Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

ביום שכל החטופים בבית, אפשר לגלגל יפה את החוזה  ולהשליכו לפח.

הבעיה היא לא חמאס אלא ארה"ב ואולי גם מיצרים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה עוד הסכם שמופר ואין לנו יותר מדי מה לעשות עם זה. קשה להאמין שצה"ל יתחיל לרסס אנשים בלבנון שחוזרים לכפרים שלהם היום למרות שהאמריקאים אישרו לנו להמשיך את העבודה שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

הנה עוד הסכם שמופר ואין לנו יותר מדי מה לעשות עם זה. קשה להאמין שצה"ל יתחיל לרסס אנשים בלבנון שחוזרים לכפרים שלהם היום למרות שהאמריקאים אישרו לנו להמשיך את העבודה שם.

זה קטע מעניין, הרי לפי ההסכם חזבאללה לא אמור להיות בדרום לבנון, ונראה שכמעט כל מי שחוזר מגיע עם דגל חזבאללה איתו. 

זה לא אומר שאפשר להוריד אותם כפעילי חזבאללה?

פורסם

באופן רשמי, סמוטריץ הכי טיפש בארץ.

טראמפ עושה פה מהלך של מועצת יש"ע ומציע טרנספר למצרים, והוא משחרר הצהרה שהופכת את הרעיון לרעיון יהודי.

טיפש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Ooga כתב:

זה קטע מעניין, הרי לפי ההסכם חזבאללה לא אמור להיות בדרום לבנון, ונראה שכמעט כל מי שחוזר מגיע עם דגל חזבאללה איתו. 

זה לא אומר שאפשר להוריד אותם כפעילי חזבאללה?

האמת שיש כבר מחוסל ו8 פצועים שם מהבוקר, אז מסתבר שלא מוותרים להם. טוב מאד.

ברור שהם מחזיקים דגלי חיזבלה, התושבים של הכפרים האלה כולם שיעים. להוריד אותם רק על דגל לא, אבל על פריצת מחסום צבאי או נשיאת נשק, בטח.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

לא מתעסקים עם מי שעומד על שלו.

מי שעומד על שלו צריך לצפות שיהיה לו דק ושטוח. 

רק אומר.

• מצחיק 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשצריך להסביר את הבדיחה היא אפילו פחות מצחיקה מהלא מצחיקה שהיא הייתה כשהיא נכתבה פה...

I am fine cat على X: "“I am fine.” Steamrolled. #steamroller #roadkill # flattened #runover #crushed #hippo #decisionmaking #flatpack #flatcat  #iamfine #cat #cartoon #comic #comics #catcartoon #webcomic #webcomics  #catlife #cutecat #CatsOfTwitter ...

בגדול, אבל, זו בדיחה עם משמעות. 

אם אתה עומד על שלך- יהיו לזה השלכות. 

פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

כשצריך להסביר את הבדיחה היא אפילו פחות מצחיקה מהלא מצחיקה שהיא הייתה כשהיא נכתבה פה...

I am fine cat على X: "“I am fine.” Steamrolled. #steamroller #roadkill # flattened #runover #crushed #hippo #decisionmaking #flatpack #flatcat  #iamfine #cat #cartoon #comic #comics #catcartoon #webcomic #webcomics  #catlife #cutecat #CatsOfTwitter ...

בגדול, אבל, זו בדיחה עם משמעות. 

אם אתה עומד על שלך- יהיו לזה השלכות. 

אתה מדבר השלכות מבחינת צווי מעצר באו"ם, עצירת משלוחי נשק מארצות הברית או ירי מסיבי למדינת ישראל? כי את כל אלה עברנו עם ממשל הרבה פחות אוהד בארצות הברית.

אני לא אומר להגיד לעולם "זדיינו" בצורה מאוד ישירה, אבל כן, ישראל צריכה לעמוד על האינטרסים הביטחוניים שלה.

אם צריך לירות בכמה לבנונים עם דגל אז יורים בכמה לבנונים עם דגל. אף לבנוני שיישאר מצפון לליטאני לא ייפגע סתם.

פורסם

לחלוטין מסכים. 

לחלוטין. 

לא טענתי אחרת. 

