Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק זה חסר לנו עכשיו, לא תודה. 

אסור להיכנע ולהנציח את השקר הסובייטי ערבי שאנחנו colonisers שלא שייכים לפה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אומר לך את האמת, אם הייתה עסקה כזו, הייתי רץ עליה ולא נשאר כאן דקה כי כבר שנים ארוכות נטועה בי המחשבה ש-מעולם לא היה טוב למות בעד ארצנו (ואולי גם בעד שום ארץ או אדמה).

מבחינתי שכל העולם ייחנק כל בוקר עם הנרטיב הערבי, למי אכפת כשסוף סוף אתה זוכה לשגשוג, בטחון, תרבות ועוד.

מה עדיף? מלחמות לנצח? הרי משהו בג'ונגל הזה לא ישתנה גם עוד 100 שנה. 

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חושב שאחרי שתוותר על המדינה זה יגמר?!

המטרה שלהם היא לא להקים מדינה פלסטינית, זה מעניין להם את הביצה. הם רוצים לשלוט בעולם, ואז לא יהיה לך בטחון ושגשוג באף מקום.

למה ארה"ב עוזרת לנו להתקיים פה? כי בא להם לעשות לנו טובה? זה אינטרס שלהם שתהיה דמוקרטיה מערבית במזרח התיכון.

• אהבתי 3

פורסם

"אינטרס שלהם שתהיה דמוקרטיה במזרח התיכון".

בדיוק, אינטרס שלהם. שלנו? האם אנחנו מוכנים לקבל את האינטרס שלהם בזמן שאנחנו נרצחים יום ביומו, בזמן שרקטות עפות עלינו, בזמן שהכלכלה שלנו קורסת? אבל עזוב, זה לא רק זה, יש כאן לא מעט בעיות פנימיות שאני מאמין שחלקן יפתרו אם תהיה היפרדות (בהתחלה חשבתי על תנועת ההיפרדות וחלוקת הארץ לפי אותו דף פייסבוק, אבל זה לא ריאלי).

• אהבתי 1

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
לפני 20 דקות, Shmulik_Miata כתב:

בדיוק, אינטרס שלהם. שלנו? האם אנחנו מוכנים לקבל את האינטרס שלהם בזמן שאנחנו נרצחים יום ביומו, בזמן שרקטות עפות עלינו, בזמן שהכלכלה שלנו קורסת? אבל עזוב, זה לא רק זה, יש כאן לא מעט בעיות פנימיות שאני מאמין שחלקן יפתרו אם תהיה היפרדות (בהתחלה חשבתי על תנועת ההיפרדות וחלוקת הארץ לפי אותו דף פייסבוק, אבל זה לא ריאלי).

סינוור של הזמנות רחפן מאמאזון ומרצדס בחנייה.

תעבור ל-new israel, ישכחו מישראל המקורית ש"גנבה לנו את האדמות", יחזרו לדבר על "היהודים שגונבים לנו את הכסף ושותים דם של נוצרים בפסח".

"אי שפיות זה לעשות את אותה פעולה שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות".

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

הסובייטי ערבי

זה לא שקר סובייטי ולא שקר ערבי.

זה שקר של ילדים טיפשים שחושבים שהבעיות שיש והיו להם בארה"ב זה מה שיש לכולם. בגלל זה הם מנסים לטעון שכול היהודים לבנים שמגיעים מפולין ופגעו בפלסטינאים השחורים המסכנים. 

הסיכוי שחמאסניקים המציאו את זה מאוד נמוך.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

תפריד בין הבעיות הפנימיות שיש לנו עם המשיחיים והמטומטמים לבעיות החיצוניות שיש לנו כאומה. את השהיד לא מעניין למי הצבעת או במה אתה מאמין. הוא ירצח אותך בכל מקרה גם אם תחזור לאירופה ששם כבר יש לו נוכחות ובסופו של דבר גם לארה"ב הוא יגיע אם העולם המערבי לא יתעורר. ואם לא הוא, יש אידאולוגיות נוספות שרואות בך מקור הרוע בעולם. 

בריחה מבעיות זה אף פעם לא טוב.

לפני 27 דקות, David32 כתב:

זה לא שקר סובייטי ולא שקר ערבי

במקור פלסטינים הם המצאה של הסובייטים בשנות ה60 כדי לדחוק את השפעת המערב מהמזרח התיכון. לא היתה אומה פלסטינית, היו ערבים שבאו לעבוד מהמדינות השכנות בפלסטינה הבריטית שבה היו יהודים וערבים.

זה השקר המקורי שהתגלגל עד היום והפך למה שזה עכשיו, לבנים מאירופה שמתעללים בילידי המקום ועושים טיהור אתני, יחד עם מלחמת דת וכל השיט הנלווה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

אומר לך את האמת, אם הייתה עסקה כזו, הייתי רץ עליה ולא נשאר כאן דקה כי כבר שנים ארוכות נטועה בי המחשבה ש-מעולם לא היה טוב למות בעד ארצנו (ואולי גם בעד שום ארץ או אדמה).

מבחינתי שכל העולם ייחנק כל בוקר עם הנרטיב הערבי, למי אכפת כשסוף סוף אתה זוכה לשגשוג, בטחון, תרבות ועוד.

מה עדיף? מלחמות לנצח? הרי משהו בג'ונגל הזה לא ישתנה גם עוד 100 שנה. 

