Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, Shmulik_Miata כתב:

טוב, עשיתי קצת פאדיחה, מודה. כתבתי את זה בהסחת דעת. 

ברור שלא יהיה שלום עולמי, אבל לפחות חלק מהבעיות שקשורות אלינו, ככל הנראה יפתרו.

אם ישראל תיפול/תועתק לארה"ב כמו שאתה מפנטז, המזרח התיכון יהיה בהשפעה מלאה של איראן, רוסיה וסין. זה בשבילן ניצחון ענק על המערב, שרק יקרב את הקריסה של אירופה ואחרי זה, ארה"ב ושאר העולם המערבי. אם אתה לא רוצה שלנינים שלך יקראו בשמות של מותגי רביעיית צמיגים ב600 שקל עדיף שתישאר פה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אני לא "ימין" בהגדרה ומבחינתי תמורת הסדר אמיתי צריך לוותר על כמה גבעות ולא יהיה כל כך נורא.

אבל עד שהפנטזיה הזו תתגשם הייתי רוצה שמערכת הביטחון תדבר בשפה של האיש הזה- 

עריכה: אני לא תמים ויודע שהוא יודע מה מתפים ממנו לומר. אבל בכל זאת גם אם הוא מתכוון ל50% ממה שהוא אומר- זו גישה שבאה לנצח, ולא לספק תירוצים למה זה קשה.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

הוא לגמרי חלק מהיהירות והקונספציה:

IMG_9061.jpeg

אני לא מכיר אותו אישית ולא יודע מה היכולות שלו, אבל אני מניח שאם כמה רמטכלים עכבו את הקידום שלו, כנראה שהייתה להם סיבה טובה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

וינטר היה בפיקוד הבכיר ביותר בדרג הטקטי.  הקידום שנבלם  הוא לשלב הבא של הדרג האסטרטגי.

אני משאיר לשיקולכם לקבוע איזה דרג תפקד יותר טוב מתחילת המלחמה ואף לפניה. 

בכל אופן לא סוכר לי שמישהו טען שהוא לוחם גרוע- ומשכך את היכולות שלנו מול האוייב כנראה שהוא מכיר. 

המציאות ממוכיחה שהוא צודק. זוכרים את ההיסטריה שהעמידו אותנו בה כל השנים על "המבצר" הגדול בעולם?

ההערכות על אלפי הרוגים ואי יכולת לעצור את איום הטילים לחודשים ארוכים?

והנה המציאות - צה"ל נכנס בפול גז ועל אף שחלק גדול מהכח היה מרותק לצפון תוך זמן קצר יחסית חמאס נכנע בכל מקום שצה"ל חתר להכרעה. 

ויותר מכך כיום הדרום (ואני דרומי) המקום הבטוח ביותר בארץ......

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

ההערכות על אלפי הרוגים

אבל יש אלפי הרוגים. אזרחים עזתים.

המציאות השתנתה. שדה הקרב שונה מיום כיפור וששת הימים. אתה נלחם מול אויב שמסתתר בין אזרחים בתקופה שבה הרג אזרחים הוא בעיה תדמיתית לפחות, ושדה הקרב הדיפלומטי חשוב כמעט כמו זה הפיזי.

אם וינטר היה רמטכל כנראה שהיינו תחת מצור מדיני כבר מזמן. כולל מארהב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הוא לגמרי חלק מהיהירות והקונספציה:

IMG_9061.jpeg

אני לא מכיר אותו אישית ולא יודע מה היכולות שלו, אבל אני מניח שאם כמה רמטכלים עכבו את הקידום שלו, כנראה שהייתה להם סיבה טובה.

אבל הוא צודק.

בכל נקודה שבא לוחמי צה"ל פגשו מחבלים - המחבלים חוסלו. פה ושם יש להם הצלחות עם מארבים שמפספסים במהלך סריקות, מטען, או בית ממולכד.

האירועים הכי קשים במלחמה הזאת היו מטעויות שלנו, לא מחמאס. 

לא הפחידו אותנו מכניסה לעזה? לפני חצי שנה לא טענו האמריקאים שאלפי לוחמים ימותו? לפני כניסה לרפיח לא אמרו שאנחנו לא יכולים לעשות את זה? בסוף עזה נפלה, חאן יונס פורקה וציר פילדלפי בשליטה מלאה שלנו בלי יותר מדי בלאגן.

