Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם הם אומרים "יש עוד 15 חיים שלא הגענו אליהם"?

אין דבר כזה. ברגע שמפסיקים להגיע חטופים חיים בזמנים שנקבעו נגמרה הפסקת אש. אין יותר ביידן, נראה מה שווים איומים של טראמפ.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם הם אומרים "יש עוד 15 חיים שלא הגענו אליהם"?

זה לא מסובך.

מגיעים חטופים? יש עסקה.

לא מגיעים? אין.

אם הם לא מסוגלים להגיע אליהם, נכון או לא נכון, זה לא משנה, אז אין משמעות לעסקה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 32 דקות, mikyl כתב:

אין דבר כזה. ברגע שמפסיקים להגיע חטופים חיים בזמנים שנקבעו נגמרה הפסקת אש. אין יותר ביידן, נראה מה שווים איומים של טראמפ.

אבל היה לך הסכם שלפיו ארבל הייתה אמורה לחזור היום והם זרקו עליו, אתה לא רואה שהפרה אחת תוביל להפרה שנייה?

זה בדיוק למה ישראל מתעכבת בדרום לבנון, יש עבודה לעשות שצבא לבנון לא עושה. הם לא עומדים בהסכם שישאו בהשלכות.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני מבין את ההתלהבות לראות חטופים חוזרים, אבל מה הלאה?

מוציאים כמה יותר חיים שאפשר, עם דגש על אזרחים. 

חמאס מבחינתו גם כך לא מתכוון לשחרר את כולם בשנים הקרובות כי הוא צריך זמן כדי שיוכל להבריח נשק, לייצר נשק ולקבל כסף לשיקום ובכלל להחזיק מנוף על ישראל. 

מה הלאה? הכל תלוי עכשיו בטראמפ. ביבי הרי לא החזיק מעולם תוכנית איך "לחסל את חמאס" כפי שהבטיח, אין לו את הכישורים להחלטות גדולות, אז נאלץ לראות מה האמריקאים יכפו עליו. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני כשעה, - XM - כתב:

ואם מגיעים חטופים אחת לחודש?

ואז אחת לשנה?

זה לא תרגיל אינטלקטואלי ואין לי נוסחה מתמטית לכל מקרה תיאורטי שאתה יכול להמציא.

כרגע אמורים לשחרר 4 בשבוע. כל זמן שעומדים בזה תמשיך בעסקה, גם אם זה לא בדיוק לפי מה שסדר שנקבע וכו'. מקסימום תשחרר פחות אסירים או תעכב  חזרה של האוכלוסייה. לא לפוצץ לגמרי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די ברור מאליו לא? טראמפ אמר שהוא בא כדי לעצור את המלחמות. 

האמריקאים יחליטו שהרשות תנהל את עזה.

חמאס "יתפרק מנשקו" וישתלב ברשות. במקום לזרוק את אנשי הרשות מהגגות הם יהפכו לחלק מהמערכת הזו. ככה ימשיכו להבריח נשק, להתאמן ולהתכונן לסיבוב הבא.

השאלה אם בישראל תהייה הנהגה עם שכל וביצים שתזהה את שיקום האויב ותתכונן בהתאם או עוד חבורת אפסים שמעבירים את הזמן בחלוקת ג'ובים ונעזרים בסכסוך כדי למכור לציבור אשליית ביטחון ולשמור על השלטון בלי שום חזון לאן להביא את המדינה הזאת.

לפני 24 דקות, Supertigre כתב:

ה הלאה? הכל תלוי עכשיו בטראמפ. ביבי הרי לא החזיק מעולם תוכנית איך "לחסל את חמאס" כפי שהבטיח, אין לו את הכישורים להחלטות גדולות, אז נאלץ לראות מה האמריקאים יכפו עליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מרוב שהציבור הישראלי התרגל לשקרים ושקרנים, יש כאן דיון על איך בונים עסקה - מזכיר לי את כל הדיונים טרם על זה ש"צריך להבטיח להם כך וכך בשביל החטופים ואז לחזור לזיין אותם". אינפנטיליות. 

בתרבות הקומבינה לא יודעים מה זה חוזה. 

לשאלה "מה עושים עם העסקה" יש תשובה ממש, ממש פשוטה - ויישום קשה עד בלתי אפשרי. 

התשובה הפשוטה היא: מגדירים חוזה - המורכב מיעדים אובייקטיביים וברי מדידה, ואז הצדדים כן/לא מיישמים אותו, ואם יש הפרות דנים האם לפוצץ את החוזה או להכיל את ההפרות תוך כדי שינוי ההטבות הנגררות. משקפים את הכל היטב לעולם, בשביל שיהיה מאוד ברור מי עומד בחוזה ומי לא. 

היישום קשה עד בלתי אפשרי, מהסיבה שהציבור הישראלי לא באמת רוצה או מסוגל להתמודד עם המציאות כהווייתה, והריבון הישראלי אותו כנ"ל + מפר הבטחות סדרתי. אצל חבורת הזבל, שיקוף והבטחות זה רע כי נגזר מזה *אחריות*. לכן, עמימות זה מצוין.