"ובחיים שממול הכל כל כך קל

ורק אני כועס, טיפש ומתוסכל"

אני חושב שישנה סיבה למה לאורך הדורות, היהודים בגלות חלמו להקים בית ולא להיות מיעוט. והסיבה הזו לא נעלמה ולא תעלם, ימצאו משהו אחר להאשים אותך בו ולרדוף אותך בגין העובדה שאתה יהודי גם אם תגור בכל מקום אחר בעולם.

נכון, חרא פה. אבל אני באמת שואל את עצמי אם האלטרנטיבה יכולה להיות טובה יותר

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חרא פה כי אנחנו עושים לעצמנו חרא מבחירה. אנחנו יכולים לשנות את זה.

במקום אחר לא משנה כמה טוב תהיה, אם ינסו לעשות לך חרא לא תוכל לשלוט בזה.

• אהבתי 3

פורסם

השנה הבודדת שבה הסגול לא היה ר"מ ופמליית המטורללים רפי השכל שלו לא החזיקו את כל מוקדי הכח דווקא הראתה שלא רק שיכול להיות פה טוב- זה גם יכול לקרות מהר יותר ממה שאנחנו חושבים.

וול, לפחות דאז, כרגע עם הבור הכלכלי המטורלל שנפתח פה, המערכות הציבוריות שזכו לעוד כמה שנים של הזנחה+סירוס אקטיבי והעובדה שישראל די מצורעת בעולם זה כנראה יקח יותר זמן.

• אהבתי 5
פורסם

בדיוק שמעתי ראיון של ליברמן בגלי צה"ל מקודם. הוא צופה שתוך שנתיים נהיה בעימות רחב יותר, עשרות אלפי רקטות ואלוהים יודע מה עוד. 

נראה לכם שנהיה מאוימים כך בשטח שיוקצה לנו בארה"ב? אתם חושבים שארה"ב תיתן לדבר כזה לקרות? 

את האמת? אולי אני נאיבי, אבל יכול להיות שאם נצא מכאן ונבנה לנו State חדש, אולי יהיה שלום עולמי לתקופה לא קצרה.

פורסם
לפני 1 דקה, Shmulik_Miata כתב:

בדיוק שמעתי ראיון של ליברמן בגלי צה"ל מקודם. הוא צופה שתוך שנתיים נהיה בעימות רחב יותר, עשרות אלפי רקטות ואלוהים יודע מה עוד. 

נראה לכם שנהיה מאוימים כך בשטח שיוקצה לנו בארה"ב? אתם חושבים שארה"ב תיתן לדבר כזה לקרות? 

את האמת? אולי אני נאיבי, אבל יכול להיות שאם נצא מכאן ונבנה לנו State חדש, אולי יהיה שלום עולמי לתקופה לא קצרה.

טוב שלא אמרת שלום גלקטי. איך אי קיומה של ישראל יפתור את מלחמת האזרחים בסוריה, את המלחמה באוקראינה, את המתיחות מול טייוואן? בחיאת מאיפה הבאת את זה?

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

טוב, עשיתי קצת פאדיחה, מודה. כתבתי את זה בהסחת דעת. 

ברור שלא יהיה שלום עולמי, אבל לפחות חלק מהבעיות שקשורות אלינו, ככל הנראה יפתרו.

פורסם
לפני 5 דקות, Shmulik_Miata כתב:

דווקא אני חושב שהמלחמות במזרח התיכון ייכנסו להילוך גבוה. קודם כל ברור שמדינת פלסטין תילחם בינה לבין עצמה במלחמת אזרחים שככל הנראה תחסל את פתאח, ולאחריה תהיה פה רודנות שריעה שתשלוט ביד ברזל. אחרי זה: הגמוניה איראנית במזרח התיכון (שליטה מלאה ברוב המדינות מאיראן ועד הים), שתוביל ליותר מלחמות, לא פחות (מול ערב הסעודית והמפרציות, אולי מלחמת אזרחים בלבנון עכשיו כשחיזבאללה יצטרך לחפש מטרה חדשה לקיומה, אולי מול מצרים, בסופו של דבר גם יגיע לאירופה). לדעתי בלי ישראל ש״תשאב״ לתוכה את האגרסיות והשנאה של עמי האיזור הן יתפרצו אחת כלפי השני וכלפי אירופה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 דקות, Shmulik_Miata כתב:

כמה מלחמות עולם היו באמת? התשובה תפתיע אתכם - וואלה חדשות (walla.co.il)

שום דבר לא ייפתר, העולם תמיד נלחם והעולם תמיד יילחם.

מדינות אירופה שמשחקות אותה מכילות ונאורות, ומוכנות לסכן את המצב שלהן בשביל מחבלים מוסלמים בתחפושת מהגרים, אחראיות למספר ההרוגים הגדול ביותר. הן בתקופה יפה, או לפחות היו עד עכשיו, אבל גם הן יחזרו להילחם עוד מעט.

וברור שאם אתה הולך הבעיות שקשורות אליך ייפתרו.. זה כמו שיהיה חרם על ילד בבית ספר ואז הוא מתאבד בקפיצה מהגג, אין חרם יותר כי אין ילד. זה לא אומר שהילדים שהחרימו אותו הם לא בור של חרא שימשיכו להילחם וימצאו משהו אחר להרוס.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...