הרמטכלים שעיכבו אותו הם אלה שרצו שקט תעשייתי כדי להעביר קדנציה בשקט לפני מעבר לכנסת. אף אחד לא רצה קצין דוהר, רצו קצין שמבקש הכלה. גם הם, כמו ביבי וחבריו, אחראים לביזיון והמחדל שקרה ב-7.10. כולם צריכים ללכת הביתה.

• אהבתי 6
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

הוא לגמרי חלק מהיהירות והקונספציה

להאמין ביכולת שלך לנצח את האויב זו לא יהירות, זו תעוזה וזה משהו שחובה שתהיה לכל מפקד או מנהיג.

וכידוע, מי שלא מעיז לא מתיז.

• אהבתי 5

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אבל יש אלפי הרוגים. אזרחים עזתים.

המציאות השתנתה. שדה הקרב שונה מיום כיפור וששת הימים. אתה נלחם מול אויב שמסתתר בין אזרחים בתקופה שבה הרג אזרחים הוא בעיה תדמיתית לפחות, ושדה הקרב הדיפלומטי חשוב כמעט כמו זה הפיזי.

אם וינטר היה רמטכל כנראה שהיינו תחת מצור מדיני כבר מזמן. כולל מארהב.

ההערכות היו לאלפי לוחמים שלנו הרוגים, לא עזתים. "הסתבכות בבוץ העזתי" וכל זה. בינתיים יוצאים סרטונים של חיילים רוקדים.

אם וינטר היה רמטכל וראש הממשלה היה מישהו עם ביצים היינו מסיימים את המלחמה בינואר עם כניסה של צהל לכל הרצועה במקביל, ביתור לחלקים, פירוק חמאס באלימות ואולי איזה 100 אלף מחבלים ובני משפחותיהם מתים. היה סבבה בסך הכל.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 4 שעות, Shmulik_Miata כתב:

ביידן, בוא נעשה עסקה.

תן לנו שטח באחת ממדינות ארה"ב ונקים את The New Israel. מי שירצה בכל זאת להישאר כאן, מוזמן להישאר בכיף.

ניסו את זה לפני שנים רבות. לקחת אי שנמצא בצפון מדינת ניו יורק, באיזור מפלי הניאגרה. איזור 1820 נדמה לי.

יש על הבחור הזה פרק מעולה גם בהיסטוריה לילדים. שימו לכם בדרך חזרה הביתה.

https://he.m.wikipedia.org/wiki/אררט_(מדינה_ליהודים)

• מעניין 1
פורסם

בואו.

זה מה שאמר הגיבור לפני התמרון:

https://mobile.mako.co.il/news-military/2024_q2/Article-0f049dcc8384f81027.htm

IMG_9062.jpeg

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

להאמין ביכולת שלך לנצח את האויב זו לא יהירות, זו תעוזה וזה משהו שחובה שתהיה לכל מפקד או מנהיג.

וכידוע, מי שלא מעיז לא מתיז.

לזלזל באויב (ומה שהוא אומר זה זלזול) זה לא אמונה ביכולת שלך.

זו קונספציה. מהסוג שמוביל להפתעות לא נעימות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה די מה שעשו...

התכוננו די הרבה והפציצו המון מהאויר לפני שנכנסו לעזה.

אני לא חושב שהוא מזלזל באויב. אנחנו עדיין כח צבאי גדול יותר מחמאס וחיזבלה, אם לא היינו כבר לא היינו פה.

לזלזל באויב זה לומר "חמאס מורתע" כשכל הסימנים מראים שמתוכננת מתקפה גדולה ולהשתיק באיומים את מי שמנסה להתריע. האם הוא היה חלק מהגישה הזו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם (נערך)

זה כמו שבספורט המאמן תמיד טמבל כי הוא הושיב על הספסל את השחקן שאתה בטוח שהיה מנצח את המכשיר.

איכשהו תמיד מי שחסרים בצבא ובטוח היו משנים את הכל, אלו קצינים דתיים עם נטיות משיחיות וחיבה לפשעי מלחמה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, אז תגיד הכיפה וזהו...

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

אני לא "ימין" בהגדרה ומבחינתי תמורת הסדר אמיתי צריך לוותר על כמה גבעות ולא יהיה כל כך נורא.

אבל משום מה בחרת בקצין משיחיסט 😂

לפני 25 דקות, yd b-4 כתב:

ויותר מכך כיום הדרום (ואני דרומי) המקום הבטוח ביותר בארץ......

איזה דרום? של ארה"ב? יש לך כנראה מציאות אישית משלך. אבל אם לא אכלת שום דבר יותר מתוק מגזר ...

• תוכן חדש...