אני מתעלם מחמאס כי הוא לא באמת משפיע על הנ"ל, אם חמאס לא יהיה מוכן לקבל הסכמים ו/או לא יעקוב אחריהם, זה בסדר גמור לריבון הישראלי במצב בו הכל מוגדר ומשוקף היטב. 

זה מרתק לראות מהצד כמה שהדברים הכל כך פשוטים, עד כדי טריויאליים, הם לא מובנים מאליהם. שיטת השקשוקה. 

להתנהלות מופקרת יש תשלום, והתשלום יגיע לא מהמופקרים אלא מהציבור שבחר בוחר וימשיך לבחור בהם, וגם מאלו שלא. מקווה שיחזירו כמה שיותר אנשים הביתה, אבל בהינתן הממשלה לא אתפלא בכלל אם/כש העסקה תתפוצץ על איזו שטות. העסקה כהוויתה לא משרתת את האינטרס של הריבון הישראלי, וכן משרתת את זה של החמאס, ולכן אהיה בהלם אם היא תתקיים. הסיבה היחידה שיש עסקה היא ארה"ב, הדפקטים בממשלה כבר הודו שהם דחו אותה ככל שהיו מסוגלים. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל היה לך הסכם שלפיו ארבל הייתה אמורה לחזור היום והם זרקו עליו, אתה לא רואה שהפרה אחת תוביל להפרה שנייה?

כמעט בטוח כן. אבל עדיין חזרו 4 חיילות. הם הפרו את ההסכם? תפעיל סנקציות כואבות. איזה? לא יודע. תסגור נצרים, מעבר רפיח, תפסיק לספק מים, חשמל (אם אנחנו עדיין מספקים), דלק, מזון, תרופות (אתה יודע במי זה תלוי). אבל עד שמשחררים אנשינו בקצב שנקבע אל תפוצץ את העסקה. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה בדיוק למה ישראל מתעכבת בדרום לבנון, יש עבודה לעשות שצבא לבנון לא עושה. הם לא עומדים בהסכם שישאו בהשלכות.

אין בעיה, זה בדיוק מה שכתבתי.

פורסם
לפני 26 דקות, oryo כתב:

בתרבות הקומבינה לא יודעים מה זה חוזה

על מה אתה מדבר??

חוזה שנחתם כשאחד הצדדים מכוון אקדח לראשו של הצד השני, הוא לא חוזה תקף.

חמאס הוא ארגון טרור ולא שותף עסקי.

ביום שכל החטופים בבית, אפשר לגלגל יפה את החוזה  ולהשליכו לפח.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהוא התכוון שהחוזה נחתם מול ארה"ב והמתווכות. 

לעשות הסכמים עם ארגון טרור "שקט יענה בשקט" זה מה שהביא אותנו למצב הזה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

ביום שכל החטופים בבית, אפשר לגלגל יפה את החוזה  ולהשליכו לפח

מ.ש.ל.

וזה עוד מפי אדם משכיל ושקול. 

אם ההבדל בין משחק אחד למשחקים מרובים לא ברור לך, קטונתי.

הפועל היוצא של תרבות השקר הוא כאוס, בלי אמון אי אפשר לבצע כלום. מדינה שמפירה הסכמים היא מדינה שלא נכנסים איתה להסכמים מלכתחילה, או שמגדרים ממש ממש חזק את ההסכם. היסטורית, ישראל בכלל וישראביבי בפרט היא מפירת הסכמים סדרתית וזה מקשה מאוד על כל מהלך, וכשמשלבים לתוך הבלילה הזו ארגון טרור של פסיכופתים פונדמנטליסטים מקבלים עוגה ממש מסריחה 😔

מסכנים החטופים. מקווה שישתחררו כמה שיותר כמה שיותר מהר, עד שהפסיכופתים יפרקו את זה שוב. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

מדינה שמפירה הסכמים היא מדינה שלא נכנסים איתה להסכמים מלכתחילה, או שמגדרים ממש ממש חזק את ההסכם.

תבדיל בין הסכמים בין מדינות לבין "הסכם" כפוי עם ארגון טרור.

גם ב6.10 היינו תחת הסכם הפסקת אש כלשהו. ונחש מה? הם גם עמדו בהסכם. עד הרגע שלא.

אתה מדבר איתי פה על גידורים ותורת המשחקים, כאילו שיש לזה איזו משמעות מול טרור ג'הדיסטי שרוצה לחסל אותך בכל דרך אפשרית.

לפני 5 דקות, oryo כתב:

בלי אמון אי אפשר לבצע כלום.

נגיד שישראל לא אמינה. מסכים במידה מסוימת.

איזה רקורד של אמינות יש לחמאס שאמור לגרום להסכם כלשהו להיות שווה את הנייר עליו הוא כתוב?

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אהה, וכמובן: חמאס מחזיר את הגופות של משפחת ביבס וניתוח מגלה שהם נרצחו מכדור בראש ב.22.1.25, מה אתה עושה?

נראה לי שדנה השלימה עם זה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...