתים חוזרים לבתיהם ברחבי הרצועה. לפי משרד האו"ם לתיאום עניינים הומניטריים (OCHA), 92% מהבתים בעזה נהרסו או ניזוקו מאז תחיתה של המלחמה.

על-פי סוכנות האו"ם, כ-436 אלף יחידות דיור נפגעו, כלומר 92% מהבתים בעזה, כאשר 160 אלף מהם "נהרסו כליל", ו-276 אלף מהם "ניזוקו באופן חמור או חלקי".

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

תחתי גם גוגל מפס וגם earth, לא ראיתי שם משהו מעודכן.

תן לי צילום מסך של העיר עזה שאתה רואה

תסתכל במחשב, לא בנייד.

למטה כתוב נתוני מפות 2025.

למשל לך למאגר מים שייח רדואן בעיר עזה. הכל  מסביב נקי ומסודר. יש לך רובעים שלמים שנראה שלא נגעו בהם.

הרס אמיתי בצפון רואים בבית חאנון, מחלקים מג'בליה, סביב האוניברסיטה בעיר עזה ובעיקר וברצועת הביטחון, איפה שהיו מבנים. זה לא מעט אבל לא צריך לפתח תרבות שקר אצלנו כמו שיש לפלסטינים.

כל הסרטונים מרחפנים זה רק מהאזורים ההרוסים, ששם ההרס גדול מאד אבל זה שקר להגיד שכל עזה נראית ככה. זה לא "מכה קלה בכנף" לעזתים אבל זה לא מה שיגרום להם לא לרצות לחזור צפונה ולהישאר שם. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה צודק.

בגוגל מפות כתוב 2025, אבל כשנכנסים לearth כתוב שאותו צילום הוא מ2023.

ההרס שרואים בגוגל זה מהחודש הראשון של המלחמה...

• תוכן חדש...