לקחת חצי בדיחה (לא מצחיקה במיוחד) והלכת איתה רחוק... 

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

תן פה הסבר למשפט כי זה כמו חידת חמיצר כרגע.

הסתכלת פעם על מה עומד ברווז?

לגבי לבנון - הבעיה הנוכחית קטנה הבעיה הגדולה תהיה איך לתחזק את השטח נקי. זו בעיה קשה כשיש שם הרבה אזרחים שמשתפים פעולה עם החיזבאללה, ומתוך מה שמתפרסם כנראה שבניית התשתיות של החיזבאללה הרבה יותר חשאית ויעילה ממה שחשבנו.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככה צריך, בלי לפוצץ את העסקה.

עומדים אלפי אנשים ברחוב והם יודעים שכל זה בגלל ארבל.

השאלה, אלו מנופים ישארו לנו אחרי שארבל תחזור, להפרות העתידיות שיגיעו. והן יגיעו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הטימטום של ממשלת ישראל וככה הולכת להתפוצץ העסקה. ברגע שארבל תשוחרר והם יעברו צפונה לא תהיה דרך להחזיר אותם דרומה חוץ מחזרה ללחימה. 

פורסם
בתאריך 25.1.2025 בשעה 14:24, פינדר כתב:

תבדיל בין הסכמים בין מדינות לבין "הסכם" כפוי עם ארגון טרור.

גם ב6.10 היינו תחת הסכם הפסקת אש כלשהו. ונחש מה? הם גם עמדו בהסכם. עד הרגע שלא

א. אין מה להבדיל, הסכם הוא הסכם, ואתה כן או לא עומד בו. אם אתה לא רוצה להכנס להסכם, אל. אם אתה נכנס להסכם ואז מפר אותו כי תירוצים, זה שלך ולא קשור באחר. 

ב. אין לי מושג איזה הסכם היה ב6, אם היה, אבל אם תמצא מקום בו טענתי שחמאס זה ארגון סופר רציני ואמין אז תמסור ד"ש לחזירים המעופפים שייקחו אותך לשם... 

אני לא מבין מה אתה טוען, או מנסה לטעון. אבל אתה בגדול מוכיח את הטענה הראשונית שלי, שמרוב התרגלות לבוץ לא קולטים את הלכלוך. 

אנחנו עוסקים ב*ישראל*, לא בחמאס. 

ישראל כן או לא תכנס להסכם, וישראל כן או לא תעמוד בו, ובהינתן שהשרים בממשלת ישראל מדברים כבר כעת על כך שהמטרה היא שעזה לא תהיה ראוייה למגורי אדם, מה הפלא שהקרדביליות בתחת? 

(ולמען הסר ספק, אם וכש החמאס לא עומד בהסכמות - כפי שקרה וקורה, חייבים לקנוס אותם, קשות. אין שאלה בכלל, לעמוד בהסכם זה כולל לעמוד בעונשין כשההסכם לא מכובד)

קיצר - חמאס ארגון טרור פונדמנטליסטי שחוגג מוות של ילדים פלסטינים כי זה משרת את המטרות שלו לא פחות מאת של בן גביר, זה לגמרי נכון, מה התירוץ של ביבי..? 

ישראל אמורה לחתום על הסכם עם חמאס לא כי הם חמודים, אלא כי הם כרגע הריבון ומחזיקים בקלפי מיקוח שישראל רוצה. כשאתה רושם שלא צריך לכבד הסכמים מול חמאס, אתה בעצם משקף שגם הם לא אמורים לכבד הסכמים מול ישראל ובכלליות תומך בכאוס, כי תירוצים.

אם ישראל מתחייבת למשהו, היא אמורה להביע איזושהי רצינות ולהציג איזושהי תכנית פעולה. אבל לריבון הישראלי יש דיסוננס - הוא רוצה(לכאורה) חטופים בבית כי pr אבל רוצה להשמיד כמה שיותר מעזה כי הבייס. לכן ביד אחת מדברים על הסכם וביד שניה על השמדה, ומקווים שלאף אחד אין אינטרנט וגוגל טרנזלייט. 

FB_IMG_1737951102475.thumb.jpg.3133c83fa718d10696154b45040b0ae7.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...