Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Mikelt89 כתב:

נראה לי שאתה לא בצד הנכון, אתה מוזמן להתגייס לשורת החמאס ולהבין שכולם מסתובבים בלבוש אזרחי, אני מניח שאתה לא מדמיין מה זה להיות חייל במקום הארור הזה שחייך מוטלים על חבל דק, כל מי שמהם שנמצא באזורי הקרב האלו הם מחבלים או תומכים, נגמר הזמן של לחימה בין אזרחים.

לפי הניק וצורת הדיבור עדיין לא נולדת כאשר אני הסתובבתי בלילות בכפרים בדרום לבנון. אז אתה עדיין קטן ומ***ן לקבוע מי באיזה צד ולחלק הזמנות. לגופו של עניין היום בבוקר שמעתי (אם אני לא טועה את כרמלה מנשה) שאלה הם באמת היו אנשים שיצאו מאיזה מחסה ובינם מספר מחבלים. דווקא אותו אחד עם קלצ' לא היה אחד מהם ו"התנדב" להרים את הנשק לצורך הצילומים (בדיוק כמו שניחשתי). אבל כנראה גם היא לא בצד הנכון וצריכה להתגייס לחמאס כדי להבין מה קורה.  

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 35 דקות, Supertigre כתב:

מול דרישה של העולם לפתוח שם נמל, שדה תעופה וכו' וכו'. 

כבר היו שם נמל ושדה תעופה...

לדעתי הפתרון המושלם היה אם איחוד האמירויות והסעודים היו נכנסים לתמונה ומחליפים את הקטרים כספונסרים של עזה.

אם הם היו ממנים איזו ״ועדה קרואה״ שלוקחת שליטה על הרצועה ל10 או 20 שנה, שופכת שם כסף על תשתיות אזרחיות ומביאה את הרצועה לסוג נסיכות מפרצית (סינגפור של האיזור), אולי היה סיכוי להוציא את הרצועה מהשליטה של הדעאשיסטים.

אבל זה רק חלום..

ביבי בינתיים עושה את מה שהוא מצטיין בו, להימנע מלהחליט. האמריקאים רוצים לדעת מה יהיה בעזה אחרי שנמגר את חמאס והדבר היחיד שהוא יכול להגיד זה שהרשות לא תחזור לשם.

ככה זה כשהתוכנית היחידה שלך לעתיד היא להישאר רוה״מ לנצח וכל השאר נגזר מזה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

האמריקאים רוצים לדעת מה יהיה בעזה אחרי שנמגר את חמאס

האמת? וזה המשך להודעה של פיקה - זה גם מה ששואלים אותי בעבודה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

תגיד להם שתוכנית העבודה היא: נראה. בע״ה.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, mikyl כתב:

לפי הניק וצורת הדיבור עדיין לא נולדת כאשר אני הסתובבתי בלילות בכפרים בדרום לבנון. אז אתה עדיין קטן ומ***ן לקבוע מי באיזה צד ולחלק הזמנות. לגופו של עניין היום בבוקר שמעתי (אם אני לא טועה את כרמלה מנשה) שאלה הם באמת היו אנשים שיצאו מאיזה מחסה ובינם מספר מחבלים. דווקא אותו אחד עם קלצ' לא היה אחד מהם ו"התנדב" להרים את הנשק לצורך הצילומים (בדיוק כמו שניחשתי). אבל כנראה גם היא לא בצד הנכון וצריכה להתגייס לחמאס כדי להבין מה קורה.  

אדרבא נוכח גילך אני מנסה להבין את הנרטיב להוציא את חיילנו רע, גם אם אכן בוצע לצורך הצילומים למה לא לתמוך בזה בחיילנו שיעשו ככל העולה על רוחם כדי להשבית להשפיל ולנצח את האויב, 
וכרמלה מנשה צריכה להפסיק לעשן ולעלות פחות לשידור עד שהיא מוציאה משפט נגמר יום העבודה, היא מביכה, כתבת ברמה ירודה ביותר. 

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

תגיד להם שתוכנית העבודה היא: נראה. בע״ה

תיקון קטן:  נראה. בעז"ה.

בכלל, נראה לי אפשר לקרוא ליום הארור ההוא ז' באוקטובר

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

נהיית ישראלי בלאי.

כל כך קשה לענות להם שיהיה בסדר?

• מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

תגיד להם את האמת. כל עוד הסגול בראש לא יהיה כלום כי אין כלום.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, Mikelt89 כתב:

אדרבא נוכח גילך אני מנסה להבין את הנרטיב להוציא את חיילנו רע, גם אם אכן בוצע לצורך הצילומים

איפה ראית "להוציא את חיילנו רע"? ברור לי ואין לי שום בעיה עם הנוהל. לא חיילנו אלה שמארגנים את ההצגה. לא צריך לתת תחמושת לתעמולת האויב לטעון שהכל פייק.

למה לא לתמוך בזה בחיילנו שיעשו ככל העולה על רוחם כדי להשבית להשפיל ולנצח את האויב

לא יודע אפה שירת, אבל הם לא פלנגות ולא עושים ככל העולה על רוחם, אלא מבצעים נוהליים שקיבלו. כאשר עושים ככל העולה על רוחם יש לנו דורון קסטלמן ואביעד פריג'ה.

וכרמלה מנשה צריכה להפסיק לעשן ולעלות פחות לשידור עד שהיא מוציאה משפט נגמר יום העבודה, היא מביכה, כתבת ברמה ירודה ביותר. 

כרמלה מנשה היא עדיין מהכתבים הצבאים הכי טובים והכי מעודכנים.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ביבי בינתיים עושה את מה שהוא מצטיין בו, להימנע מלהחליט. האמריקאים רוצים לדעת מה יהיה בעזה אחרי שנמגר את חמאס והדבר היחיד שהוא יכול להגיד זה שהרשות לא תחזור לשם.

ככה זה כשהתוכנית היחידה שלך לעתיד היא להישאר רוה״מ לנצח וכל השאר נגזר מזה.

לא בטוח אם יש מישהו שיכול לתת תשובה טובה יותר בנקודת הזמן הנוכחית. אם לאמריקאים יש הצעה קונקרטית הם מוזמנים להציג אותה בפומבי, בינתיים לא ראיתי שהם ממהרים לעשות את זה. 

צריך לתת לדברים להתפתח. 

פורסם
לפני 3 דקות, MiniMiz3r כתב:

צריך לתת לדברים להתפתח. 

ככה לא מנהלים דוכן פלאלפל ובטח שככה לא מנהלים מדינה.

למנהיג צריכה לביות תוכנית עבודה לטווח הקצר, הבינוני והארוך.

הצבת מטרה למוטט את שילטון חמאס. אם הצלחת לעשות את זה, אתה חייב לדעת מה אתה רוצה לעשות אח״כ.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה שאין שום חזון וזה בעייתי. אפילו לא משהו כללי.

כרגע מבחינת ישראל, שעזה תישאר עיי חורבות עם מליונים שחיים באוהלים ונלחמים איד עם השני על שקי קמח. זה לא טוב לנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...