Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

מיליארדי

כן כן פספסתי את זה :D (כבר אי אפשר לערוך)

לא שזה מאוד משנה, כי גם עשרות שנות אור זה משהו כל כך גדול (שנת אור אחת זה בערך 9 טריליון ק״מ), ככה שהפואנטה עדיין עוברת.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

העובדה היא שלא יכלו.

ההוכחה הפשוטה. ברגע שיכלו עלו

אתה טועה פעמיים. אולי אפילן יותר.

1. אתה מבלבל בין אינטואיציה לבין עובדות היסטוריות. ממליץ לך לברר עם עצמך למה ציונות נתפסת כתופעה היסטורית שחוגגים פה בנפרד, מה כתב הרצל באלטנוילנד וכו. ובפעם האחרונה, זו היא עובדה היסטורית יבשה שהרצון לשוב לציון היה דתי. ולא רק זה, זה רעיון שנגנב עי הגויים. וחלק מהם גם ניסו ליישם אותו בדרכים שונות במקומות שונים, בניגוד ליהודים שחיכו.

2. מה שאתה משתמש בו כדי להוכיח את האינטואיציה שלך לא נכון פי אינסוף בערך. לא, לא עלו ברגע שיכלו. גם היום 50 אחוז או יותר מהיהודים, כולל מיליוני חרדים שומרי מסורת שלפי גישתך היו אמורים להיות מאמצי הציונות הראשונים, חיים בחול. וחלקם שונאים את ישראל יןתר מהחמאס. לפני השואה והפרעות ביהודים בארצות ערב הרעיון הציוני לא משך המוני יהודים בעולם. וגם אחכ, במדינות כמו ברהמ, הייתי רןצה לשקר ולספר שכולנו היינו אסירי ציון, אבל כמובן שזה לא נכון. ישראל לא עניינה את רוב היהודים.

3. אתה יכול לקרוא על גישה עוינת לציונות אצל רבנים שונים ומשונים בימי הקמת המדינה. התנגדו לעצם הרעיון של להרוג אן לההרג בשביל המדינה, וזה היה מנוגד לדת שלהם ולאמונה שמדינה יהודית תקום כשאלוקים ידאג לזה.

שוב, ושוב, מה שאתה מספר לעצמך זו, סלח לי, אגדה שהומצאה בבתע הספר בארץ כחלק מאינדוקטרינציה לאומית פשוטה. המציאות ההיסטורית, מה לעשןת, היתה שונה.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Gosser1860 כתב:

כן כן פספסתי את זה :D (כבר אי אפשר לערוך)

לא שזה מאוד משנה, כי גם עשרות שנות אור זה משהו כל כך גדול (שנת אור אחת זה בערך 9 טריליון ק״מ), ככה שהפואנטה עדיין עוברת.

יפ. לצורך העניין אם אתה גר במושבה ציונית קטנה במערכת השמש Gliese 317 במרחק 50 שנות אור מכאן, וחמאס משגר לכיוונך רקטה, יש לך בסביבות 675771420000000 שניות, או כ-21.5 אלף שנים, להכנס לממ״ד.

אולי שווה לעבור לשם, נראה לי המקום היחיד שבו לא ירצחו אותנו.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בקוריאה במקום נסראלה יהיה לך קים ג'ונג און.

בחלל, לך תדע אולי צורת החיים הראשונה שנפגוש מחוץ לכדור הארץ יהיו חייזרים אנטישמים.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, Pika007 כתב:

מאוד לא אוהבים מוסלמים

גם בפולין לא אוהבים מוסלמים. 

גם לא כזה אוהבים יהודים, וחצי מהתשתית כבר מוכנה.

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

סתם להתעניינות מה הופך אותו משיחסיט בעיניך חוץ מהכיפה?

התבטאויות וחברים. תגיד לי מי החברים שלך ... 

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

כ-י-ו-ם המצב בדרום יותר טוב מהצפון/איו"ש/ירושלים. אין טילים ואין מחבלים מתאבדים/דורסים.

שחכת מאשדוד עד חיפה ואולי גם יותר איפה שמתגוררת רוב של אוכלוסייה.

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

סתם להתעניינות מה הופך אותו משיחסיט בעיניך חוץ מהכיפה?

דוגמה:

IMG_9063.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה משיחי בזה?

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאני הייתי חייל הלכתי להילחם נגד אויב שמאיים על המדינה. לא בא לי למות בגלל אויב שמנאץ את השם.

ואני חושד ביכולת קבלת החלטות של מפקד שיוצא להילחם כשהוא חושב שהוא מקבל סיוע אווירי, אבל לא מחיל האוויר. אבל זה אני.

מי שרואה במלחמה בעזה, מלחמה דתית על קידוש שמו של ה', תופס את עצמו כמצביא בצבא ה' ורואה בחייליו חיילים בצבא ה', שינצחו בעזרת ה'. זוהי תפיסה משיחית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

ובימים שלא התביישנו להיות יהודים, יצאנו כך למלחמה

IMG_0165.jpeg

איפה מוזכר שם ה'?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

מי שרואה במלחמה בעזה, מלחמה דתית על קידוש שמו של ה', תופס את עצמו כמצביא בצבא ה' ורואה בחייליו חיילים בצבא ה', שינצחו בעזרת ה'. זוהי תפיסה משיחית

כנראה שזה רק אתה. אף אחד, כולל וינטר, לא רואה בזה "מלחמה דתית".

אני מניח שמבחינתך גם חיילים שמתפללים שחרית או מניחים תפילין או קוראים תפילה כלשהי לפני כניסה לעזה הם משיחיסטים מסוכנים, רק אתה מייצג את העולם הנאור. 

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...